opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 01 maja 2006, 12:06

Bash, czytajac posty zauwazylam ze czesto ma racje :) i ma fajny avatarek <browar>
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 01 maja 2006, 12:27

M., ma już ponad 100 postów a ja nawet nie wiedziałem, że ktoś taki istnieje na forum ;DD Podejrzewam, że vice versa, bo rzadko ostatnio tu bywam, a jesli już to przelotem.

Edit:
Już wiem! Pisze krótkie, acz treściwe posty :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 01 maja 2006, 12:32

cubasa, jak już wspomniał, nie bywa tu często (ostatnio). Nieżle przyczynił się się do powstania FAQ na stronie <browar>. Ogólnie spoko gościu, no i moderator :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 01 maja 2006, 12:44

Bash, moj znajomy z grona <browar> Rozsądny, trzeźwo patrzący na świat chłopak. Jego posty są nadzwyczaj dojrzałe i czytając je, nie mogę oprzeć się wrazeniu, że w rzeczywistości ma kilka latek więcej :)
Autor poradnika dla nieśmiałych, który znalazł się na stronach Agnieszki :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 01 maja 2006, 12:50

Cubasa - nie siedzi z nami ostatnio wystarczajaco czesto (czyt. 24/7), co naprawde bardzo mocno mozna odczuc. Ma w sobie jakis taki promyk radosci, jeszcze nigdy na forum nie zauwazylem, zeby emanowala z niego negatywna energia, zeby byl smutny itp. Miedzy innymi za to (i za multum innych zalet) Go lubie <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 maja 2006, 12:52

Haro, ma bardzo pożadana sylwetke :D. I ogolnie taki fajny misiek, tylko czasem za duzo w nim agresji. Ale wrazliwy.
Ogolnie czasem sprzeczny wewnetrznie :D.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 01 maja 2006, 12:57

Yasmine - Zaniedbuje mnie ostatnio (ł)okrutnie ;( Co ostatnio zas udalo mi sie zauwazyc w Jej charakterze to to, ze nie potrafi wysiedziec na pupie majac np. (a moze przede wszystkim) jeden avatarek. Stad pewnie mania-kupowania, gdyz nasza urocza i przesliczna Yas nie moze sie pokazywac na miescie ciagle w jednych ciuchach :) No, ale powiedzcie sami... Czy to nie jest jedna z najwiekszych zalet naszych ukochanych Pan? <brawo>

P.S. Juz nie jestem agresywny, wyladowuje sie w FC i do tego od momentu, kiedy spotkalem byla na miescie z tym kolesiem jakos... zlagodnialem. <boje_sie>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 maja 2006, 13:05

<wtracenie>
Haro pisze:Stad pewnie mania-kupowania, gdyz nasza urocza i przesliczna Yas nie moze sie pokazywac na miescie ciagle w jednych ciuchach

Ja wcale nie mam zadnej manii :D. Tylko mi sie duzo rzeczy nudzi ;P
</wtracenie>
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 01 maja 2006, 13:08

mrt pisze:Mam wrażenie, że kłopoty ją kochają. Intuicja mi podpowiada, że to jedna z tych osób, które zawsze niechcący są akurat w tym miejscu i o tej godzinie, w której popełniono morderstwo. Albo ktoś zwinął towar ze sklepu, a Mona akurat tamtędy przechodziła. Kretyńskie przypadki ją lubią - tak mi właśnie podpowiada nos. Po części wynika to z tego, że na tyłku nie usiedzi.

