runeko pisze:Fellow english speaker <browar>
Why don't we have a new topic in which people speak English? ( for example "DISCUSSIONS IN ENGLISH" ) It would be quite interesting

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Nie pytajcie,po co
zagłębiowski misiucha22 pisze:Why don't we have a new topic in which people speak English? ( for example "DISCUSSIONS IN ENGLISH" ) It would be quite interesting
TedBundy pisze:raz, ze śmietnika wygrzebaliśmy rozpieprzony sedes. Zaśmierdł po nim cały wóz

TedBundy pisze:raz, ze śmietnika wygrzebaliśmy rozpieprzony sedes. Zaśmierdł po nim cały wóz. Nie pytajcie,po co Ale woziliśmy go potem po mieście, by go potem odpowiednio i kozacko użyć Taki prywatny jackass zagłębiowski . Sedes rządził i kurze jajka
.Jak sobie przypomne Obywatelski Patrol Trzeźwości
.Ehh stare czasy.
misiucha22 pisze:runeko pisze:Fellow english speaker <browar>
Why don't we have a new topic in which people speak English?
A wracając do fotek Haro. Jakiś czas temu też zarzuciłem mu, że zbyt dużo ich tutaj zamieszcza, ale im dłużej siedzę na tym forum, to zaczynam faceta rozumieć. Jest jaki jest i mi prawdę mówiąc zwisa i powiewa czy zamieszcza tutaj zdjęcia, czy nie. A fotek nie musicie przecież oglądać, nie wrzuca ich tutaj bezpośrednio, tylko daje linki. Ja jak widzę linki do zdjęć przy postach Haro, to nawet nie klikam, bo jego facjata mi się już przejadła moon pisze:A mzoe jednak beda z Ciebie ludzie?tanebo pisze:Haro, czasamo zachowujesz sie jak dresiarski prymityw.

R1 pisze:A to "in" to czasem nie powinno być na końcu zdania?
Hyhy pisze:Watek w jezyku angielskim to super pomysl - niech pisze kto chce i ile chce ja sobie bede jezyk przypominal

pani_minister pisze:Tylko, że "in" odnosiło się nie do "English", a do topicu ("w tym topicu" - "in this topic")

Yasmine pisze:Nie lubie broni. Boje sie jej.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 431 gości