Chcialam sie pozegnac!!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
i tak wrócisz.. jak setka odchodzących
Nie miales w szkole czytania ze zrozumieniem ?
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2005, 14:38 przez sadi, łącznie zmieniany 1 raz.
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Jednego nie rozumiem. Co za sens odchodzić, skoro to, czego pisać nie powinna, już napisała? Ona napisała, on wie, stało się, więc po cholerę to pożegnanie? Mało tego! Nawet my wszyscy już wiemy, choć gdyby nie ten topik, to w ogóle bym nie zwróciła uwagi na problem.
Nie rozumiem również sensu zakładania topików z szumnym pożegnaniem przez kogoś, kto ma raptem "bywalec" pod nickiem. Niedługo będą się żegnać po 2 postach...
Nie rozumiem również sensu zakładania topików z szumnym pożegnaniem przez kogoś, kto ma raptem "bywalec" pod nickiem. Niedługo będą się żegnać po 2 postach...
- Wstreciucha
- Weteran

mrt pisze:Jednego nie rozumiem. Co za sens odchodzić, skoro to, czego pisać nie powinna, już napisała?
Faktycznie nie widzisz sensu <ziewa>
mrt pisze:Mało tego! Nawet my wszyscy już wiemy, choć gdyby nie ten topik, to w ogóle bym nie zwróciła uwagi na problem.
Jak widzisz po frekwencji na forum nie tylko Ty jestes jego czytelniczka, wiec skoro ty uwagi nie zwrocilas, to nie znaczy ze inni rowniez. A tego posta dedykuje wlasnie Tobie na Twoje stwierdzenie "Ciekawe, że się witają, a potem nic już nie piszą..." noooo to nie dosc ze jeszcze cos napisalam, to sie nawet grzecznie pozegnalam
mrt pisze:Nie rozumiem również sensu zakładania topików z szumnym pożegnaniem przez kogoś, kto ma raptem "bywalec" pod nickiem. Niedługo będą się żegnać po 2 postach...
<uklony> wybacz ze nie bywam czesciej i przepraszam ze pozegnalam sie nie po dwoch postach, a po 102
Moze zloz zazalenie, ja chetnie podpisze sie pod prosba usuniecia tego tematu
A na koniec: widzisz , nie mialam pojecia zakladajac ten topic ze tak sie wyciagnie i wlasciwie nie wiem po cholere znowu tu odpisuje, ale Twoje czepialstwo do moich postow jest dosc regularne wiec nie moglam sobie odmowic
Pozdrawiam

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
No patrz... A ja nawet nie zauważyłam, że czepiam się akurat Twoich. Czepiam się takich, z którymi się nie zgadzam, nie zwracając uwagi na to, czyje są. Szczerze mówiąc, nawet nie kojarzę Twojej osoby i nie jestem w stanie podać, w których topikach się udzialałaś.
Przykro mi, że tak regularnie pada akurat na Twoje posty.
Szumne odejścia, ciche powroty, jak to swego czasu Emperor napisał... Dla pocieszenia napiszę, że chyba wielu taki etap tu zalicza. Włącznie ze mną, choć ja akurat uniknęłam zakładania tematu ze sobą w roli głównej.
Czego oczekiwałaś od tego tematu? Że padną prośby o zostanie, piesni pochwalne? Bo nie wiem, po co to było. Serio nie wiem.
Wstreciucha pisze:Twoje czepialstwo do moich postow jest dosc regularne wiec nie moglam sobie odmowic
Przykro mi, że tak regularnie pada akurat na Twoje posty.
Szumne odejścia, ciche powroty, jak to swego czasu Emperor napisał... Dla pocieszenia napiszę, że chyba wielu taki etap tu zalicza. Włącznie ze mną, choć ja akurat uniknęłam zakładania tematu ze sobą w roli głównej.
Czego oczekiwałaś od tego tematu? Że padną prośby o zostanie, piesni pochwalne? Bo nie wiem, po co to było. Serio nie wiem.
- Wstreciucha
- Weteran

