Śmieszne!!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- pani_minister
- Administrator

pani_minister pisze:ajkju tost inteligencji
36,25 i podstawka do statuetki. Czuje sie zaszczycona
http://www.kurde.pl/katalog/szkolenie.php
Polecam szzegolnie punkt 23.
[ Dodano: 2006-05-31, 20:40 ]
Moze to i nie jest smieszne ale daje odpowiedz na pytanie "czemu runeko uciekla do chicago", ktore zadala mi Jagusia:
http://www.youtube.com/watch?v=J3GkawVexhs (mozna pominac pierwsze 30 sekund)Video zrobione przez ludzi z mojego rocznika na lokalnej budowie, momentami widoczne wnetrze mojego liceum
http://www.youtube.com/watch?v=96Yx2z9bK6E - tu juz dokladniejszy widok na krajobrazy "najgorsze" miasteczka oraz korytarz mojej eks- szkoly
Kolesi tych znam osobiscie
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Przychodzi FACET do lekarza:
-Panie Doktorze, jak wchodzę w moją kobietę to pierdzi i wylatuje jej mucha z ust!
-hmm... dziwne (mówi doktor), jutro pójdziemy razem i stanę za kotarą, a Pan wejdzie w nią
Nazajutrz: facet wchodzi, żona puszcza bąka i wylatuje jej mucha z ust
-no i co Panie Doktorze?
-hmm... jeszcze nie wiem, ale jutro to Pan stanie za kotarą, a ja wejdę w nią.
-O.K.
Nazajutrz: doktor wchodzi, żona puszcza bąka i wylatuje jej mucha z ust
- i co Panie doktorze?
- już WIEM! Żona od 6 tygodni nie żyje!
-Panie Doktorze, jak wchodzę w moją kobietę to pierdzi i wylatuje jej mucha z ust!
-hmm... dziwne (mówi doktor), jutro pójdziemy razem i stanę za kotarą, a Pan wejdzie w nią
Nazajutrz: facet wchodzi, żona puszcza bąka i wylatuje jej mucha z ust
-no i co Panie Doktorze?
-hmm... jeszcze nie wiem, ale jutro to Pan stanie za kotarą, a ja wejdę w nią.
-O.K.
Nazajutrz: doktor wchodzi, żona puszcza bąka i wylatuje jej mucha z ust
- i co Panie doktorze?
- już WIEM! Żona od 6 tygodni nie żyje!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- misiucha22
- Pasjonat

Jak doniosły nam nasze wtyczki z zarządu TV-Trwam z Torunia, z dniem 1 czerwca 2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet rozrywkowy, w skład którego wchodzić będą następujące programy: > TELETURNIEJE > "Różaniec z gwiazdami" > "Jaka to modlitwa?" > "Jeden z dwunastu" > "Szansa na odpust" > "Od Torunia do Opola" > "Intifada" lub "Diecezjada" lub "Parafiada" (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) > "Wielka Msza" > "Ananasy z mojej parafii" > "Miliard w Ambonie" > "Diecezja należy do ciebie!" > "Berety do mety" > "Jedno z dziesięciu przykazań" > "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec > "Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie > "śpiewające organy" > "O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny > "Idż na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy > > TALK SHOW I REALITY SHOW > "Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka > "Prałat Ja****ski Show" > "Co za adwent!" > "Z wizytą u Was" - program kolędowy. > "Parafia należy od Ciebie" > "Zakrystia - dokument jak powstaje msza" > "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji > "Miliard na tacy"
CIĄG DLASZY ...... > SERIALE > "Pensjonat pod Toruniem" > "Parafia na peryferiach" - serial > Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia" > "M jak modlitwa" > "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov > "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców > "Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem > "Sutannah" - serial obyczajowy > "Plebania" - a nie, przecież już jest... PROGRAMY NOCNE > "Telesklep o. Łukasza" > "Liga Mistrzów - historia zakonu" > "Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodami > "TRWAM - wkręca" > "Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieci > "Tygodnik Mocherowego Spokoju" > "Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistyczny > "Moherowa landrynka" > > PROGRAMY HOBBYSTYCZNE > "Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska" > "Mo' Hair" - program o najnowszych, Światowych trendach w nakryciach > głowy i fryzurach > "Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. > "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe > "Samo szycie" - kurs robienia moherowego beretu > "Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji.. > "Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka" > "Wacha do Maybacha" - magazyn moto > PONIEDZIAŁKOWE MEGAHITY > "Lord of the rings - The Bishop" > "Moherowa podszewka" > "Allo, allo, kto się do nas dodzwonił?" > Koncert zespołu "The Redemptorists" - gościnnie Zbigniew Wasserman na > bongosach > PROGRAMOWY INFORMACYJNE > "Inforeformacje" > "Telekuria" > "Pana rama" > "Purpurowe Forum" - program publicystyczny > "Ogłoszenia paranormalne" > "Tour de Częstochowa" - Studio Sport - relacja z pielgrzymek > "Zaćmienie słońca nad Toruniem" - program popularno naukowy. > > PROGRAMY DOKUMENTALNE > "Zbuntowany anioł" - historia Macierewicza > "Ministrant" - pierwszy krok kariery parlamentarnej > "Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden > organizm?" > "Ziarno" - reportaż z Mennicy Państwowej > "Idź precz Darwin" - program o kreacjonizmie > "Z kamerą wśród kaczek" - film dokumentalny o historii najnowszej

