Nie wiem jaka dac nazwe topicu, ale standardowy.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Nie wiem jaka dac nazwe topicu, ale standardowy.

Postautor: odii1987 » 07 maja 2006, 15:23

Ok, poznalem dziewczyne, nie na zadnej dyskotece, sama mnie pierwsza zaczepiala w pozytywnym tego slowa znaczeniu, dostalem od niej numer telefonu itp, na pierwsze smsy odpisala, nawet zgodzila sie umowic, ale po tej zgodzie juz na nic nie odpisala, dzwonilem jeszcze do niej porozmawialem, ale o nic konkretnego sie nie pytalem, jej kuzynka ostatnio na miescie mi powiedziala ze ona ma chlopaka, o co w ogóle chodzi? Po co w ogóle mnie zaczepiala jezeli z kims jest? Mnie to na poczatku malo obchodzilo, ale teraz to juz sam nie wiem, pewnie po prostu chciala sobie skoczyc w bok nie? Dodam ze nie sa razem za dlugo jakis miesiac z kawalkiem, na jej 18stke tez bylem zaproszony, ale nie poszedlem, wiem ze jego na tej 18stce nie bylo pomimo tego ze juz ze soba byli. Co robic? Dac spokoj, czy probowac odbic, chociaz z zasady tego nie robie jak jest zajeta?
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 07 maja 2006, 15:27

odii1987, dość ciekawe.
A może szukała nowej znajomości? Ja nie zawsze zagaduje w celach iście matrymonialnych, po prostu chce poznac kogoś nowego.
Ja bym na 18-stke poszedł, dlasamej zasady, dlaczego nie?
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 maja 2006, 15:31

JAK 19- TO LATEK nie wie co robic , i pyta w takich sprawach tu na forum , to ja juz nie wiem <aniolek>
To co kobieta mówi , to jedno , a rzeczywistosc jest inna ...tak odpowiem na Twój post <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 15:37

moze sie tylko poklocila i badala teren ;)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 maja 2006, 15:37

odii1987, po prostu sprawe wyjaśnij. Przed jakimikolwiek decyzjami muszisz chociazby wiedziec na czym stoisz!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 07 maja 2006, 17:09

moon pisze:muszisz chociazby wiedziec na czym stoisz!

Tu nie ma co wyjaśniać. Ma faceta, więc wiadomo o co biega.
Chłopie, miej w sobie resztki honoru i daj se spokój. Oraz nam tu na forum. :]
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 07 maja 2006, 17:16

Andrew pisze:To co kobieta mówi , to jedno , a rzeczywistosc jest inna ...

Och. Nie zawsze. ;P

odii1987,
Powiedz Jej co o tym myślisz, skoro Cię to męczy. Nie rozdrabniaj się, bo po co.
Bywa. :)
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 07 maja 2006, 17:19

Mnie to nie meczy to po pierwsze, mnie to denerwuje. Wiecej do powiedzenia na ten temat nie mam. Dzieki za wasza pomoc ;) Jakos to jeszcze wyjasnie i tyle. Pozatym wedlug siebie jestem niesmialy troche, ale nikt z moich znajomych tak o mnie nie uwaza.

Olivia pisze:
moon pisze:muszisz chociazby wiedziec na czym stoisz!

Tu nie ma co wyjaśniać. Ma faceta, więc wiadomo o co biega.
Chłopie, miej w sobie resztki honoru i daj se spokój. Oraz nam tu na forum. :]

Przeciez nie wysylam jej 20smsow dziennie, na bank jej nie zameczam, wyjasnij prosze o co chodzi?
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 17:28 przez odii1987, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 07 maja 2006, 17:27

No to jesteś jednym z wielu "zdenerwowanych" tego świata.
Oszczędzaj nerwy, bo jeszcze się przydadzą, oj .. przydadzą ;P

A tak poważniej, równie dobrze mogłeś to napisać w "Wyraź to". Bo biednych nieszczęśliwych, traktujących o fałszywości kobiet.. mamy tu wielu. Podobnie tematów :)

