opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
OK. Szanuje Twoje zdanie, tylko podaj mi przykład tej "od dupy strony", to wtedy porozmawiamy. Zwłaszcza o uzasadnieniach...

Ostatnio zmieniony 10 cze 2006, 11:47 przez natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Pegaz, -podobnie jak natasza nie potrafie go rozszyfrowac.kojarze avatarek doskonale.czytam posty,ale jednak nie potrafie sobie go stworzyc w swojej wyobrazni jako konkretną osobe o konkretnych cechach.
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
- Eisenritter
- Uzależniony

- Weteran

Bash - niby nie wyróżnia się niczym szczególnym ale między wierszami (a nawet w samych wierszach!) da się wyczytać, że chłop stoi twardo na ziemi, nawet jak nogi ma jak z waty pod wpływem wdzięku niewiast diabelskich. 

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
runeko, pomimo młodego wiku zdaje się być niewątliwie mądra, inteligentna i pozytywne wrażenie na mnie wywarła, choć dopiero niedawno ją dostrzegłam...
Podobno jedna z najlepszych uczennic w całym stanie Illinois o ile dobrze zapamiętałam, więc dziewczyna jest na dobrej drodze...
Ogólnie stawiam jej plusa za całokształt. <browar>
Podobno jedna z najlepszych uczennic w całym stanie Illinois o ile dobrze zapamiętałam, więc dziewczyna jest na dobrej drodze...
Ogólnie stawiam jej plusa za całokształt. <browar>
Kazdy problem ma rozwiazanie.
A jesli nie ma rozwiazania to nie ma problemu
- Wstreciucha
- Weteran

Bash, hmmmm, wiem ze wiele mi umknelo z tego kim jest Bash, sa dwa wyjscia - albo wiele napisal gdy ja nie pisalam, albo mijamy sie w tematach - pewnie i jedno i drugie. KOjarzy mi sie z pewnym w wywazeniem , jego posty maja czesto spokojny charakter, na nikogo nie naskakuje, nie obraza, nie wysmiewa - co najwyzej zaskoczeniem pokazuje swoj niesmak . Przybiera dosc bezpieczna pozycje na forum. Teraz kiedy zaczelam sie nad nim zastanawiac, to mnie zaciekawil 

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- pani_minister
- Administrator

betusia pisze:w której nazwała mnie chamką, bez uzasadnienia...
Uzasadnieniem są Twoje posty, które przeczytałam. Sama wiesz, co piszesz, więc nic nie muszę uzasadniać.
betusia, Jej styl pisania jest niesympatyczny. Szuka okazji, by komuś przygadać, nazwać chamem i odwrócić kota ogonem. Ale opinii o Niej nie mam, może ma jakiś gorszy okres w życiu?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivka? -
+
+
+
+ <browar>
od jakiegoś czasu polubiłem Ją bardzo. Za całokształt
+
+
+
+ <browar>
od jakiegoś czasu polubiłem Ją bardzo. Za całokształt
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Olivia, ma przewidzenia, że ktoś kogoś chamem nazywa - nawet jeśli tego nie robi
Specjalistka od odwracania kota ogonem, tak, żeby koniecznie wyszło, że ma racje. Sugeruje innym - nawet najbardziej szcześliwym jak ja - że mają gorszy okres w życiu
Żałosne....
[ Dodano: 2006-06-12, 11:06 ]
TedBundy, już go pisywałam - bardzo lubię Teda - błyskotliwy inteligentny i przez to charakterystyczny.
Pamiętam doskonale, że popiera aborcję
Specjalistka od odwracania kota ogonem, tak, żeby koniecznie wyszło, że ma racje. Sugeruje innym - nawet najbardziej szcześliwym jak ja - że mają gorszy okres w życiu
Żałosne.... [ Dodano: 2006-06-12, 11:06 ]
TedBundy, już go pisywałam - bardzo lubię Teda - błyskotliwy inteligentny i przez to charakterystyczny.
Pamiętam doskonale, że popiera aborcję
Nie będę opisywać betusi, bo sama się w poście powyżej opisała chyba nieświadomie. A poza tym już wyraziłam swoje zdanie na Jej temat.
Natomiast Ted... Mimo, że z wyglądu totalnie nie mój typ, to Go jakoś tak lubię. Może dlatego, że o polityce nie rozmawiamy, nie wiem. Ale baardzo się zmienił, wystarczy porównać Jego posty z początku i z teraz. Szkoda, że nie mam rodziny w Jego okolicach.
Natomiast Ted... Mimo, że z wyglądu totalnie nie mój typ, to Go jakoś tak lubię. Może dlatego, że o polityce nie rozmawiamy, nie wiem. Ale baardzo się zmienił, wystarczy porównać Jego posty z początku i z teraz. Szkoda, że nie mam rodziny w Jego okolicach.

