ma na mnie ochote? jak to jest?
Moderator: modTeam
ma na mnie ochote? jak to jest?
no wiec bylem kiedys z pewna dziewczyna. na imie miala ania. bylo to kilka lat temu. nie kochalem sie z nia. byla dziewica. po rozstaniu dalej sie co jakis czas spotykalismy i zawsze wychodzily z tego rozne sytuacje w ktorych sie do siebie bardzo zblizalismy ze tak powiem fizycznie. calowalismy, piescilem jej piersi, szparke i tym podobne rzeczy - zawsze w miejscach publicznych. takich sytuacji bylo co najmniej kilka - jedno je laczy zawsze po alkoholu, jak nie pijemy to jestesmy grzeczni
nigdy sie tez tak nie zdarzylo zebysmy po alkoholu byli grzeczni, zawsze cos sie dzialo. mysle ze wynika to przede wszystkim z tego ze po alkoholu jestem znacznie odwazniejszy niz bez niego, wylaczaja mi sie wszystkie hamulce.
ostatnio jak sie spotkalismy powiedziala mi ze na to spotkanie specjalnie wlozyla najseksowniejsza bielizne jaka ma, moim zdaniem swiadczy to o jednym - ma na mnie ochote, no chyba ze sie myle
te wszystkie zblizenia byly w tak roznych okolicznosciach (podczas nich byla w roznych zwiazkach, czasem nie) generalnie ciagnie sie to juz dobre pol roku (w miedzy czasie stracila dziewictwo) ze po prostu mysle ze to nie przypadkowe.
no i teraz mam pytanie do kobietek, czy taka postawa mowi o tym, ze na dobra sprawe mam jak to mowia niektorzy faceci gotowa dziewczyne? czy moze to wszystko to tylko jakas gra? o co chodzi?
dodam ze zawsze przy tych zblizeniach po prostu nie bylo warunkow do tego zeby pojsc dalej, jestem w 100% pewien, ze gdyby byly przespalbym sie z nia.
dlaczego ona to robi? czy to ze ma na mnie chcice, jezeli ma, oznacza ze chce czegos wiecej, czy chce tylko seksu?
nigdy sie tez tak nie zdarzylo zebysmy po alkoholu byli grzeczni, zawsze cos sie dzialo. mysle ze wynika to przede wszystkim z tego ze po alkoholu jestem znacznie odwazniejszy niz bez niego, wylaczaja mi sie wszystkie hamulce.
ostatnio jak sie spotkalismy powiedziala mi ze na to spotkanie specjalnie wlozyla najseksowniejsza bielizne jaka ma, moim zdaniem swiadczy to o jednym - ma na mnie ochote, no chyba ze sie myle
te wszystkie zblizenia byly w tak roznych okolicznosciach (podczas nich byla w roznych zwiazkach, czasem nie) generalnie ciagnie sie to juz dobre pol roku (w miedzy czasie stracila dziewictwo) ze po prostu mysle ze to nie przypadkowe.
no i teraz mam pytanie do kobietek, czy taka postawa mowi o tym, ze na dobra sprawe mam jak to mowia niektorzy faceci gotowa dziewczyne? czy moze to wszystko to tylko jakas gra? o co chodzi?
dodam ze zawsze przy tych zblizeniach po prostu nie bylo warunkow do tego zeby pojsc dalej, jestem w 100% pewien, ze gdyby byly przespalbym sie z nia.
dlaczego ona to robi? czy to ze ma na mnie chcice, jezeli ma, oznacza ze chce czegos wiecej, czy chce tylko seksu?
-
dziobakkkk
- Entuzjasta

Robicie to w miejscach publicznych, żenada. Kręci Was, rozumiem, jak ktoś na Was patrzy?
A Ty to frajer jesteś. Straciła dziewictwo w międzyczasie, czyli miała faceta i za plecami z Tobą się spotykała. Do tego tylko po alkoholu coś Was łączy...
Jesteście oboje siebie warci.
A Ty to frajer jesteś. Straciła dziewictwo w międzyczasie, czyli miała faceta i za plecami z Tobą się spotykała. Do tego tylko po alkoholu coś Was łączy...
Jesteście oboje siebie warci.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
dziobakkkk
- Entuzjasta

Oliwia , a Ty nie próbowałas w miejscu publicznym > załuj
i nie chodzi tu by ktos widział , ale ze moze widziec ! , zas to zasadnicza róznica
Polecam jest zajefajnie np. przymierzalnie w sklepie <browar>
to typ dziewczyny goracej , chce sexu , lub uwodzic , na tym etapie chce tego co chce
i nie chodzi tu by ktos widział , ale ze moze widziec ! , zas to zasadnicza róznica
Polecam jest zajefajnie np. przymierzalnie w sklepie <browar>
to typ dziewczyny goracej , chce sexu , lub uwodzic , na tym etapie chce tego co chce
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Oliwia , a Ty nie próbowałas w miejscu publicznym > załuj
Nie próbowałam i nie żałuję. I nie zamierzam ani próbować, ani żałować.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Andrew pisze:to typ dziewczyny goracej
To jak nie kocham się w przymierzalni, to nie jestem gorąca? Ja mam po prostu inne podejście do sexu.