Stało się. Głowa do góry. Cześć Pieśni.
Wiem słowo jak krem

krem na zmarszczki w mojej głowie.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 07 maja 2006, 17:28

^Nie zauwazylem takiego dzialu ;)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 maja 2006, 17:33

Olivia pisze:Tu nie ma co wyjaśniać.
Jest!Nie mozna kogos od takz miejsca skreslac zawsze, bo z takim podejsciem nigdy sie z nikim nie bedzie. Trza wyjasnic chocby kwestie tego jej faceta co nie znaczy od razy wpitalac sie w trojkat.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 07 maja 2006, 17:41

moon pisze:
Jest!Nie mozna kogos od takz miejsca skreslac zawsze, bo z takim podejsciem nigdy sie z nikim nie bedzie. Trza wyjasnic chocby kwestie tego jej faceta co nie znaczy od razy wpitalac sie w trojkat.

Nom dokladnie, dlatego czekam na to co Olivia ma do powiedzenia...
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 07 maja 2006, 17:51

odii1987 pisze:Przeciez nie wysylam jej 20smsow dziennie, na bank jej nie zameczam, wyjasnij prosze o co chodzi?

Napisałam, daj sobie i nam spokój, a nie Jej. Co oznacza, że nie uważam, abyś się narzucał.
odii1987 pisze:jakis miesiac z kawalkiem

To rzeczywiście krótko.
odii1987 pisze:co Olivia ma do powiedzenia...

A ja bym na Twoim miejscu odpuściła i poczekała na Jej reakcję. Czy się odezwie, czy znów zaczepi. Są krótko razem, a może Jej się ten związek nie podobać.

A masz do Niej nr gg? Bo jeśli tak, to zagadaj Ją o związki. Jakie były w Jej życiu, jakie chce tworzyć. Sprawdź, czy się przyzna sama. Zapytaj po prostu "Długo jesteś sama?". Na koniec się przyznaj, że wiesz o tym facecie i jak Ona to tłumaczy.

Zrób po prostu tak, by wyjść z twarzą z tego. :]
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 maja 2006, 17:52

Olivia pisze:A masz do Niej nr gg? Bo jeśli tak, to zagadaj Ją o związki. Jakie były w Jej życiu, jakie chce tworzyć. Sprawdź, czy się przyzna sama. Zapytaj po prostu "Długo jesteś sama?". Na koniec się przyznaj, że wiesz o tym facecie i jak Ona to tłumaczy.
Czyli innymi slowy wyjasnij to, czyz nie? ;P
<evilbat>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 07 maja 2006, 17:55

moon pisze:Czyli innymi slowy wyjasnij to, czyz nie? ;P

Ja bym nie wyjaśniała. Ale skoro autor topicu chce to zrobić i czekał ;) na moją odpowiedź, to podzieliłam się swoimi spostrzeżeniami.
Dlatego to "nie ma co wyjaśniać". <evilbat>
"Miarkuj złość.

odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 07 maja 2006, 18:14

^Nie niestety nie mam numeru gg, tylko komorke, ok dzieki za odpowiedz, to co napisalas w pierwszym moze 2gim poscie zupelnie sie rozni od tego co w nastepnych. Nie moglas od razu tak napisac? Ja na tym forum to tak sobie pisze troche z nudow, bo co robic to w sumie wiem, ale lubie nad tym sie tak porozwodzic :P A co do rozmowy przez GG to moim zdaniem to jest dopiero dziecinne, znieksztalca rzeczywistosc, ludzie przez neta bywaja zupelnie inni niz w rzeczywistosci czasami, tj latwiej udawac na gg niz oko w oko z kims rozmawiajac, nie? Dlatego nie ufam GG w takich kwestiach, na gg to mozna pogadac o roznych p*i*e*r*d*olach, ale nie o powaznych rzeczach.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 18:18 przez odii1987, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 07 maja 2006, 18:17

odii1987 pisze:Ja na tym forum to tak sobie pisze troche z nudow, bo co robic to w sumie wiem, ale lubie nad tym sie tak porozwodzic :P

