Prywatnie?
Moderator: modTeam
Prywatnie?
Chcę udać się do ginekologa... jednak mieszkam w małej wiosce... a chce się dostać dalej... Tylko mam pytanie... czy przyjmie mnie prywatnie? Czy normalnie? Bez żadnych kosztów...
Ja
- ksiezycowka
- Weteran
Lekarz nie ma prawa nie zgodzic sie na przyjecie pacjenta. Chyba, ze nie ta kasa chorych lub chodzi o sprawy typu- jest to lekarz prywatny i musisz zaplacic a nie chcesz. To wtedy jasne, ze Cie nie przyjmie.
Jezeli chcesz isc za darmo to po prostu musisz znalezc przychodnie powiatowa/ rejonowa/ wojewodzka, jakakolwiek panstwowa. Ta, pod ktora podlega Twoj rejon zamieszkania. Na przyklad ja mieszkalam 40 km od Bialegostoku, wiec podlegalam pod poradnie wojewodzka w Bialymstoku. Tak to mniej wiecej dziala Trzym sie.
Jezeli chcesz isc za darmo to po prostu musisz znalezc przychodnie powiatowa/ rejonowa/ wojewodzka, jakakolwiek panstwowa. Ta, pod ktora podlega Twoj rejon zamieszkania. Na przyklad ja mieszkalam 40 km od Bialegostoku, wiec podlegalam pod poradnie wojewodzka w Bialymstoku. Tak to mniej wiecej dziala Trzym sie.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
Pewnie ze ma prawo Przynajmniej tutaj, bo wydawalo mis ie przynajmniej ze mowimy tu a ginekologu panstwowym co gdziestam przyjmuje a ona tak nie chce i chce do niego prywatnie. A nie jest powiedziane ze on ma gabinet prywatny czy tez przyjmuje w domu.runeko pisze:Lekarz nie ma prawa nie zgodzic sie na przyjecie pacjenta.
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”