moon pisze:Doi kazdej matury powinni dodawac kefir!
dla cievbie to nawet dwa

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Cook'Year pisze:Nie trzeba było wykazać się nawet zbytnią wiedzą - wystarczyła wyobraźnia i kojarzenie faktów
Cook'Year pisze:wyobraźnia i kojarzenie faktów

Yasmine pisze:moon napisał/a:
Bo one zazwyczaj si enie przydaja.
no niestety. ,ale ogolnie z podstawowego jestem zadowolona, troszke gorzej z rozszerzonym, bo niektore pytania rozlozyly mnie na lopatki
.

moon pisze:Oj nie!
Ja przed którymis bylan na kawie. Ze dwie wychlałam i tylko do lazienki na maturze biegalam!Chyba probnej bo prze dnormalna juz chyba tego bledu nie bylo

moon pisze:Teraz bilogii ustnej nie ma
moon pisze:syfa nikt nie zlapie

ten świat schodzi na psy, jak bozi nie kochammoon pisze:runeko napisał/a:
Bo w 2004 na pisemnej bylo bodajze.
W zeszlym roku bylo. Wymienic dwie roznice - pisalam
runeko pisze:. Toz to sensu nie ma. Opowiadac o pantofelkach...
moon pisze:No dokladnieJakos sobie tego nie wyobrazam
Yasmine pisze:Biola i podstawowa i rozszerzona ok. 90. Az sie wierzyc nie chce. I takie cos doluje jak ch**

Cook'Year pisze:Ludzie no i jak wam poszła matma? Podstawowy sympatycznie prosty (żeby nie mówić banalny), ale rozszerzony... Kurde, mam mieszane uczucia, jestem raczej zawiedziony

Przejrzalami chyba to 2 bym obstwaiala bo trudna ie byla. Standardowa dokladnie taka jakies si emozna bylo spodziewac. To tak jakby sie znalo pytania doslownie - wiec trudna dla nikogo przynajmniej podstawowa nie mogla byclizaa pisze:jak dla mnie trudna albo glupia jestem
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 466 gości