<zalamka> Nie masz poważniejszych problemów. Jednak to racja, że faceci są cofnięci. Czyli jesteś za mną jakieś 5 lat. ;) Tak, wiem ile masz lat.
"Miarkuj złość.

odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 07 maja 2006, 18:19

Olivia pisze:
odii1987 pisze:Ja na tym forum to tak sobie pisze troche z nudow, bo co robic to w sumie wiem, ale lubie nad tym sie tak porozwodzic :P

<zalamka> Nie masz poważniejszych problemów. Jednak to racja, że faceci są cofnięci. Czyli jesteś za mną jakieś 5 lat. ;) Tak, wiem ile masz lat.

Chociaz najsmutniejsze jest to ze masz troche racji... Juz samo zakladanie tutaj takiego tematu o tym swiadczy.
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 19:22

faceci nie sa cofnieci tylko za duzo rzeczy chca wziasc na logike, a kobieta to nie jakies tam twierdzenie matematyczne i postepuje zgola czesto wbrew zasada logiki np. chce byc z facetem-ale powie ci ze faceta nie szuka
pytasz sie czy mozesz ja pocalowac-ona mowi nie a poczasie cie informuje ze jestes glupiutkim misiem ze jak mowia nie to czest znaczy tak :(
ale to je rozni od nas i za to je kochamy, a jak sie nie mozesz dogadac z kobieta to zaczynasz sadzic ze chyba zostaniesz homo- bo latwiej jest ci sie dogadac, jak kumpel czegos nie chce to mowi, a kobieta ~ no, no jak uwazasz misiu
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 07 maja 2006, 20:34

DaKID pisze:faceci nie sa cofnieci tylko za duzo rzeczy chca wziasc na logike

tutaj logikę trzeba zakopać - tu liczy się czysty spontan

DaKID pisze:pytasz sie czy mozesz ja pocalowac-ona mowi nie a poczasie cie informuje ze jestes glupiutkim misiem ze jak mowia nie to czest znaczy tak

czy któryś NORMALNY facet zada kobiecie tak kretyńskie pytanie? Wątpię. A jeżeli okaże się takim frajerem, na sto procent usłyszy -NIE-, chociażby ona tego bardzo chciała <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 maja 2006, 20:36

Normalny facet wie kiedy kobiete pocałowac i kiedy ona tego oczekuje -pragnie !
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 07 maja 2006, 20:44

TedBundy pisze:DaKID napisał/a:
pytasz sie czy mozesz ja pocalowac-ona mowi nie a poczasie cie informuje ze jestes glupiutkim misiem ze jak mowia nie to czest znaczy tak

czy któryś NORMALNY facet zada kobiecie tak kretyńskie pytanie? Wątpię. A jeżeli okaże się takim frajerem, na sto procent usłyszy -NIE-, chociażby ona tego bardzo chciała <diabel>

to byl przyklad moze bledny no ale zawsze chodzilo o to- nie znaczy tak, nie zdarzylo sie?
a mi tak bo jestem z natury grzecznym chlopcem wobec kobiet, chodzi np zaczynasz sie do niej dobierac a ona nie-kiedys mowilem ok stop, dzis zmienilem postepowanie

Andrew - tak facet wie kiedy pocalowac, ale niedoswiadczony nie wie czy moze sobie na to pozwolic

Czy tu wszystcy zapominaja jak bylo u nich na poczatku?
Czy tylko ja mialem taki posrany kontakt z kobietami, wiem bylem niesmialy i z tego powodu panienki uwazaly mnie za geja bo sie do nich nie dobieralem (kolo z aparycja :) zadbany i mnie nie podrywa - gej )
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 20:47 przez DaKID, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 maja 2006, 20:46

jak było na poczatku > dostawałem w pysk , a potem i tak dalej całowałem , ale juz bez policzków , na szczescie kobiety z wiekiem madrzeją
<hahaha>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 07 maja 2006, 20:49

o to się nie pyta - to się robi, jak się WIDZI, że można :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 07 maja 2006, 20:49

TedBundy pisze:czy któryś NORMALNY facet zada kobiecie tak kretyńskie pytanie?

