opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 14 kwie 2006, 17:47

Olivia> Od kiedy jest w nowym związku, bardzo dużo zyskała w moich oczach. Nie dlatego że jest w nowym związku, tylko dlatego że... no nie wiem dlaczego. Ale na kawkę mogłaby czas znaleźć, zołza jedna! Stęskniłam się za jej świergotem :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 14 kwie 2006, 19:00

mrt, jakby opisac ja serialowo, to moge powiedziec tyle, ze wyobrazam sobie ja jako pomieszanie Ally McBeal, Magdy M, Kasi z Kasi i Tomka i ktorejs z "Gotowych na wszystko" :D.
Moj serialowy ideal :).
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 14 kwie 2006, 19:03

Yasmine - coś ma problemy ze swoim gachem. Rozleniwił się najwyraźniej. Jak nim wstrząśnie to albo se pójdzie ktoś albo stanie na baczność (to nie mowa o kuśce, której najwyraźniej zależy, lecz o całokształcie cielesnym wspomnianego jegomościa).
Wierzę, że podejmie jakąś decyzję. Albo przewóz albo wywóz. :D <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 14 kwie 2006, 22:46

Yasmine pisze:mrt, jakby opisac ja serialowo, to moge powiedziec tyle, ze wyobrazam sobie ja jako pomieszanie Ally McBeal, Magdy M, Kasi z Kasi i Tomka i ktorejs z "Gotowych na wszystko" .
I myślę, że w końcu jest to jakaś adekwatna definicja.

Imperator> Za miętki. Za bardzo zakochany czy co... Czasem w facecie faceta brakuje. Bo człowiek od miłości głupieje.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 kwie 2006, 22:55

Mrta moge dodac ze lubie z nia tej piwo u niej lubie ten jej fotel i wpadam jutro bo kobieta fajna jest :D

[ Dodano: 2006-04-14, 22:55 ]
Żem napisała <niewiem>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 15 kwie 2006, 11:35

mrt pisze:Ale na kawkę mogłaby czas znaleźć, zołza jedna!

Na kawkę tam! Na tę herbatę co wczoraj rozmawiałyśmy to bardzo chętnie. :]
moon Żeby mnie wczoraj nie namówiła, ominąłby mnie bardzo miły wieczór. :] Matko, muszę przestać Wam tak słodzić... :P
Moon to jest po prostu Moon-i ma świetny pęcherz do picia piwa, nie to co ja... <zalamka>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 15 kwie 2006, 11:49

mrt pisze:Imperator> Za miętki. Za bardzo zakochany czy co... Czasem w facecie faceta brakuje. Bo człowiek od miłości głupieje.

Muszę wtrącić grosza: Gdybym był za miętki, to by nie było kłótni, bo bym przystawał i ustępował wiecznie. ;)
Aczkolwiek nie powiem o sobie, żem twardy. Ale w tym związku akurat za bardzo twardy być nie mogę. :|

Co do Olivii - ja tam nie mam danych co do jej pęcherza ale być może niebawem się sprawdzi. ;)
Olivka ostatnio jakby odżyła, pyszczek (tu na forum) nie jest taki jadowity jak kiedyś. Chyba jakiegoś konkretnego gacha znalazła. Oby to był TEN (jeden z TYCH - gwoli ścisłości ;) ) <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 15 kwie 2006, 12:04

Imperator jeśli pamięć mnie nie zawodzi to ten który powiedzial że mariusz wozi kałacha w bagażniku :P aaaaaa musze biec bo obiad sie pali :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 15 kwie 2006, 13:44

Pegaz> Kariera stoi przed nim otworem, a ten kombinuje jak może, żeby nie. Jakby prosto nie mógł.

Też jakiś pokopany związek chyba ma. Z kimś, a jakby samotny.

Podoba mi się jego nick. Bardzo. I avatar :)
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 15 kwie 2006, 14:00

MRT - kobieta ktora zawsze potrafi rozkrecic forum jakims tematem jesli wg niej robi sie za nudno ;) Tematem albo jakas polemika :D Lubie ja czytac chociaz w paru kwestiach chyba nigdy bym z nia nie doszla do porozumienia. Ale przeciez nie o to chodzi. Gdyby jej tu nie bylo to bardzo bym za nia tesknila.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 15 kwie 2006, 14:10

Elspeth> Mam do niej sentyment, lubię ją - już to pisałam. Wydaje mi się, że jeszcze troszkę jakby nieokreślona w życiu, jakby niezdefiniowana. Może w tym tkwi jej urok :)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 15 kwie 2006, 14:33

mrt :) moje forumowe guru :] Podoba mi się jej sposób na życie..choć sam raczej wybiore nieco inny..Kobieta z własnym zdaniem, ma rade na wszystko i da rade wszystkiemu co jej stanie na drodze..byleby to nie bylo płaczące niemowle..tak mi sie wydaje..Chciałbym kiedyś spotkać i na spokojnie porozmawiać..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 15 kwie 2006, 14:49

Pegaz, źle Ci się wydaje :D Miałam 18 lat, jak mi się brat urodził - po takim dziecku myślę, że z całym wyjącym żłobkiem bym sobie dała radę.