CIĄG DLASZY ...... > SERIALE > "Pensjonat pod Toruniem" > "Parafia na peryferiach" - serial > Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia" > "M jak modlitwa" > "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov > "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców > "Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem > "Sutannah" - serial obyczajowy > "Plebania" - a nie, przecież już jest... PROGRAMY NOCNE > "Telesklep o. Łukasza" > "Liga Mistrzów - historia zakonu" > "Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodami > "TRWAM - wkręca" > "Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieci > "Tygodnik Mocherowego Spokoju" > "Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistyczny > "Moherowa landrynka" > > PROGRAMY HOBBYSTYCZNE > "Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska" > "Mo' Hair" - program o najnowszych, Światowych trendach w nakryciach > głowy i fryzurach > "Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. > "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe > "Samo szycie" - kurs robienia moherowego beretu > "Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji.. > "Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka" > "Wacha do Maybacha" - magazyn moto > PONIEDZIAŁKOWE MEGAHITY > "Lord of the rings - The Bishop" > "Moherowa podszewka" > "Allo, allo, kto się do nas dodzwonił?" > Koncert zespołu "The Redemptorists" - gościnnie Zbigniew Wasserman na > bongosach > PROGRAMOWY INFORMACYJNE > "Inforeformacje" > "Telekuria" > "Pana rama" > "Purpurowe Forum" - program publicystyczny > "Ogłoszenia paranormalne" > "Tour de Częstochowa" - Studio Sport - relacja z pielgrzymek > "Zaćmienie słońca nad Toruniem" - program popularno naukowy. > > PROGRAMY DOKUMENTALNE > "Zbuntowany anioł" - historia Macierewicza > "Ministrant" - pierwszy krok kariery parlamentarnej > "Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden > organizm?" > "Ziarno" - reportaż z Mennicy Państwowej > "Idź precz Darwin" - program o kreacjonizmie > "Z kamerą wśród kaczek" - film dokumentalny o historii najnowszej