mrt pisze:Czego oczekiwałaś od tego tematu?
nieczego nie oczekiwalam, szanuje sobie rozmowce, to chcialam podziekowac , dokladnie tak jak sie wyrazilam w poscie, przeciez nie napisalam go po chinsku
mrt pisze:Że padną prośby o zostanie, piesni pochwalne?
Na mozg upadlas <boje_sie> Slowo daje "zawistni nawet powracajacego na tarczy posadza o wygodnictwo "
Wstreciucha pisze:nieczego nie oczekiwalam, szanuje sobie rozmowce, to chcialam podziekowac , dokladnie tak jak sie wyrazilam w poscie, przeciez nie napisalam go po chinsku
To jest forum internetowe. Tu się wchodzi i wychodzi, kiedy chce. Co innego gdyby np. Mysiorek albo Mav zniknęli bez informacji - to by było świństwo i niekulturalne zachowanie. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. "Szanuję sobie rozmówcę, to..."... Dżizas! Jakbym debatę przedwyborczą w tv oglądała. Polecam topiki o polityce, chociaż sama tam nie zaglądam
Wstreciucha pisze:Na mozg upadlas Slowo daje "zawistni nawet powracajacego na tarczy posadza o wygodnictwo "
Nie komentuję, bo nie rozumiem. Widocznie po chińsku
Bo sąsiadka zza płotu ma 2 razy tyle włosów co ja
Uderz w stół...- Wstreciucha
- Weteran

mrt pisze:To jest forum internetowe. Tu się wchodzi i wychodzi, kiedy chce.
No tak, z tego wynika ze prowadze "ping-pong" i musze przeprosic za zalozenie tematu
mrt pisze:Jakbym debatę przedwyborczą w tv oglądała.
Myslisz ze powinnam zglosic kandydature
mrt pisze:Bo sąsiadka zza płotu ma 2 razy tyle włosów co ja
Moze przestan nogi golic, to wyjdzie z korzyscia dla Ciebie
A tak juz calkiem serio mrt to sie skwasilo bo wtracilas swoje oczywsite krytyczne trzy grosze .
<mur> Rzucilam rekawice , a teraz mi zimno. Albo nudno
- Wstreciucha
- Weteran

Andrew pisze:A przepraszam ! <aniolek2> moge zapytać o co tu chodzi![]()
bo sie chyba pogubiłem , to kolejny przygład, jak ludzie sobie moga sami skomplikowac niektóre sprawy , wypijcie po wirtualnym <browar> i zakopcie Topór Mrt ....Ty pierwsza ! <buzi>
Temat uwazam za zamkniety
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Ja również tu wszedłem, dopiero patrze a tu jakaś Wojna. censored muje dzikie węże kondony gwożdzie naklejki pozakręcane butelki.
Kolejka dla wszystkich <browar> <browar> <browar> <browar> <browar> <browar> <browar> Na rozluźnienie musku <goryl[niebieski]>
Kolejka dla wszystkich <browar> <browar> <browar> <browar> <browar> <browar> <browar> Na rozluźnienie musku <goryl[niebieski]>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
-
prien
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Wstreciucha pisze:Nie naleze do wiekszosci, pozwol ze ja zdecyduje co jest dla mnie szczytem obnazenia
RedX pisze:to, co chcemy powiedziec, a czego nie chcemy.. to nasza sprawa. i nic Ci do tego..
... to po cholerę wpadacie na forum i zaczynacie coś mówić o sobie, mizdrzyć się do siebie, a potem robicie mętlik usuwając posty i robicie z tego dym??
Zachowujecie się jak smarkacze.
...szkoda, że mnie nie było na "gorąco"

KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Wstreciucha
- Weteran

Mysiorek pisze:... to po cholerę wpadacie na forum i zaczynacie coś mówić o sobie, mizdrzyć się do siebie, a potem robicie mętlik usuwając posty i robicie z tego dym??
Zachowujecie się jak smarkacze.
Dym zrobilam ja i ja niepotrzebnie chlapnelam cos czego nie powinnam, i to ja usunelam post. Jesli masz z tym problem to napisz zazalenie
NIe wiem jaki masz problem z moim mizdrzeniem
, a juz w ogóle nie rozumiem co ci do mojego wpadania forum. Sa jakies okreslone warunki jakie trzeba spelniac by tu zajrzec , moze mam Ci podac cala liste idiotycznych tematow poruszonych na tym forum przez innych? Za to ja nie wiem po cholere rozciagacie temat jak guma zamiast go uciac. AAAAAaa i fakt , smarkaczem jestem, niedojrzala i pyskata i w doopie mam Twoja ocene mojego postepowania, bo przyszlam tu w innym celu 
Wstreciucha pisze:Za to ja nie wiem po cholere rozciagacie temat jak guma zamiast go uciac.
Podpowiem na przyszłość:
Jeżeli faktycznie chce się "kulturalnie pożegnać", to się zakłada topik "Do widzenia" i prosi o jego zamknięcie. I wtedy ma się gwarancję, że się nie będzie ciągnął jak guma.
Wstreciucha pisze:A tak juz calkiem serio mrt to sie skwasilo bo wtracilas swoje oczywsite krytyczne trzy grosze .
Tak. Napisałam, co myślę, kompletnie zapominając, że przecież Ty szukasz na tym forum opinii podobnych do swoich, co zaznaczyłaś w innym temacie. I zupełnie niechcący rozpanoszyłam się zatem w Twoim topiku, choć powinnam uznać, że masz w nim prawo do uzyskania tego, czego oczekujesz, czyli podobnych opinii właśnie. W związku z tym powinnam napisać: "Masz świetny pomysł, więc do widzenia" i wtedy byłoby ok.
Przecież to chore!
Wstreciucha pisze:moze mam Ci podac cala liste idiotycznych tematow poruszonych na tym forum przez innych?
Nie zapomnij do nich dodać tego tematu, bo z założenia jest bezsensowny i niczego nie wnoszący.
Tematy są różne: głupsze, mądrzejsze... Nie zmienia to faktu, że tu się przede wszystkim bywa dla znajomych (czyli "towarzystwa wzajemnej adoracji" właśnie). Jeżeli byś potraktowała to forum jako miejsce, gdzie się poznaje fajnych ludzi, którzy niekoniecznie mają takie samo zdanie jak Ty i którym zdarza się zakładać kretyńskie topiki, to byłoby i sympatyczniej, i forum by zyskało, bo głupia nie jesteś i mogłabyś się na coś nam przydać, kiedy tracimy głowę w niektórych życiowych sytuacjach.
gargul pisze:Tylko jebiecie klimat tego forum!!!
Klimat tego forum wynika między innymi stąd, że od czasu do czasu pióra polecą, Panie Bywalcu. Bo jak ktoś wstanie lewą nogą, to na znajomych się to czasem odbija.
Andrew> Dlaczego ja? Ona jest młodsza! <aniolek2>
Wstreciucha pisze:Dym zrobilam ja i ja niepotrzebnie chlapnelam cos czego nie powinnam, i to ja usunelam post. Jesli masz z tym problem to napisz zazalenie
Zażalenie powinnaś sama do Siebie napisać.
Wstreciucha pisze:w doopie mam Twoja ocene mojego postepowania, bo przyszlam tu w innym celu
Też mam w dupie Twoje niezdecydowanie. Pozostańmy na razie w tych dupach.
Pożyjemy-zobaczymy ów cel
Za godzinę topic będzie klozet