Małe off <pijak> To jednak tylko wrażenie ;)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 01 maja 2006, 13:11

Yasmine pisze:Ja wcale nie mam zadnej manii

To jest wlasnie mania ;)
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 01 maja 2006, 13:14

Haro, strasznie fajny i kochany :) mozna na niego liczyc :* ostatnio troche smutaskuje, ale wierze ze niedlugo mu przejdzie nio i mnie odwiedzi w koncu ;) buzia Haruś :*
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 01 maja 2006, 13:39

Asiulka :)
Nie jestem tu dlugo, ale pierwsza osoba ktora zdazylam "poznac" byla wlasnie ona :)
Przesympatyczna osoba, delikatna, miala (ma?) jakies problemy uczuciowe... :*
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem

ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 01 maja 2006, 18:07

M., Od niedawna tutaj... I jakoś nie rzuciła mi się w oczy czyms szczególnym.
O ile dobrze poczytalem jest gdzies z okolic warszawy. Jak poznam dziewczyna bilzej, to cos więcej napisze :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 maja 2006, 18:09

Bash, fajny chłopaczek. Rozbraja mnie jedo czepianie sie pisowni niekiedy bo swego czasu na czacie wyszly mu "hałki" <lol>
Ale tak ogolnie to pozytywnie. Ma potencjał. :D
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 01 maja 2006, 18:23

[nawiasem]
moon pisze:swego czasu na czacie wyszly mu "hałki"

A Wam hałdy :) "Kto wie co to jest :P "

moon, z jednej strony inteligentna kobieta, z drugiej potrafi dogryść człowiekowi, bardzo głęboko. Sympatyczna, ale z Warszawy :P
PS. Kiedy znowu spotkanie na czacie ?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 02 maja 2006, 10:06

Bash, kojarzy mi sie z takim malym chlopczykiem ze skosnymi oczami.
A wszystko przez avatar(ten kapelusik :D). I tak w ogole to ciekawi mnie ile ma lat. Chyba gdzies przeoczylam.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 maja 2006, 00:51

Yasmine,
Ciekawa osoba, żałiję że nie miałek okazji poznać w realu... Moze kiedyś ;)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 maja 2006, 00:55

mariusz, pan o powalajacym biela usmiechu, wiecznie autem wiec saczacy cole podczas gdy takie Moonie sie zapijaja :P
Bardzo mily [pomimo ze lysy :/ - tak, tak nie przeboleje tego :D ], ciekawy innych rozgadany niekiedy nawet o cementach. I fajnie znac jego zdanie na temat np mieszkan. ;)

I nie miejkscie zludzen - 360 stopni inny niz na forum! ;)

[ Dodano: 2006-05-03, 00:55 ]
A i pan co walsnie dostal fotki na maila <aniolek>
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 maja 2006, 00:58

Moon,

Osoba, jaką sobie zupełnie inaczej wyobrażałem. Biesamowicie sympatyczna i wesoła, nawet trochę zakręcona, ale to sprawia ze trudno o niej zapomnieć. Mam wrażenie, że można z nią pogadać dosłownie na każdy temat, nawet o cemencie ;)

Ps: jeszcze nie ma fotek :D
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 03 maja 2006, 09:29

Mariusz - godzinami można z nim gadać o cemencie i innych zaprawach. Niestety raczej nie tych alkoholowych, gdyż autkiem se krąży po mieście i nie chce wsiąść do tramwaju. Ale kiedyś go przyłapiemy i napoimy winem albo piwem (i to niejednym!) <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 03 maja 2006, 12:46

Mariusz jest lysy?! A ja myslalem, ze czarne wloski na zel nosi!

Imperator - dopiero niedawno zobaczylem jego fotke. Zupelnie inaczej go sobie wyobrazalem. Sympatyczny, dojrzaly, chociaz jak duzo osob tutaj nie udziela sie zbyt czesto. Wierszokleta, ktorego wiersze rozbrajaja wszystkich na lopatki. Bardzo chcialbym, aby kiedys ulozyl jakis wierszyk o mnie, co bym mogl go sobie pozniej nad lozkiem powiesic (wiersz, nie Imperatorka :D). <browar>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 maja 2006, 13:08

