mozliwe ze jestes zaszufadkowany jako przyjaciel... najrozsadnieszym wyjsciem było by dac sobie spokoj... jest tyle dziewczyn, ale wiem ze moze to byc dla Ciebie trudne... Jezeli powiedziała ze nic z tego, posłuchaj jej. Moim zdaniem nie ma sensu czekac, marnujesz czas ktory moglkbys spedzic z inna dziewczyna. Mi sie tez nieraz wydawało ze to TA JEDYNA ale czas zwerfikował te jak sie okazało błędne załozenia...
Pozdrawiam
Kocham ją a ona kocha innego...
Moderator: modTeam
Mi też zawsze się wydawało że teraz to jest właśnie ta jedna jedyna... Ale z Nią było inaczej ja naprawde czuje coś więcej, coś mocniej niż zawsze, to jest ta ze snów... Nie wiem czy to rozumiecie... A więc czekam teraz... Czas pokaże... Powiedziałem jej wczoraj że zawsze będę Ją kochać i zawsze będę na Nią czekać... A jest warta czekania... Więc bede czekać nawet jeśli to ma trwać do końca moich dni...
-
Malutkicycek
- Bywalec

Teraz ci się wydaje że to ta jedyna nie warto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy nie będziesz z nią i zrozum to wreszcie bo naprawde czekają na ciebie inne laski <browar>
www.prawdaodawidzie.pl
A.C.A.B
A.C.A.B
cierpiący pisze:Mi też zawsze się wydawało że teraz to jest właśnie ta jedna jedyna... Ale z Nią było inaczej ja naprawde czuje coś więcej, coś mocniej niż zawsze, to jest ta ze snów... Nie wiem czy to rozumiecie... A więc czekam teraz... Czas pokaże... Powiedziałem jej wczoraj że zawsze będę Ją kochać i zawsze będę na Nią czekać... A jest warta czekania... Więc bede czekać nawet jeśli to ma trwać do końca moich dni...
Skoro chcesz czekać aż do śmierci i się nie doczekać, to Twój wybór
Ale teraz jest inaczej, bo ona ma kogoś. Pomijając fakt, że jesteś w niej ślepo zakochany, musisz zdać sobie sprawę, że postępujesz nie fair. Ja na miejscu jej chłopaka, gdybym się dowiedział o czymś takim, to chyba doszłoby do rękoczynów. Nie ważne jak on ją traktuje i jak im się układa. Wybrała jego a nie Ciebie, tak więc do Ciebie czuje co najwyżej sympatię. Gdyby była wolna, to co innego. Ale nawet to nie gwaratntowałoby Ci, że się zwiąże akurat z Tobą. Ja wiem, że się męczysz i nie masz ochoty nawet pomyśleć o innych dziewczynach (sam tak jeszcze mam od rozstania z moją byłą), ale musisz sobie uświadomić, że im dłużej będziesz czekał tym gorzej dla Ciebie. Platoniczna miłość to nic dobrego.
- ksiezycowka
- Weteran

cierpiący pisze:. Ja ją tak bardzo kocham. Chciałbym ją mieć przy sobie. Myśle że teraz musze poddać się czasowi... Ale może jest jakaś inna droga żeby ją "zdobyć"
Nie istnieje takie zaklęcie. Ohh chociaż wiele bym za "nie" dał

cierpiący pisze: coś mocniej niż zawsze, to jest ta ze snów... Nie wiem czy to rozumiecie... A więc czekam teraz...
Doskonale Cie rozumie, sam mam podobna sytuację, tyle że ona nie jest z innycm, tylko ze mną zerwala.
Nie bede Ci mówił zebys o niej zapomniał (jak tu niektórzy podpowiadaja), bo wiem, ze to nierealne jest. Ja też wiem, ze nie moge o niej mysleć, ale dalej to robię. Dlaczego? Bo nie potrafię inaczej:/
cierpiący pisze:dą wcześniej z każdą inną wydawało mi się zawsze że to właśnie ta ta jedyna
tez się zagdzam. Chodzby nie wiek jakich przezyc doznałbym z "inną" zawsze bede miał na mysli jej spojrzenie na mnie, pocałunek...
cierpiący, trzym się
nie sam masz takie problemy <browar>Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
cierpiący pisze:Więc bede czekać nawet jeśli to ma trwać do końca moich dni...
Amen ;DD
Skoro juz zaplanowales swoje zycie i bedziesz po prostu czekal to dasz mi moze swoje wszystkie zabawki? ;DD

<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”