Piszemy o Pegazie :)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 30 kwie 2006, 12:52

Nie miałam okazji, ale wreszcie ją mam ;P

Mrt - kiedyś myślałam, że jest zadufana i zarozumiała, choć podziwiałam Jej inteligencję, to coś mi "nie grało".
Dzisiaj wiem, że myliłam się, choć teraz Jej inteligencja jest nadal podziwiana, ale już wiem, że to jest po prostu "Baba z jajami" ;P Jednak sądzę, że w środku Mrt siedzi ukryta Kobietka, która lubi, jak mężczyzna opiekuje się Nią. Poza tym, Mrt nie da sobie w kaszę dmuchać i widać to też po tym, jak wyraża swoje opinie w postach.
Tak więc czekam na wypicie beczki piwa <browar>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 30 kwie 2006, 18:57

Mona to dla mnie wielka chińska zagadka (i też polowałam, ale rzadko bywa w tym topiku). Nie wiem, czy to życie jej tak wszystko komplikuje, czy sama sobie to funduje. Nie wiem, dopóki nie pogadam. Na pierwszy rzut oka chłodna - widziałysmy się w realu, ale z daleka i nie było okazji porozmawiać. Na drugi, sądząc po postach, bardzo emocjonalna i to ją czasem gubi. Dużo w niej ciepła - to na pewno.

Swędzi ją tyłek i w jednym miejscu ciężko jej usiedzieć, jakby się dusiła. Do tego zaskakuje mnie cholernie poważnymi decyzjami i konsekwentną realizacją naprawdę poważnych planów. Dlaczego zaskakuje? Bo to tak, jakby lekkoduch raptem zaangażował się w misję ratowania bezdomnych. Z tego wychodzi mi jedno: pozory często mylą. I dla mnie jest to osoba, na przykładzie której widać to najlepiej. Właśnie Mona.

Mam wrażenie, że kłopoty ją kochają. Intuicja mi podpowiada, że to jedna z tych osób, które zawsze niechcący są akurat w tym miejscu i o tej godzinie, w której popełniono morderstwo. Albo ktoś zwinął towar ze sklepu, a Mona akurat tamtędy przechodziła. Kretyńskie przypadki ją lubią - tak mi właśnie podpowiada nos. Po części wynika to z tego, że na tyłku nie usiedzi.

Twarda sztuka. Chciałabym poznać bliżej, bo ta zagadka mnie bardzo intryguje :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 kwie 2006, 23:12

mrt hmmm wydaje mi się, że juz opisywała
Mądra,i uparta. Mam wrazenie, że ostatnio troche zagubiona. Miom, ze zyciowe sprawy lubi miec uporzedkowane, to w przyziemnych sparawch wydaje mi sie moze nie roztrzepana ale lekko chaotyczna. własnie wyobraziłam ja sobie podczas porzadków, wiec moje wyobrazenie wyglada tak, Marta sprzata wszystko po trochu, nie wiem czy konczy.
Uciekinierka pracowata, ale czy tylko pracowata, jesli chodzi o swoja przeszłośc umie przyznac, ze pobładziła, ale wiem jedno wyniosła z tych swoich błedów wiele. kobieta z pasja, szkoda, że pasje zmienia tak szybko. Nasz niedoszła "wsiurka"
Cholernie iteresujace, swietnie sie ja czyta, lubie dociekac o co jej chodzi kiedy nie łapie.
Generalnie pozytywnie ja odbieram <przytul> <browar>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 30 kwie 2006, 23:47

O Dzindzer ostatnio się martwię. Na zapas.

Jest fajna i niegłupia. Ma idiotyczną misję do spełnienia na tym śwecie - jakieś koty. Dla mnie abstrakcja, ale wiem, że jakieś wariatki jakieś koty ratują i patrzę jak na zjawisko, czasem podziwiane. Ona jest z tych, co to będę się gapić jak na zjawisko, ale z podziwem.

