Warning: get_groups_color(./cache/user_groups.php) [function.get-groups-color]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /public2/agnieszka/forum_php/includes/functions.php on line 2312
Warning: get_groups_color() [function.include]: Failed opening './cache/user_groups.php' for inclusion (include_path='.usr/share/php:/usr/share/pear') in /public2/agnieszka/forum_php/includes/functions.php on line 2312
Warning: get_groups_color(./cache/groups_data.php) [function.get-groups-color]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /public2/agnieszka/forum_php/includes/functions.php on line 2313
Warning: get_groups_color() [function.include]: Failed opening './cache/groups_data.php' for inclusion (include_path='.usr/share/php:/usr/share/pear') in /public2/agnieszka/forum_php/includes/functions.php on line 2313
Jesli Wam cos "nie dziala" to...
Moderator: modTeam
-
- Weteran
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /public2/agnieszka/forum_php/common.php on line 250
Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.usr/share/php:/usr/share/pear') in /public2/agnieszka/forum_php/common.php on line 250
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public2/agnieszka/forum_php/common.php:250) in /public2/agnieszka/forum_php/includes/sessions.php on line 546
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public2/agnieszka/forum_php/common.php:250) in /public2/agnieszka/forum_php/includes/sessions.php on line 547
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
To już ... hm 4/5 raz licząc kilka ostatnich dni. I tak jak u Dzindzer pasek narzędzi jest w j.angielskim.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- ksiezycowka
- Weteran
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
Tak po angielsku.
Mav czy moglbys choc raz zachowac sie jak admin i pozbyc sie tego oraz komuinkatu o mailu ktory mam stale? Pierdołami kazdy sie zając umie Ty moglbys sie zajac bledami w koncu.
Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /public2/agnieszka/forum_php/common.php on line 250
Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.usr/share/php:/usr/share/pear') in /public2/agnieszka/forum_php/common.php on line 250
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public2/agnieszka/forum_php/common.php:250) in /public2/agnieszka/forum_php/includes/sessions.php on line 546
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public2/agnieszka/forum_php/common.php:250) in /public2/agnieszka/forum_php/includes/sessions.php on line 547
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
Tak po angielsku.
Mav czy moglbys choc raz zachowac sie jak admin i pozbyc sie tego oraz komuinkatu o mailu ktory mam stale? Pierdołami kazdy sie zając umie Ty moglbys sie zajac bledami w koncu.
Czy Wy też widzicie to co ja? Mamy godzine 23 na forum. W topiku "chciałam się przywitać" ostatni post został napisany o godzinie 23:27 dnia dzisiejszego (tj. 21.04.2006)? Forum nieźle przyspieszyło uhuhuh
Link do tematu http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3883

Link do tematu http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3883
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Ja w pokaz swoja twarz zanim wejde do tematu ma cos takiego
wchodze a tam stron nie 117 a 118 i nie Asiula a moon wypowiedziała sie ostatnia
Przyklejony: ¤ Pokaż swoją twarz
zdjecia forumowiczow
[ Idź do strony: 1 ... 115, 116, 117 ] 2331 18-08-05
Asiula 58874 Dzisiaj 16:55
Asiula
wchodze a tam stron nie 117 a 118 i nie Asiula a moon wypowiedziała sie ostatnia
napisała ostatnia Wysłany: Dzisiaj 12:20
Przeglądałem sobie posty jednego z Użytkowników...najpierw pokazało mi się takie coś:
A przy następnym włączeniu tematu tego Użytkownika(tego w którym się udzielał) wyskoczyło:Parse error: syntax error, unexpected $end in /public2/agnieszka/forum_php/cache/board_config.php on line 2
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
User agnieszka has already more than 'max_user_connections' active connections
- Piotrek1983
- Entuzjasta
Ten czat Ci dziala? Bo u mnie jest nie mozna nawiazac polaczenia z serwerem www.sisco.pl
Ten czat Ci dziala? Bo u mnie jest nie mozna nawiazac polaczenia z serwerem www.sisco.pl
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
To u Ciebie. U mnie caly czas dziala...Hyhy pisze:Ten czat Ci dziala? Bo u mnie jest nie mozna nawiazac polaczenia z serwerem www.sisco.pl
- ksiezycowka
- Weteran
Owszem ale i nikt z niego nie chce korzystac i byla nawet prosba o wylaczenia.Maverick pisze:czat do ktorego jest link na stronie glownej forum (na dole) dziala bez zastrzezen.
A mi ten http://www.agnieszka.com.pl/chat.htm działą bez zarzutu wiec to chlopcy cos u was nie tak ;P
- ksiezycowka
- Weteran