Miałem wymuszoną i ode mnie niezależną przerwę - 4 dni. I teraz już nie wiem, chyba zacznę od nowa. Shit happens. 
Moderator: modTeam

trzymajcie kciuki
bo pewnie po tygodniu bede miałą dosc
Po prostu miesnie sa tak zmeczone ze przestaja pracowac. Nie ze bola czy cos, po prostu nie dzialaja

No moj rekord to 16 na prawej receHaro pisze:Uo, a ja na jednej dwie pompki zrobie gora
Mam cicha nadzieje ze juz nawet podczas pierwszej serii sie troszke poprawi i choc poczatkowe serie bede robil poprawnie.Haro pisze:Cwiczenia maja sens, bo pozniej miesnie staja sie silniejsze. W ten sposob drugi cykl A6W bedziesz juz robic poprawnie.
Haro pisze:Czas, czas, czasWszystko sie wyrobi z czasem. Poczatki sa zawsze trudne, ale nie mozna sie poddawac. Pudzian tez zaczynal od 24cm w mule
![]()

jesli ktos nie ma wiele zajec i relatywnie wczesnie konczy prace i obowiazki, to szostka jest dla niego
nie chce mi sie analizowac calego tematu, ale niech mi ktos powie prosze , czy dopuszczalne jest zrobienie w cwiczeniach jednodniowej przerwy
ale troche irytuje mnie kolejna powtorka 

lidia pisze:ale od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi
Maverick pisze:Dlaczego nie mozna pic alkoholu?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 574 gości