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze: "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec
OOO Boshhhhhhhh
TedBundy pisze:"Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka
<hahaha2>
TedBundy pisze:"1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe
[ Dodano: 2006-06-01, 22:38 ]
TFA pisze:Allah akbar
Ale to niesmieszne jest
To jest naprawdę zupełnie odmienny od wszystkich "łańcuszek". Nic
cię nie kosztuje, a możesz tylko zyskać!
Po prostu wyślij go do 9 znajomych!
Oto INSTRUKCJE :
Uśpij swoją żonę (możesz użyć klasycznych środków anestezjologicznych), włóż ją do dużego kartonu, (nie zapomnij o wykonaniu otworów wentylacyjnych) i prześlij ją pocztą do osoby znajdującej się na pierwszym miejscu listy.Wkrótce twoje nazwisko znajdzie się na pierwszym miejscu listy i otrzymasz pocztą 823542 kobiet.Statystycznie, wśród tych kobiet znajdziesz przynajmniej:
0.5 Miss Świata
2.5 Modelki
463 Dzikie nimfomanki
3,234 Ładne nimfomanki
20,198 Kobiet mających wielokrotny orgazm
40,198 Kobiet biseksualnych.
To daje w sumie 64,294 kobiet bardziej napalonych, mających mniej zahamowań, i atrakcyjniejszych od tej, którą wysłałeś.A co najważniejsze, masz gwarancję, że paczka którą wysłałeś nie wróci do ciebie.
NIE PRZERYWAJ TEGO ŁAŃCUSZKA.
Jeden gość, który wysłał tę wiadomość tylko do 5 zamiast do 9 osób, otrzymał z powrotem swoją własną paczkę, ciągle w tej samej niemodnej sukni, w jakiej ją wysłał,ponadto ciągle miała ten sam atak migreny i
oskarżycielski wyraz twarzy. Tego samego dnia, międzynarodowa supermodelka, z którą mieszkał od
czasu wysłania swojej starej, przeprowadziła się do jego najlepszego przyjaciela (akurat tego, do którego nie wysłał on łańcuszka). W czasie gdy piszę ten list, gość, który jest o sześć pozycji przede mną, otrzymał już 837 kobiet i znalazł się w szpitalu z powodu wyczerpania.Przy drzwiach sali w której leży czekają na niego jeszcze 452 nierozpakowane paczki.
UWIERZ W TEN LIST!
To jest unikalna okazja, by uzyskać całkowicie satysfakcjonujące życie erotyczne. Żadnych drogich kolacji, żadnych długich rozmów o pierdołach (którymi zainteresowane są tylko kobiety). Żadnych zobowiązań, zrzędliwych teściowych i niemiłych niespodzianek w stylu małżeństwa. Nie zwlekaj........prześlij ten list do 9 najlepszych przyjaciół.
P.S. - Jeśli nie masz żony, możesz wysłać odkurzacz; jedna z kobiet, którą ktoś inny wyśle, będzie wiedziała, jak go użyć.
P.P.S. - Ten list możesz wysłać również do znajomych kobiet, żeby mogły się przygotować na tą wielką przygodę, jaką wkrótce mogą przeżyć.
cię nie kosztuje, a możesz tylko zyskać!
Po prostu wyślij go do 9 znajomych!
Oto INSTRUKCJE :
Uśpij swoją żonę (możesz użyć klasycznych środków anestezjologicznych), włóż ją do dużego kartonu, (nie zapomnij o wykonaniu otworów wentylacyjnych) i prześlij ją pocztą do osoby znajdującej się na pierwszym miejscu listy.Wkrótce twoje nazwisko znajdzie się na pierwszym miejscu listy i otrzymasz pocztą 823542 kobiet.Statystycznie, wśród tych kobiet znajdziesz przynajmniej:
0.5 Miss Świata
2.5 Modelki
463 Dzikie nimfomanki
3,234 Ładne nimfomanki
20,198 Kobiet mających wielokrotny orgazm
40,198 Kobiet biseksualnych.
To daje w sumie 64,294 kobiet bardziej napalonych, mających mniej zahamowań, i atrakcyjniejszych od tej, którą wysłałeś.A co najważniejsze, masz gwarancję, że paczka którą wysłałeś nie wróci do ciebie.
NIE PRZERYWAJ TEGO ŁAŃCUSZKA.
Jeden gość, który wysłał tę wiadomość tylko do 5 zamiast do 9 osób, otrzymał z powrotem swoją własną paczkę, ciągle w tej samej niemodnej sukni, w jakiej ją wysłał,ponadto ciągle miała ten sam atak migreny i
oskarżycielski wyraz twarzy. Tego samego dnia, międzynarodowa supermodelka, z którą mieszkał od
czasu wysłania swojej starej, przeprowadziła się do jego najlepszego przyjaciela (akurat tego, do którego nie wysłał on łańcuszka). W czasie gdy piszę ten list, gość, który jest o sześć pozycji przede mną, otrzymał już 837 kobiet i znalazł się w szpitalu z powodu wyczerpania.Przy drzwiach sali w której leży czekają na niego jeszcze 452 nierozpakowane paczki.
UWIERZ W TEN LIST!
To jest unikalna okazja, by uzyskać całkowicie satysfakcjonujące życie erotyczne. Żadnych drogich kolacji, żadnych długich rozmów o pierdołach (którymi zainteresowane są tylko kobiety). Żadnych zobowiązań, zrzędliwych teściowych i niemiłych niespodzianek w stylu małżeństwa. Nie zwlekaj........prześlij ten list do 9 najlepszych przyjaciół.
P.S. - Jeśli nie masz żony, możesz wysłać odkurzacz; jedna z kobiet, którą ktoś inny wyśle, będzie wiedziała, jak go użyć.
P.P.S. - Ten list możesz wysłać również do znajomych kobiet, żeby mogły się przygotować na tą wielką przygodę, jaką wkrótce mogą przeżyć.
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- pani_minister
- Administrator

