runeko pisze:Nastepne jakie beda skopiujesz
Rąbek cycka będzie wystawał? Czy może kaśka na dole?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
gdzies kiedys dalem fotki na ktorych nie widac tych delikatnych rysow twarzy ale to bylooo daaawnooruneko pisze:Sepik, ze tak powiem, fajna dupa jestesNie moj typ co prawda (za delikatne rysy masz jak dla mnie) ale ladniutki, ladniutki... <browar>
taa ten inteligentny wyraz twarzy mowi wszystko hehemoon pisze:Sepik, na wszstkich ślicznie wyszedłes
:
Andrew pisze:ze sie postarasz
Andrew pisze:JAKOSC ZDJEC
Andrew pisze:ja ludzi po wygladzie nie oceniam

TedBundy pisze: Z kobitą byłem, nawet grama wódki na imprezie AMX nie postawił Tankowaliśmy winko, na kulturala

To drugi sort, pierwsze są powyżej, strona wcześniej. W sumie cztery. 

Joasia pisze:Widoczne małe przekłamanie ze zdjęciami, bo jakoś brak z imprezy z AMX...
AMX pisze:Ted, ty pracuj kurde a nie baw sie w kalambury w robocie.

tanebo pisze:Gosia... napisał/a:
a mi sie ani Haro, ani AMX, ani Sepik nie podobaja, jestem w mniejszosci
nawet mi sie podobają, hehe no ale po to są odchyły w gustach żeby i Ci brzydsi mogli zostać pokochani...
<browar>AMX pisze:Ja bez brody,bo ktoś mi już tutaj zarzucał,żebym się ogolił
Joasia pisze:AMX - bardziej podoba mi się wersja z brodą
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Yasmine pisze:Widzialam juz takiego kleryka
Wstreciucha pisze:Twoje panie na zdjeciach zamiast glow maja biale kartony
To stwierdzenie wywolalo u mnie radosne skurcze twarzy.tanebo pisze:nawet mi sie podobają, hehe no ale po to są odchyły w gustach żeby i Ci brzydsi mogli zostać pokochani...
Ale moon bedzie miala radoche jak sie dowie TedBundy pisze:tak, ależ jestem przystojny, nie musicie mi tego pisać, ja to wiem
<browar>

TedBundy pisze:AMX, stary brachu, 5 lat Cię znam, to Cię forumowe kobietki dowartościowały
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 469 gości