Haro, zwany Harusiem. Rozbraja mnie czesto, uroczy, bardzo go lubie. Co prawda i naiwny jak w sprawie swojej byłej i spaczony jakimis autami i rysami i chcacy z siebie zrobic potwora [w chwili obecnej na tyle jak wyglada dla mnie juz o polowe miesni odpada np i robi sie coraz gorzej :/ ], ale generalnie wiem ze w srodku jest fajny uczuciowy chlopak, nie glupi, bystry. Mam tylko nadzieje ze agresja mu spadnie i nie spadnie na łeb na szyje w jakies muskuły i inne glupoty, bo jego urok to to ze nie jest typowy facet. :]
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 03 maja 2006, 13:18

Mój pogląd i opinie nt Moon mają od dawna kształt wściekłej sinusoidy :) Raz na górze, raz na dole. Na początku było kiepsko, bardzo kiepsko <evilbat> Ale było, minęło. Ogólnie bez większych zastrzeżeń (może poza zbyt ostrym i kategorycznym formuowaniem opinii nt innych ludzi), ale dobrze Jej z oczu patrzy, po prostu :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 03 maja 2006, 13:26

Kochana Moon, jesli jest jakiekolwiek zwierzatko, do jakiego moglbym porownac te slodka istotke, bylby to motylek (moontylek? :P ). Mimo tego, ze potrafi byc zlosliwa, w calej swojej postaci jest po prostu przeurocza. Sprawia, ze wlacza sie we mnie cos takiego, ze chcialbym i moglbym tulic ja do siebie ze wszystkich sil, tylko dla samej potrzeby poczucia, ze jest przy mnie ktos tak slodki i kochany, jak wlasnie Ona. <przytul>
Malutkicycek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Malutkicycek » 03 maja 2006, 13:26

Ted bardzo dający rady gość chociasz nie zgadzam się z jego poglądami to zawsze jest zadowolony i lubie popić <browar> może troche mało ale cuż
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 maja 2006, 13:28

[OT]

Haro pisze:te slodka istotke

Ja z poczatku przeczytalem slodka idiotke <diabel> az mi szczeka opadla :P

[/OT]
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 03 maja 2006, 13:29

TFA? Konkretne podejście do codziennej egzystencji. Zasady. Interesujące posty. Potencjał intelektualny powyżej przeciętnej. I zajebisty avatar <diabel> <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Cook'Year

Postautor: Cook'Year » 03 maja 2006, 13:41

To i ja tu coś napiszę. TedBundy (bandzior?). Facet, którego drugi człon nicka kojaży mi się z głównym bohaterem pewnego amerykańskiego serialu ;) [kojaży przez jakie 'ży'?]. Od dłuższego czasu obserwowałem forum i mogę powiedzieć, że jest to postać, której ewolucja światopoglądowa wręcz pędzi poprzez nieprzebyte bory ludzkich spostrzeżeń i poglądów, raz obijając się o drzewa, a raz ścinając je niczym... Kurde lightsaber Dartha Vadera :P Lubię tego człowieka, choć początkowo mnie irytował swoimi konserwatystycznymi poglądami. Teraz jest gitar <browar>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 maja 2006, 13:43

Cook'Year, taki wampirz czy inne cos co lubi sie lejaca krew. Az ciary mnie po plecach przechodza.
Taki typowy....no wlasnie nie wiem kto, ale typowy. Caly czas jak czytam jego posty chce mi sie powiedziec "minie z wiekiem" i łapie sie na mysleniu "A jesli nie?". Nie wiem taki facet co moglby mordowac niewinne dziewice.
Cook'Year

Postautor: Cook'Year » 03 maja 2006, 13:49

Moon, miłośniczka anime. To na pewno. Chyba wywarłem na niej niezbyte wrażenie, żem człowiek o szatańskim umyśle, a jest tak niekoniecznie... Kobietka (bo wydaje mi się niewielkich gabarytów istotką, mimo że jej nie widziałem) szczera, zadziorna, wkładająca cząstkę siebie do każdej prawie dyskusji. Jest na tyle IMHO charakterystyczna, że bez czytania posta, można choćby ciutes domyślić się co już napisała. Co mi się jeszcze nasówa na myśl? Uwielbia się bzykać i nie przepada za laikami :P

Wróć do „Wszystkie inne tematy”