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Pozegnanie i cos na koniec...
Chcialem sie pozegnac. Wiem, ze to pewnie zly dzial, ale tylko tutaj dyskutowalem, a temat i tak pewnie zostanie szybko usuniety.
Rezygnuje z dyskusji na tym forum, gdyz moderatorzy widocznie nie lubia tutaj dyskusji na poziomie. Robie to z jednego konkretnego powodu:
Zostal usuniety moj post z tematu "ganja i dziewczyna":
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Forum ...u Agnieszki", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Obrazanie uzytkownika
Link do tematu: http://agnieszka.com.pl/f....php?t=6831
Twój post:
Temat: "ganja i dziewczyna"
runeko:
Glupoty piszesz ale w sumie nie moge Ci tego udowodnic. Mysl jak chcesz.
A po co mi to piszesz? Przeciez sam napisalem, ze znam takiego. Zreszta, z 5g 40 jointow? Chyba grama nie widzialas na oczy.
Widzisz co napisalas? Odpowiedzialas mi na pytanie "Pokaz mi narkotyk, ktory jest zdrowy." piszac na koncu "Zdrowa nie jest".
Rozumiem, ze chcialas pochwalic sie swoja wiedza (mimo, ze to wie prawie kazdy palacz) ale po co zrobilas to pod moim cytatem?
Gdakac potrafi kazdy. Pokaz jakies fakty albo nie zabieraj glosu.
Moglbym nabluzgac na Ciebie tez, ale nie znize sie do Twojego poziomu.
Gdy koncza sie argumenty, zaczynaja sie wyzwiska.
Specjalnie dla Ciebie zmienie na:
"Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience"
P.S. Przeczytaj biografie Einstein'a, zrozumiesz dlaczego tak napisal.
I prosze nie dyskutuj juz ze mna, dopoki nie zaczniesz tego robic na poziomie.
Pozdrawiam.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wiem co dokladnie sie nie spodobalo, ale to malo istotne.
Pozdrawiam i papa.
Rezygnuje z dyskusji na tym forum, gdyz moderatorzy widocznie nie lubia tutaj dyskusji na poziomie. Robie to z jednego konkretnego powodu:
Zostal usuniety moj post z tematu "ganja i dziewczyna":
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Forum ...u Agnieszki", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Obrazanie uzytkownika
Link do tematu: http://agnieszka.com.pl/f....php?t=6831
Twój post:
Temat: "ganja i dziewczyna"
runeko:
runeko pisze:Dokladnie Ktosiek...Spedzilam dwa lata u boku dilera i naprawde widzialam swinstwa. Wiesz co palisz? LSD palisz. Bo tym sie wlasnie nasacza wasza polska trawke.
Glupoty piszesz ale w sumie nie moge Ci tego udowodnic. Mysl jak chcesz.
runeko pisze:Ktosiek napisał/a:
Glupoty piszesz. Kto zapali 40 jointow dziennie? Po 10 juz bys nie mogl. Zastanow sie co piszesz.
Wierz mi, widzialam kolesia, ktory dziennie potrafil spalic 5 gramow. A ze zryty byl to inna sprawa.
A po co mi to piszesz? Przeciez sam napisalem, ze znam takiego. Zreszta, z 5g 40 jointow? Chyba grama nie widzialas na oczy.
Pokaz mi narkotyk, ktory jest zdrowy.
Marihuana dla ludzi chorych nieuleczalnie na raka. Stosuje sie ja w tabletkach takze w USA abu usmiezyc cierpienie umierajacym w mekach. Zdrowa nie jest ale pozyteczna w tym przypadku.
Widzisz co napisalas? Odpowiedzialas mi na pytanie "Pokaz mi narkotyk, ktory jest zdrowy." piszac na koncu "Zdrowa nie jest".
Rozumiem, ze chcialas pochwalic sie swoja wiedza (mimo, ze to wie prawie kazdy palacz) ale po co zrobilas to pod moim cytatem?
That indicates that people will not develop emphysema from smoking marijuana.
Bylo juz pare takich przypadkow wiec zrob sobie jakis update.
Gdakac potrafi kazdy. Pokaz jakies fakty albo nie zabieraj glosu.
runeko pisze:Odejmij sobie ta dwojke i zostaw osiem tam gdzie masz pod nickiem wiek bo Ty 28miu lat miec nie mozesz bo TAKIE przypadki sie nie zdarzaja. No, chyba, ze zrylo Cie tak absolutnie, ze nawet w tym wieku TAKIE bzdury piszesz. Na glupote nie ma lekarstwa. To tylko taka moja schiza, ze z wami walcze. I tak was nie pokonam bo takich jak Ty jest wiecej. Ale wyszydzic zawsze mozna. Nawet trzeba.
runeko pisze:Chyba dyplom ukonczenia zawodowki w kierunku piekarz- ciastkarz. Zreszta "nie pomoga doktoraty kiedy czlowiek chamowaty"
Moglbym nabluzgac na Ciebie tez, ale nie znize sie do Twojego poziomu.
Tak, to Ci wychodzi duzo lepiej niz dyskusja.runeko pisze:I tak was nie pokonam bo takich jak Ty jest wiecej. Ale wyszydzic zawsze mozna.
Gdy koncza sie argumenty, zaczynaja sie wyzwiska.
runeko pisze:Cytat:
“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.” - Albert Einstein
I to jest wlasnie Twoj problem- masz za duzo imagination a za malo knowledge. Einstein wiedzial co pisze ale nie sprowadzaj na niego hanby podpisujac swoje 'wypowiedzi' jego nazwiskiem bo sie biedak w grobie przewraca.
Specjalnie dla Ciebie zmienie na:
"Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience"
P.S. Przeczytaj biografie Einstein'a, zrozumiesz dlaczego tak napisal.
I prosze nie dyskutuj juz ze mna, dopoki nie zaczniesz tego robic na poziomie.
Pozdrawiam.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wiem co dokladnie sie nie spodobalo, ale to malo istotne.
Pozdrawiam i papa.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2006, 13:02 przez Ktosiek, łącznie zmieniany 1 raz.
“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.” - Albert Einstein
Wróć do „Wszystkie inne tematy”