Może nie jest normalne, ale to nie powód obrażać niewinne dziecko.
Ale ja dzieci nie obrażam.
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:AlicE! pisze:Jak zgwalcona i nie dostanie niczyjego wsparcia to Ty chcesz jeszcze ze szkoly wyrzucic
zgwałcona - usunie ciążę. Chyba mi nie powiesz, że ma urodzić??To zupełnie inna sytuacja..
TedBundy pisze:Sir Charles pisze:Może nie usunie, bo może ma trochę inny światopogląd
nie odpowiadam za czyjś idiotyzm. Urodzić bachora po gwałcie - zaiste, ponadczasowa mądrość...
TedBundy pisze:Koko pisze:Że to nie bachor- a dziecko,
kwestia semantykiKoko pisze:to nie idiotyzm, ale pewne morale, przekonania..
IMO idiotyczne przekonaniaKoko pisze:Nie usunęłabym. Usunąć powinno się kogoś innego.
gwałciciela powiesić, bachora usunąć
TedBundy pisze:Bo aborcję się demonizuje. Kreuje się nią na niewiadomo jaką traumę i stratę. To wina indoktrynacji, kleru, lobby ginekologów, dla których aktualne prawo jest wspaniałe, gdyż jest maszynką do robienia ciężkiej gotówki itd......
TedBundy pisze:Gosia... pisze:ja natomiast jestem przerazona tym, ze istanija jeszcze ludzie z pogladami Teda.
całe tysiąceAwangarda
Pegaz pisze:Tadziu tak sobie twoje posty czytam i po raz kolejny dochodze do wniosku że piszesz tak dla checy żeby jak sie to na śląsku mówi"podpolić i sp*****".We wszystkim jestes na wspaktak dla zasady..bachor sobie mówisz..przemawia przez ciebie kompleks niechcianego dziecka..
Ona_Mika pisze:Kończe teraz 2 klasę LO, został mi tylko rok, a żebym teraz wpadła i by mnie do tego wyrzucili ze szkoły to bym się załamała. i co później po porodzie bym musiała szkołę od pierwszej klasy zaczynać? Paranoja.
Piotr_Sz pisze:Zregóły nastolatki które rodzą dzieci w wielku 15, czy 16 lat są głównie z biednych domów wiadomo jak rodzice takiej nastolatki mają pieniądze to satać ich na aborceję czy tabletki wczsnoporonne
Kubek pisze:Z autopsji wiem, że nic tak nie przestrzega przed nieplanowaną ciążą, jak ciężarna dziewczyna w klasie.
Piotr_Sz pisze:Zregóły nastolatki które rodzą dzieci w wielku 15, czy 16 lat są głównie z biednych domów wiadomo jak rodzice takiej nastolatki mają pieniądze to satać ich na aborceję czy tabletki wczsnoporonne
betusia pisze:Jak taka 15stolatka z dużym brzuchem ma chodzić do szkoły i pisać klasówki? Przecież nikt w żadnej szkole, choćby to zawodówka była nie bedzie z niej robić świętej krowy...
Piotr_Sz pisze:Jeśli chodzi o nastolatki w ciąży to po urodzeniu dziecka wiekszość rodziców zmusza je do oddania dziecka do adopcji
betusia pisze:Nie powinno być takich sytuacji, że zachodzi się w ciąże w takim wieku.
betusia pisze:Jak taka 15stolatka z dużym brzuchem ma chodzić do szkoły i pisać klasówki? Przecież nikt w żadnej szkole, choćby to zawodówka była nie bedzie z niej robić świętej krowy...
betusia pisze:I właśnie najcześciej dzieją się takie sytuacje z głupoty - a gdzie łatwiej o głupotę i ciemnotę niż w pierwszej lepszej rodzinie patologicznej, gdzie tych "rodziców" kompletnie nie obchodzi gdzie i z kim ich córeczka używa sobie...
betusia pisze:A najlepiej nie uprawiać seksu przd 20stym rokiem życia to wtedy takich problemów nie będzie
Piotr_Sz pisze:Ale są rodzice którzy na wieść o ciąży córki siłą zaciągają ją do lekaża na zabieg albo po porodzie każą jej oddać dziecko do adopcji.
Kubek pisze:na temat karygodnego wyrzucenia ciężarnej nastolatki ze szkoły?
runeko pisze:betusia napisał/a:
A najlepiej nie uprawiać seksu przd 20stym rokiem życia to wtedy takich problemów nie będzie
Nie rozumiem tej wypowiedzi...Sadzisz, ze majac 21 lat jestes dojrzala a ktos kto ma 17 nie moze byc odpowiednio dojrzaly? Cyferki o niczym nie swiadcza. Swiadczy to, co w glowce.
TedBundy pisze:szkoła to nie miejsce na paradowanie z brzuchem, panie pedagogWielu pedagogów Ci to powie
runeko pisze:Wlasnie rodziny "bogate", ktore daja dziewczynce po 100 zl kieszonkowego tygodniowo a rodzice siedza w pracy 20 godzin na dobe maja wieksza szanse zaniedbania.
TedBundy pisze:lepszy kontraktowy, niż stażystaCholerna biurokracja, w dodatku za psie pieniądze
Kubek pisze:A ja daję przyzwolenie na ciążę i macierzyństwo, na patologię w stylu narkomania czy alkoholizm nie...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 77 gości