... ale wzrok i uwage facetow przyciagaja, to fakt
a jak mi sie raz na ruski rok zdazy wystroic i zalozyc cos ze sporym dekoltem to juz w ogóle.
Moderator: modTeam
a jak mi sie raz na ruski rok zdazy wystroic i zalozyc cos ze sporym dekoltem to juz w ogóle.
Olivia pisze:no i prawie roczne komplikacje i leczenie się z nich![]()
To z powodu błędu lekarza czy jak?
Tak, kobiety operują się, bo za mały biust. I operują się, bo za duży. W obu wariantach ból i taka impreza niestety kosztuje. A do tego nie masz pewności, czy Ci nie spartoli...

Yasmine pisze:ja uwielbiam dekolty
Poza tym mi się jakoś nigdy nie podobały, jak patrzę na inne kobiety. moon pisze:Dekolt to mi sie akurat udał. Jedna z moich wiekszych zalet

moon pisze:Dekolt to mi sie akurat udał. Jedna z moich wiekszych zalet

Sylwunia24 pisze:Olivia napisał/a:
No mi jakoś dekolt przy mniejszych piersiach w ogóle nie wygląda...
Ale ja w ogóle dekoltów nie lubię, jak już napisałam. No chyba że takie skromne i dyskretne.
fajnie to u mnie wyglada 
Sylwunia24 pisze:Olivia pisze:No mi jakoś dekolt przy mniejszych piersiach w ogóle nie wygląda...
Ale ja w ogóle dekoltów nie lubię, jak już napisałam. No chyba że takie skromne i dyskretne.
Dokładnie. Tez teraz unikam duzych dekoldów

Sylwunia24 pisze:moon napisał/a:
Ładna wydekoltowana bluzka jest bardzo na miejscu.
No bo masz co pokazywać
Moze jakis instruktarz co znaczaja te cyferki z literka. W sumie to wiem co znacza, ale jak to sie ma do rzeczywistosci...
W ogóle rozmiary stanika są dziwne, niektóre miseczki A są w sam raz, niektóre za małe
Mam 16 lat, co zrobić, żeby urosły? Mama nawet wyskoczyła z propozycją pójścia co lekarza
Może zapisze tabletki jakieś czy coś? A może ma na to wpływ dieta bezmięsna? A... pierwszą miesiączkę dostałam jakieś 3/4 lata temu, nie pamiętam

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 363 gości