Pokaż swoją twarz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

Mroczny_Piskacz
- ksiezycowka
- Weteran

Jakbym miała strzelić ile masz lat, Runeko, to bym najwyżej 23 obstawiła...
manter, otworzyłam sobie Twój profil na fotce właśnie ;3, w jako że przejrzałam komentarze na wcześniejszych stronach na ich temat, to musze napisać, że mnie się bardzo podobasz
a na dodatek mam straszną słabość do facetów w japonkach i spodniach 3/4 (taki mały fetysz
).
Wrzucę tez jakieś fotki, póki co mam jedną w avku....
Jakbym miała strzelić ile masz lat, Runeko, to bym najwyżej 23 obstawiła...
manter, otworzyłam sobie Twój profil na fotce właśnie ;3, w jako że przejrzałam komentarze na wcześniejszych stronach na ich temat, to musze napisać, że mnie się bardzo podobasz
Wrzucę tez jakieś fotki, póki co mam jedną w avku....
-
Mroczny_Piskacz
-
Mroczny_Piskacz
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Jawka pisze:Lollirot- o moje posty, nie musisz się martwić. chciałam sie po prostu przywitać....ale skoro to takie trudne do zrozumienia....
Ty sie tu nie przejmuj ! jeszcze Cie nie jedno zdziwi.
ładna jestes - ja sobie zdjecie skopiowałem
[ Dodano: 2006-06-13, 18:12 ]
moon pisze:MI aliena przypominaMroczny_Piskacz pisze:przynajmniej ładna jestMoze takie ujecie. brzydka nie jest ale z fotki pierwsze skojarzenie takie wlasnie.
Wole juz "aliena" , niz Ciebie pod postacią "predatora"!

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Wole juz "aliena" , niz Ciebie pod postacią "predatora"!
Mysle, ze jej chodzilo raczej o ta laske z Aliena...Bo do Aliena samego w sobie to ona niepodobna (szczegolnie z twarzy) <browar>
Wstreciucha pisze:tylko taka chudzinka
Podkarmimy

Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- Wstreciucha
- Weteran

Ja tam nigdy nie przerzucam swoich przez Photoshopa. Co mi z tego, ze ludzie zobacza mnie 5 kg chudsza czy mniej zmeczona czy inna cholera? Po to wrzucam te fotki, zeby pokazac jaka jestem a nie jaka chcialabym byc...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Aparat kłamie a w photosopie można pewne rzeczy wyprostować (jak choćby to, że kazda cyfrówka podbija kolor czerwony)... Takie tam drobiazgi, ja bardzo lubię fotomanipulacje
. Nie dlatego, że chciałabym mieć fioletowe oczy, tylko dlatego że fajnie wyglądają.
A co do normalnych fotek to bez przesady oczywiście, ale jak się umiejętnie je poprawia to wyglądaj lepiej i są do rzeczywistości bardziej zbliżone ;>.
. Nie dlatego, że chciałabym mieć fioletowe oczy, tylko dlatego że fajnie wyglądają.
A co do normalnych fotek to bez przesady oczywiście, ale jak się umiejętnie je poprawia to wyglądaj lepiej i są do rzeczywistości bardziej zbliżone ;>.
- Wstreciucha
- Weteran

runeko pisze:Ja tam nigdy nie przerzucam swoich przez Photoshopa
nawet tego nie mam
Nie widze sensu ciagnac OfTopa z uwagi na ciete opinie osob ktore staly sie juz standardem w tym temacieTe same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- pani_minister
- Administrator

Zafiltrowanej fotki chyba nie widziałeś
Zafiltrowana fotka wygląda tak
Wróć do „Wszystkie inne tematy”