"Miarkuj złość.
Andrew pisze:jestes ciepła !
A skąd Ty wiesz, jaka ja jestem? Ja nie potrzebuję przymierzalni do tego, by się rozgrzać. Ty tak-może kiedyś znajdziemy jakiś złoty środek?
Każdy ma prawo do kochania się tam, gdzie lubi. Ja nie lubię w przymierzalni i mam do tego prawo. I bardzo proszę mnie na tej podstawie nie oceniać.

"Miarkuj złość.
oliwia to ty jestes zalosna a nie ja
sama piszesz - Każdy ma prawo do kochania się tam, gdzie lubi. Ja nie lubię w przymierzalni i mam do tego prawo. I bardzo proszę mnie na tej podstawie nie oceniać.
a mnie za to samo oceniasz - zastanow sie nad tym. i nie nazywaj mnie frajerem. masz ciety jezyk i bardzo chetnie bym po tobie pojechal, ale nie wypada - netykieta. mi tak jak jest jest dobrze, mam ochote na seks z nia i na nic wiecej, tylko nie wiem czy jak sie z nia przespie to nie zrobie jej jakichs nadziei czy cos, po prostu nie chce jej zranic i tyle.
a co do seksu w miejscach publicznych. no coz nie probowalas, nie wypowiadaj sie, podpowiem tylko ze masz czego zalowac.
sama piszesz - Każdy ma prawo do kochania się tam, gdzie lubi. Ja nie lubię w przymierzalni i mam do tego prawo. I bardzo proszę mnie na tej podstawie nie oceniać.
a mnie za to samo oceniasz - zastanow sie nad tym. i nie nazywaj mnie frajerem. masz ciety jezyk i bardzo chetnie bym po tobie pojechal, ale nie wypada - netykieta. mi tak jak jest jest dobrze, mam ochote na seks z nia i na nic wiecej, tylko nie wiem czy jak sie z nia przespie to nie zrobie jej jakichs nadziei czy cos, po prostu nie chce jej zranic i tyle.
a co do seksu w miejscach publicznych. no coz nie probowalas, nie wypowiadaj sie, podpowiem tylko ze masz czego zalowac.
Bajzel pisze:tylko nie wiem czy jak sie z nia przespie to nie zrobie jej jakichs nadziei czy cos
Hmm To ryzyko zawsze istnieje. Stara się dla Ciebie, ale to nie musi oznaczać zaangażowania.
A czego Ty chcesz? Chcesz, by się zaangażowała? Bo jeśli nie chcesz to masz dwa wyjścia:
1 przestać się z Nią spotykać
2 od razu Jej przedstawić swoje stanowisko w tym układzie jasno i precyzyjnie.
"Miarkuj złość.
To spoko ze ta dziewczyna chce sie kochac wszedzie. Ale zastanow sie nad tym czy Ci odpowiada, ze ona chce sie kochac z kazdym
Pisales ze mialas chlopakow jak sie z Toba spotykala i dala dotykac, a myslisz ze innym dupy nie dawala w tym samym czasie? Bo ja mysle, ze dawala:) Ale ok wasza sprawa, jesli to tylko panienka na seks, albo nie przeszkadza Ci takie cos to wporzadku:)
Wez ja - jak sie nie da to znaczy ze tylko lubi mowic o wlasnej bieliznie
Wez ja - jak sie nie da to znaczy ze tylko lubi mowic o wlasnej bieliznie
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
dzieki oliwia po prostu dam jej jasne i wyraznie do zrozumienia ze nie chce od niej niczego wiecej oprocz dobrej zabawy, jesli jej to pasuje to ok, jesli nie to nie.
wiem ze dawala, ale mnie to nie interesuje, ty to nazwales panienka do seksu. ja to nazywam raczej kolezanka z ktora mozna sie dobrze pobawic. w takim razie pobawie sie z nia dajac jej najpierw do zrozumienia ze to tylko seks.
dzieki
wiem ze dawala, ale mnie to nie interesuje, ty to nazwales panienka do seksu. ja to nazywam raczej kolezanka z ktora mozna sie dobrze pobawic. w takim razie pobawie sie z nia dajac jej najpierw do zrozumienia ze to tylko seks.
dzieki
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”