Niepokoi mnie jej związek i boję się za nią. Bo te szpilki, o których pisałam w topiku "Jak złowić faceta", to zawsze gdzieś tam się mogą przewinąć.

O Dzindzer się martwię. Na zapas.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 01 maja 2006, 00:43

Mona pisze:kiedyś myślałam, że jest zadufana i zarozumiała

ja cały czas tak mysle
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 maja 2006, 01:29

tanebo, facet który śmierdzi. Od środka gnije i az tu to czuc.
Zakompleksiony, nerwowy, agresywny, nieprzyjemny, wiecznie narzekajacy ze taki brzydki i zadna go nie chce. Ale przynajmniej tu na forum jest po prostu odpychajacy najczesciej.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 maja 2006, 01:31

[wtracenie]
mrt pisze:Niepokoi mnie jej związek i boję się za nią

napisz mi tu lub na priva o co Cie niepokoi w moim zwiazku [/wtracenie]
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 01 maja 2006, 01:45

:)
niech ktoś jeszcze coś o mnie napisze
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 maja 2006, 01:57

tanebo, ten topic dziala tak ze opisujesz osobe powyzej a potem Ciebie. Dzin sie wtracila a ja CIebie opisalam. Ja jestem w kolejce do opisywania a twoj post to spam tylko. Łapiesz chociaz?
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 01 maja 2006, 02:05

Moon - od początku regularnego udzialania sie na forum jej nie lubiłem aczkolwiek ostatnio zacząłem ją widzieć nieco lepiej. Nieco zdzirowata. Często złoślia, troszke chamska. Ogólnie ostra i nieco zimna kobieta. Wcielenie light Olivii.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2006, 10:06 przez Augusto, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 maja 2006, 08:50

Tanebo-mam dużo sympatii dla tego faceta. Nie tylko za wspólne typowania :) Może zbyt krytycznie podchodzi do siebie i swoich możliwości, może za wiele w nim czarnowidztwa i skreślania siebie na starcie. Ale i tak go lubię <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 01 maja 2006, 10:45

TedBundy, wersja 2.0 podoba mi się o wiele bardziej niż 1.0 Wycięto funkcje pernamentnego wklejania ideologocznych tekstów. Wersja 2.0 posiada również łatkę na wadliwy w poprzedniej wersji stosunek do kobiet. Gdy go uruchomimy nie wyskakuje juz nam okienko "dlaczego kobiety są takie złe". Jestet to związane z o wiele milczym interfacem. Niecierpliwie czekamy na następną wersję beta. Wg zapowiedzi microsoftu ma mieć wbudowaną opcję na "miłość". Pytaniem jest czy nie pociągnie to za sobą zbyt dużych zmian w kodzie. Przecież tym co jest najbardziej charakterystyczne w Tedziu jest jego cynizm.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 maja 2006, 10:59

Błażej :D Jest koronnym przykładem zbawiennego działania tego forum :) Pamiętam jego pierwsze, wczesne posty i toczone (m.in ze mną) dyskusje. Duża, duża odmiana. Pozytywna. Piszę tak dlatego , że mi również to forum pomogło - czy mniej, czy bardziej, to już nieistotne :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 01 maja 2006, 11:17

Ted... polubilem go. Coc wczesniej mnie irytowal. Nie podbaja mi sie do konca jego poglady ale tak jak on zmieniam swoje obecne priorytety. Tz on jes w drodze ja dopiero gdzies za stratem. Cenie dystans ktory coraz bradziej u niego sie uwidacznia.

P.S. Ciekawe czy ktos mnie tu zauwazyl :P hahaha <evilbat>
Tyrese
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tyrese » 01 maja 2006, 11:32

Co tu mozna napisać, obydwaj jesteśmy na forum dośc krótko. Chłopak z moich okolic, w tym roku pisze mature, lubi psy syberian husky (?). Dość sympatyczny chłopak. I to chyba tyle, jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to dopisze.
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 01 maja 2006, 11:51

Tyrese, strasznie fajny gosc :) znam go osobiscie, z moich okolic, tak nam sie zycie poukladalo ze sie spotkalismy i... :) na forum tez od niedawna, szybko sie zadomowil, z tego co widze :)
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 01 maja 2006, 11:55

Tyrese, jak zauważyłem nie jest czarny, ale może dusze ma czarna :)
Za długo chłopk tu nie siedzi, niczym specjalnym się nie wyróżnia i tez nie kole w oczy.
Nic do niego nie mam. Wręcz bym powiedział, ze go lubie :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”