http://www.nearlygood.com/files120912/s ... enutty.wmv
Wiewior z epoki lodowcowej gania orzeszki...filmik stary ale nadal mnie to ciołkowskie stworzonko powala na ziemie
Wiewior z epoki lodowcowej gania orzeszki...filmik stary ale nadal mnie to ciołkowskie stworzonko powala na ziemie

Dowcip religijny...jesli ktos obawia sie ze iraze jego uczucia religijne niech nie czyta
Akcja dzieje się w czasie okupacji niemieckiej. Biegnie Wojtyła ulicą, zatrzymuje go Hitlerjugend i krzyczy:
- Deine papieren polnische schweine!
- zapomniałem...zostawilem w domu
- DEINE PAPIEREN POLNISCHE SCHWEINE!!!!
- zapomniałem, przepraszam
Hitlerjugend przystawia karabin do głowy Wojtyły, nagle pojawia się anioł i mówi:
- Nie strzelaj! To będzie kiedyś wielki człowiek i zostanie papieżem!
- Ok nie zastrzelę go pod warunkiem że ja będę papieżem zaraz po nim
---------
Akcja dzieje się w czasie okupacji niemieckiej. Biegnie Wojtyła ulicą, zatrzymuje go Hitlerjugend i krzyczy:
- Deine papieren polnische schweine!
- zapomniałem...zostawilem w domu
- DEINE PAPIEREN POLNISCHE SCHWEINE!!!!
- zapomniałem, przepraszam
Hitlerjugend przystawia karabin do głowy Wojtyły, nagle pojawia się anioł i mówi:
- Nie strzelaj! To będzie kiedyś wielki człowiek i zostanie papieżem!
- Ok nie zastrzelę go pod warunkiem że ja będę papieżem zaraz po nim
---------

http://bespress.pl/art.php?id=1216
[ Dodano: 2006-06-04, 22:14 ]
http://www.youtube.com/p.swf?video_id=8 ... L5_6I5MPVf
[ Dodano: 2006-06-04, 22:14 ]
http://www.youtube.com/p.swf?video_id=8 ... L5_6I5MPVf
- pani_minister
- Administrator

