Wytrysk sam z siebie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 29 maja 2006, 20:53

moon pisze:Ja dzis o tym mialam na zajeciach. To rodzaj wytrysku przedwczesnego. :] Walcz z tym ! ;)

Ech- Twoje zajęcią Moon to tylko teoretyzujący wykład na temat "jak być powinno"...

...gdyby wszystko na tym świecie, a zwłaszcza sfera przeżyć seksualnych, miało się sprowadzać do jakiejś akademickiej normy, to bylibyśmy, jako gatunek, na progu wymarcia :D

Dlatego doceniam to " ;) " na końcu wypowiedzi, bo moim zdaniem nie ma z czym walczyć a jest się czym zachwycać :)
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 29 maja 2006, 21:35

Wojtek pisze:<przytul> Dzięki :) :) :)
Na taką odpowiedźczekałem ;]. ..

to trzeba było od razu napisac na jaka odpowiedz czekasz.... :|

no coz, ja sie zgadzam z wiekszoscia poprzednikow, ze takie rzeczy sie zdazaja...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 maja 2006, 23:21

Kubek pisze:Twoje zajęcią Moon to tylko teoretyzujący wykład na temat "jak być powinno"...
No niezbyt.... To sa przyczyny, metody leczenia a nie tylko jak byc powinno.

Wiadomo ze jako kobieta to ja bym sie cieszyla ze tak dzialam. Ale jak cholera bede chciec pelengo sexu a chlopak juz ze 3 razy skonczyl zanim zaczol to moze byc problem ;P
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 29 maja 2006, 23:41

@Moon

"zaczoł" to problem do rozwiązania tutaj : so.pwn.pl

A co do tematu, to po prostu pytał, czy z nim nic nie tak nie jest... i ja uważam, że wszystko jest tak jak być powinno.
Nawet problem przedwczesnego wytrysku jest moim zdaniem lekko przereklamowany (bo kto by wtedy te wszystkie maście/kremy/pigułki sprzedał?)... jeżeli facet jest bardzo pobudliwy, to najlepiej, gdy przed właściwym stosunkiem sprawę raz a definitywnie załatwią z partnerką... po takim "czymś" na pewno będzie już daleko bardziej satysfakcjonującym kochankiem dla niej.

Jeżeli zaś facet 3 razy skończy, zanim Tobie przyjdzie to na myśl, to rzeczywiście może być problem... ale z Twoim a nie jego poziomiem pobudzenia.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 maja 2006, 23:48

Kubek pisze:"zaczoł" to problem do rozwiązania tutaj : so.pwn.pl
Kurna mam goraczke! Nie czepiaj sie! <cisza>
Kubek pisze:eżeli zaś facet 3 razy skończy, zanim Tobie przyjdzie to na myśl, to rzeczywiście może być problem... ale z Twoim a nie jego poziomiem pobudzenia.
<lol> A niby dlaczego?

Moja kolezanka miala taka sytuacje.
Mial byc pierwszy raz jej z nowym facetem. NIe zdazyla spodni zdjac nawet a u niego juz bylo po. I to jej problem ze nie potrafi szybciej spodni zdjac? :|
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 30 maja 2006, 00:01

moon pisze:Mial byc pierwszy raz jej z nowym facetem. NIe zdazyla spodni zdjac nawet a u niego juz bylo po. I to jej problem ze nie potrafi szybciej spodni zdjac? :|

To następne dwa razy miał jak zdejmowała?

bez przesady... gdy facet już raz dojdzie (niezleżnie od "okoliczności towarzyszących") to się troszeczkę "utwardza w stanowisku" i nic śmiesznego w obśmiewaniu "sprinterów" nie widzę...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 maja 2006, 09:42

Kubek pisze:To następne dwa razy miał jak zdejmowała?
NIe. Drugi raz nie zdarzyl wejsc i 2 raz byl po. Do 3 nie doszlo. :]
Kubek pisze:nic śmiesznego w obśmiewaniu "sprinterów" nie widzę...
Ja tam tez co nie znaczy ze nie jest to zaburzenie jakby bardzo nie bylo przereklamowane. I dzieki Bogu ja takiego "sprintera" nigdy nie spotkalam :]
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 30 maja 2006, 23:35

moon pisze:NIe. Drugi raz nie zdarzyl wejsc i 2 raz byl po. Do 3 nie doszlo.
wypada tylko wspolczuc chlopakowi bo obciachu sobie narobil.
moon pisze:takiego "sprintera" nigdy nie spotkalam
przed pierwszym razem obawialem sie ze to ja bede sprinterem takim :D <boje_sie>
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Vincenzo
Początkujący
Początkujący
Postautor: Vincenzo » 31 maja 2006, 12:59

"Sprinterzy" mogą przecież kupic sobie różne maście, pigułki itp. Nie wiem jaka jest skuteczność tego typu środków. Sądzę, że niezależnie od ich skuteczności w pewnym stopniu oddziaływują na psychikę. Poza tym można udać się do specjalisty, wystarczy poszukac jakiegoś mającego umowę z NFZ i wtedy nie będzie to nawet nic kosztowało, ów specjalista może polecić środki skuteczniejsze i bardziej medyczne, że tak powiem, od tych dostępnych chociażby w sex-shopach, poza tym dobierze odpowiedni lek. Po co męczyć się z tą przypadłością skoro, jak twierdzi wielu seksuologów, jest to dysfuncja łatwa do wyleczenia i jej leczenie w ponad 90% przypadków przynosi zadowalające efekty.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 31 maja 2006, 13:07

Vincenzo pisze:Po co męczyć się z tą przypadłością skoro, jak twierdzi wielu seksuologów, jest to dysfuncja łatwa do wyleczenia i jej leczenie w ponad 90% przypadków przynosi zadowalające efekty.
No tylko poc o masci? Chlopak mlody to sie wrobi bez specyfikow i lekow. Musi si enauczyc panowac nad wytryskiem i tyle.
Vincenzo
Początkujący
Początkujący
Postautor: Vincenzo » 31 maja 2006, 13:11

Może i racja. ale weźmie raz jakąś maść czy tabletę, poczuje się pewniej, maść też pewnie swoje zrobi, i potem już mu powinno wychodzić. A z kolei jak się sam będzie uczył panować, nie będzie mu wychodziło, może popaść w jakąś depresję. Już jest w pewnym stopniu zdesperowany, skoro pyta co z tym ma robić
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 31 maja 2006, 13:22

Vincenzo pisze:Już jest w pewnym stopniu zdesperowany
Alebo po prostu nie wie i pyta co sie chwali. :)
Mysle z enie powinienes tak demonizowac z tymi depresjami. czas pokaze ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”