Z Ekwadorem dali dupy.Dziś zagrali dobrze.Możesz mówić co chcesz,ale mnie wkur.wia takie gadanie i tyle

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Maverick pisze:Cel uswieca srodki. Zwlaszcza w walce ze szwabami.
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
Kubek pisze:czy nie wykolegować się z tego "niezmiernie tolerancyjnie i obiektywnie moderowanego" forum

jagunia pisze:Widać jak jesteś z nimi.Ten nic nie zrobił,ten tylko biegał a ten to debil
TedBundy pisze:1.zawiesić rozgrywki ligowe na sezon, dwa
2.zlikwidować PZPN i w cholerę przegonić "Misiów" z Miodowej
3.modyfikacja systemu szkolenia
4.od nowa przyznawać klubową licencję na granie w ekstraklasie
5.za korupcję - relegacja do C-klasy. Bez odwołania
i tak dalej.....
Yasmine pisze:zeby w doliczonym czasie strzelili nam bramke, to trza miec pecha
)
tanebo pisze:Eh Szpakowski i Lubański, wielcy psychologiwe skutecznie pokierowali opiniami 10 mln ekspertów piłkarskich, których nie stać na własne ocenienie meczu...
Gdyby ten mecz komentowali Borek z Kołotniem to by dzisiaj wszyscy jechali na reprezentacje że kiche odwaliła.megane pisze:Dlatego wolę to młodsze pokolenie komentatorów - np. panów z C+.
Ta przypadłość o której piszesz to akurat trafiła nam sie w Korei gdzie pojechała banda cwaniaków i nieróbów. Tutaj prznajmniej pod tym względem było lepiej a że wyniki nie przyszły to zacznie sie teraz czepianie o wszytsko i snucie dziwnych teorii... Przedewszytskim to pretensje trzeba mieć o Janas za zabyt defensywne ustawienie zespołu w obu meczach. Niestety ten wygrany mecz z Chorwacja nie wyszedł nam na dobre bo tylko zamydlił Janasowi oczy nowym usatwieniem.megane pisze:A druga rzecz - indywidualna - nie grają w reprezentacji na 100% - grają w klubach, owszem, tam się starają, trenują, spożywają wiele energii - a na meczach reprezentacji są zmęczeni, już bez dobrej formy, na kacu - odwalają pańszczyznę w pięknej otoczce biało-czerwonych. A zgrupowania traktują jak jedną wielką imprezę (niestety, taka prawda).
tanebo pisze:Ta przypadłość o której piszesz to akurat trafiła nam sie w Korei gdzie pojechała banda cwaniaków i nieróbów.
tanebo pisze:Gdyby ten mecz komentowali Borek z Kołotniem to by dzisiaj wszyscy jechali na reprezentacje że kiche odwaliła.
jagunia pisze:Megane nie Ty biegałaś po tym boisku,tylko Jeleń
megane pisze:Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze. ;]
a moi przyjaciele z Niemiec gratulowali Polsce bardzo dobrej gry. I coś w tym jest. Napsuliśmy Niemcom sporo krwi, i będą o tym pamiętali.Maverick pisze:Cel uswieca srodki. Zwlaszcza w walce ze szwabami.
tanebo pisze:Ale my w tym meczu ani nie graliśmy ładnie ani nie strzeliśym bramek. Bądźmy powazni, w ofensywie zupełnie nie isntnieliśmy, nie skontruwaliśmy ani jednej dobrej akcji
TedBundy pisze:A z tym niestety nie jest dobrze. Jeżeli ktoś zachwyca się tą "obroną Częstochowy", jaką zafundowali nam nasi dzielni biało-czerwoni, to niech postawi sobie pytanie po co gra się mecz.
megane pisze:Ja myślę, że nasi nie są tak do końca beznadziejni - cośtam potrafią, na prawdę. Te nasze ciągłe porażki to jest głównie kwestia psychiki - od tej grupowej kwestii - nacisk mediów, rozbudzanie wielkich nadziei w kibicach, od czego naszym wszystkim razem się wydaje, że co by nie zrobili są mistrzami a efekt jest taki, że na boisku każdy boi się wziąć odpowiedzialności an siebie - bo przecież zawiedzie 40 mln ludzi jak mu nie wyjdzie! To ich właśnie dzieli od wielkich mistrzów - przepaść.
tanebo pisze:Olivia prosiła żeby napisać "że arbiter, który wlepił naszemu zawodnikowi czerwoną kartkę został zwolniony i stracił prawa do sędziowania." Na onecie nic o tym nie było, wiec sam nie znam sprawy.
tanebo pisze:Przytocze cytaty Steca z dzisiejszej Wyborczej które bardzo mi sie spodobały:
"Naszym futbolem kieruje absolutny mistrz świata w wynajdowaniu optymistycznych wnisoków z najbardziej bolesnych niepowodzeń",
"Prezes PZPN już sam udział w mundialu uznał za wielki sukces. Kolejnym może być np. start w eliminacjach do Euro 2008".
Nie rozumiem co masz na mysli. To byla krytyka Listka z aostatnie wypowiedzi. A krytkyowac kazdy ma prawo i nie musi sie zajmowac tym fachem, od tegto są dziennikarze. Po za tym kryktyka sie należy. A odpieranie ataków tekstami typu "sam zrób to lepiej" jest na poziomie 10cio latka.robinho pisze:Łatwo jest się śmiać. To zapytam inaczej: czemu Stec nie jest trenerem kadry??
tanebo pisze:robinho napisał/a:
Łatwo jest się śmiać. To zapytam inaczej: czemu Stec nie jest trenerem kadry??
Nie rozumiem co masz na mysli. To byla krytyka Listka z aostatnie wypowiedzi. A krytkyowac kazdy ma prawo i nie musi sie zajmowac tym fachem, od tegto są dziennikarze. Po za tym kryktyka sie należy. A odpieranie ataków tekstami typu "sam zrób to lepiej" jest na poziomie 10cio latka.
jagunia pisze:Robinho jestem kobietą,piłką nożną się interesuje co nie znaczy,że sie na niej znam ( )więc, wytłumacz mi punkt po punkcie co takiego złego zrobiły media ok?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 434 gości