Nie do końca śmieszne, ale za to nieźle zrobione.
Live long enough wersja nr 1
Live long enough wersja nr 2
Live long enough wersja nr 1
-
złotooka kotka
- Weteran

pani_minister pisze:Live long enough wersja nr 1
Strasznie mi sie podobalo <browar>
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Oczywiście pierwsze uderzenie żony w piłeczkę i... okno stojącego obok pola golfowego domku zostaje rozbite. Mąż trochę się zdenerwował:
- Mówiłem żebyś uważała a teraz trzeba będzie tam iść przepraszać i może nawet zapłacić. Tak wiec golfisci idą do domku i pukają w jego drzwi. Momentalnie dochodzi ze środka miły glos mężczyzny.
- Proszę wejść. Po wejściu zauważają w domku: zbite kawałki szyby, rozbita stara wazę i siedzącego na ka! napie kolesia.
Koleś pyta:
- Czy to wy zbiliście szybę? - Tak... przepraszamy za to bardzo - odpowiadają golfisci.
- Hm, właściwie to nie ma, za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić trzy życzenia. Nie obrazicie się jak spełnię wam po jednym, a sam zostawię sobie jedno na koniec?
- Nie tak jest świetnie - odpowiada maź - ja bym chciał dostawać milion dolarów co roku. - Nie ma problemu - mówi dżin - do tego gwarantuje, że będziesz bardzo długo żył.
- A ty młoda kobieto, czego chcesz?
- Chciałabym mięć ogromny dom w każdym państwie, każdy z najlepszymi na świecie służącymi. - Mówisz i masz - odpowiada dżin
- Do tego obiecuje ci, ze do żadnego z nich nikt się nigdy nie
włamie. - A jakie jest twoje życzenie dżinie? - pyta małżeństwo.
- Ponieważ tak długo byłem uwięziony nie marze o niczym innym jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety dżin.
- I co ty na to kochanie? - pyta mąż - Mamy tyle kasy i domy...
może się zgódź. Tak wiec żona kolesia z dżinem idzie na pięterko...
Cale popołudnie kochają się. Dżin jest wręcz nienasycony. Po 4 godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta:
- Ile masz lat ty i twój mąż?
- Oboje mamy po 35.
- Pier....dolisz? 35 lat i wierzycie w dzina?!
- Mówiłem żebyś uważała a teraz trzeba będzie tam iść przepraszać i może nawet zapłacić. Tak wiec golfisci idą do domku i pukają w jego drzwi. Momentalnie dochodzi ze środka miły glos mężczyzny.
- Proszę wejść. Po wejściu zauważają w domku: zbite kawałki szyby, rozbita stara wazę i siedzącego na ka! napie kolesia.
Koleś pyta:
- Czy to wy zbiliście szybę? - Tak... przepraszamy za to bardzo - odpowiadają golfisci.
- Hm, właściwie to nie ma, za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić trzy życzenia. Nie obrazicie się jak spełnię wam po jednym, a sam zostawię sobie jedno na koniec?
- Nie tak jest świetnie - odpowiada maź - ja bym chciał dostawać milion dolarów co roku. - Nie ma problemu - mówi dżin - do tego gwarantuje, że będziesz bardzo długo żył.
- A ty młoda kobieto, czego chcesz?
- Chciałabym mięć ogromny dom w każdym państwie, każdy z najlepszymi na świecie służącymi. - Mówisz i masz - odpowiada dżin
- Do tego obiecuje ci, ze do żadnego z nich nikt się nigdy nie
włamie. - A jakie jest twoje życzenie dżinie? - pyta małżeństwo.
- Ponieważ tak długo byłem uwięziony nie marze o niczym innym jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety dżin.
- I co ty na to kochanie? - pyta mąż - Mamy tyle kasy i domy...
może się zgódź. Tak wiec żona kolesia z dżinem idzie na pięterko...
Cale popołudnie kochają się. Dżin jest wręcz nienasycony. Po 4 godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta:
- Ile masz lat ty i twój mąż?
- Oboje mamy po 35.
- Pier....dolisz? 35 lat i wierzycie w dzina?!
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
runeko pisze:Zesrac sie na sciane to jest dopiero sztuka.
Sztuka przez duże S. Namalować "Damę z Łasiczką" za pomocą różnokolorowych fekaliów

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”