"Miarkuj złość.
- pani_minister
- Administrator

betusia pisze:ma przewidzenia, że ktoś kogoś chamem nazywa - nawet jeśli tego nie robi
Jesteś tego pewna? To zajrzyj tu:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 022#268022
"Miarkuj złość.
Olivia, po co w tym temacie offtop uskuteczniać? Podałaś przykład w ktorym określiłam chamskim zachowanie osoby x - które niewątpliwie takim było.
pani_minister, niczym szczególnie nie zwróciła mojej uwagi oprócz tego, że zdaje się być wyważona i pisze kiedy ma coś dopowiedzenia.
Ogólnie wrażenie pozytywne.
pani_minister, niczym szczególnie nie zwróciła mojej uwagi oprócz tego, że zdaje się być wyważona i pisze kiedy ma coś dopowiedzenia.
Ogólnie wrażenie pozytywne.
betusia pisze:Podałaś przykład w ktorym określiłam chamskim zachowanie osoby x - które niewątpliwie takim było.
Tak, ale też nazwałaś Ją "forumową chamką". A wcześniej napisałaś:
betusia pisze:ma przewidzenia, że ktoś kogoś chamem nazywa - nawet jeśli tego nie robi
Jak już się czegfoś chcesz wypierać, to rób to chociaż sprytnie.
Bo raz nazywasz kogoś chamką, potem się wypierasz, a jak są dowody, to niby tylko określiłaś Jej zachowanie chamskim. Weź się dziewczyno zastanów nad sobą.
[ Dodano: 2006-06-12, 11:45 ]
betusia pisze:po co w tym temacie offtop uskuteczniać?
Ja po prostu uzasadniam swoje zdanie.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Miarkuj złość.
Olivia pisze:Weź się dziewczyno zastanów nad sobą.
A weź na mnie nie naskakuj... Nie brałaś udziału w moim konflikcie z osobą x - która mi bezpodstawnie zarzucała, że sobie piersi powiększyłam - a wadę którą miałam nazywała obleśną. Nie moja wina, że masz dziś zły humor - i chcesz sobie na mnie poużywać...
Agresywnym postom Olivii mówię stanowcze nie.
Z mojej strony koniec tematu.

betusia pisze:Nie brałaś udziału w moim konflikcie z osobą x
No nie, ale nie bądź hipokrytką i nie kłam w żywy monitor. Tak dużo od Ciebie wymagam?
betusia pisze:a wadę którą miałam nazywała obleśną.
Pokaż mi tego posta. Bo z tego, co widziałam, to nazwała ją "defektem".
betusia pisze:Nie moja wina, że masz dziś zły humor - i chcesz sobie na mnie poużywać...
I nie moja wina, że mam dziś bardzo dobry humor.
Podsumowując na koniec. Nazwałaś moon "chamką" i kropka! Dalsze Twoje wypieranie się jest bez sensu.
"Miarkuj złość.
- Wstreciucha
- Weteran

Olivka - pyskata , konfliktowa, szczera, bezposrednia , dosc stala w pogladach, z pozoru zimna , nie lubi "produkcji kislu" ;P i nie lubi mnie
, czasami mam wrazenie ze zatraca siebie z uwagi na przesadne sympatyzowanie z sobie podobnymi , tez myslalam ze wyglada inaczej, ale szczerze mowiac wygladem pasuje do osobowosci. Swoja wypowiedzia nigdy mnie nie zaskoczyla, jest raczej malo blyskotliwa, ale ma charakter co oznacza ze jest "jakas". W pewnym sensie jestem jej wdzieczna za powstaly miedzy nami konflikt, dzieki niej bardzo klarownie jestem w stanie zdefiniowac ludzi , do ktorych nigdy nie chce sie upodobnic .
Mysle ze czesc jej frustracji z powodu ktorych strzepi tu czasem jezor powstaje przez syndrom niedpchniecia
, czasami mam wrazenie ze zatraca siebie z uwagi na przesadne sympatyzowanie z sobie podobnymi , tez myslalam ze wyglada inaczej, ale szczerze mowiac wygladem pasuje do osobowosci. Swoja wypowiedzia nigdy mnie nie zaskoczyla, jest raczej malo blyskotliwa, ale ma charakter co oznacza ze jest "jakas". W pewnym sensie jestem jej wdzieczna za powstaly miedzy nami konflikt, dzieki niej bardzo klarownie jestem w stanie zdefiniowac ludzi , do ktorych nigdy nie chce sie upodobnic .
Mysle ze czesc jej frustracji z powodu ktorych strzepi tu czasem jezor powstaje przez syndrom niedpchniecia

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”