Zgadzam się z Tedziem. Sam nigdy nie zadałem takiego pytania, czekałem aż ona sama zadziała.
odii1987 pisze:Juz samo zakladanie tutaj takiego tematu o tym swiadczy.

Stary, nie daj się tutaj kobietom pomiatać :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 maja 2006, 11:40

A dala Ci wyraznie do zrozumienia, ze chce od Ciebie czegos ponad zwykla znajomosc? Bo moze to Ty sobie stary dopowiadasz teorie, ktore nijak maja sie do rzeczywistosci i tego co ta dziewczyna od Ciebie chciala. Zreszta pomysl: jesli ma chlopaka, a pcha sie do Ciebie, to mozesz byc przekonany, ze jesli bylaby z Toba i trafila na swojej drodze kogos kto zauroczylby ja podobnie jak Ty, to zrobilaby z Toba to samo co zrobila ze swoim chlopakiem. Wiem z wlasnego doswiadczenia.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 08 maja 2006, 15:44

Haro pisze:A dala Ci wyraznie do zrozumienia, ze chce od Ciebie czegos ponad zwykla znajomosc? Bo moze to Ty sobie stary dopowiadasz teorie, ktore nijak maja sie do rzeczywistosci i tego co ta dziewczyna od Ciebie chciala. Zreszta pomysl: jesli ma chlopaka, a pcha sie do Ciebie, to mozesz byc przekonany, ze jesli bylaby z Toba i trafila na swojej drodze kogos kto zauroczylby ja podobnie jak Ty, to zrobilaby z Toba to samo co zrobila ze swoim chlopakiem. Wiem z wlasnego doswiadczenia.

Wiem, wlasnie sie nad tym zastanawialem, tj wiesz wszystkie opcje ktore tu mi piszesz przemyslalem w sumie i mysle ze lepiej jak pozostanie moja kolezanka przynajmniej narazie, a jak sie spotkamy w wiekszej grupie to wtedy sie zobaczy. Zreszta 18lat to jeszcze nie wiedza same czego chca, ale z 2giej strony moj kumpel wlasnie odbil tak dziewczyne i juz sa przez prawie 2 lata, wiec wiesz roznie to moze jeszcze byc, poki co nie pcham sie na afisz.
Awatar użytkownika
Voxupog
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Voxupog » 08 maja 2006, 16:07

Wkoncu faceni sa z marsa a kobiety z wenus :P normalnie ze czasami ich nierozumiemy ;p
"Czerwony jak cegła
rozgrzany jak piec
Muszę mieć
muszę ją mieć."
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 maja 2006, 16:56

odii1987 pisze:ale z 2giej strony moj kumpel wlasnie odbil tak dziewczyne i juz sa przez prawie 2 lata, wiec wiesz roznie to moze jeszcze byc, poki co nie pcham sie na afisz

Ja bylem 3.5 po czym odjebala mi taki sam numer jak swojemu bylemu. Co Ty na to? Nie ma reguly, jak znajdziesz babe, ktora zostawia chlopa dla Ciebie, to za jakis czas oczekuj, ze to samo stanie sie z Toba.
odii1987
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: odii1987 » 08 maja 2006, 17:51

Haro pisze:
odii1987 pisze:ale z 2giej strony moj kumpel wlasnie odbil tak dziewczyne i juz sa przez prawie 2 lata, wiec wiesz roznie to moze jeszcze byc, poki co nie pcham sie na afisz

Ja bylem 3.5 po czym odjebala mi taki sam numer jak swojemu bylemu. Co Ty na to? Nie ma reguly, jak znajdziesz babe, ktora zostawia chlopa dla Ciebie, to za jakis czas oczekuj, ze to samo stanie sie z Toba.

W sumie masz racje nie ma reguly, tobie sie akurat tak przytrafilo, co nie znaczy ze komus innemu moze inaczej, ale pewnie takie inaczej zdarza sie rzadziej ;/

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”