bez was świat byłby pusty
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

middleweight pisze:moje panie, kwiatuszki dla was

middleweight pisze:bez was świat byłby pusty

middleweight, podobasz mi sie coraz bardziej
Sympatyczny jesteś, ale totalnie nie mój typ.

AMX pisze:Wstręciucha ty na WNSie studiowałaś.Bo ja cie chyba, gdzies tam widziałem hehe.Swiat jest mały
skonczylam WSZiNS w 2001r. Yasmine pisze:No wlasnie. Wstreciucha, co tak?
mam nadzieje ze mody nie usuna bo dot. foty. No wiec pojechalam do Francji przy tzw okazji. Od tygodnia bolal mnie juz zab /siodemka ktora po zabiegu w PL juz wiedzialam o niej ze jest do leczenia ale nie zdazylam zrobic/, a w Grenoble we Francji moja szefowa ma rodzine i m.in. znajomych dentystow. A poniewaz wybierala sie do rodzicow to zabralam sie z nimi , by pojsc do dentysty. Sttttrrrrrrasznie nie chcialam , bo kontrascie kroil sie samotny weekend w Szwajcarii, wiesz sama w ogromnym domu, przepiekna pogoda i "ON" w gotowosci na przyjazd do mnie , shit zalamka
Postanowilam sie jednak nie przejmowac, wzielam aparat, laptopa , wszelkie mozliwe ladowarki i kable i pojechalismy. Na miejscu dentysta zmasakrowal mnie wewnatrz i dal znieczulenia , po czym nawet nie skonczyl zeba bo stwierdzil ze z bolu bym chyba umarla
efekt znieczulenia widac na zdjeciu /ten krzywy usmiech/. do tego doszly emocje zwiazane z caly moim sprzetem ktory zabralam a z ktorego nie moglam skorzystac
we Francji maja europejskie kontakty, w Suisse sa inne - nie pasujace do cholernej reszty swiata . Wbudowana pamiec aparatu pozwala mi na kilka zdjec super jakosci i na kilkanascie gorszej , zatem potrzebowalam laptopa do przerzucania ich , niestety wszystko szlag trafil bo sie rozladowalo
wyskoczylam z ciuchow i wlazlam do lozka obrazona na wszystkich
po czym jednak stwierdzilam ze sobie chociaz resztkami baterii pstrykne fote w pokoju , wiec zarzucialam koszule i spodnie nawet nie fatygujac sie o bielizne i efekt jest taki - no wiec juz wiecie skad taka mina na focie 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 350 gości