Co z tym forum nie tak?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nie wiedziałam, że moje wysyłanie postów jest tutaj kimkolwiek uwarunkowane
A tak poważnie: przyglądam się tej dyskusji i przyglądam... 5 stron tematu i nic nowego.
Bo (chyba) większość z nas sobie zdaje sprawę z tego, że to, co wysyłam tworzy m.in. to Forum? Zatem... jeśli już wysyłam niechaj się zastanowię 2 razy, czy warto
No, chyba że lubię puszczać bąki w towarzystwie
Ale wówczas trzeba wietrzyć. I skutecznie eliminować brzydkie zapachy, nie na zasadzie dyfuzji.
A wszelkiej maści ten mi się nie podoba, tamta mi się nie podoba, tego nie lubię, a ten to już w ogóle, też nie bałdzowidzę. Najpierw na siebie.
A tak poważnie: przyglądam się tej dyskusji i przyglądam... 5 stron tematu i nic nowego.
Bo (chyba) większość z nas sobie zdaje sprawę z tego, że to, co wysyłam tworzy m.in. to Forum? Zatem... jeśli już wysyłam niechaj się zastanowię 2 razy, czy warto
No, chyba że lubię puszczać bąki w towarzystwie
Ale wówczas trzeba wietrzyć. I skutecznie eliminować brzydkie zapachy, nie na zasadzie dyfuzji.
A wszelkiej maści ten mi się nie podoba, tamta mi się nie podoba, tego nie lubię, a ten to już w ogóle, też nie bałdzowidzę. Najpierw na siebie.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Zaczyna się następna ofensywa nowych. Zgroza! Jedna przepisuje podręczniki do psychologii, druga olała topik o stylach pisania. I na szczęście ktoś, kogo podejrzewałam o bycie poetą, nie jest nim. Na starcie już go polubiłam, bo mnie nie wkurza swoim pisaniem, czego o reszcie napisać się nie da.
I jak to forum ma trzymać poziom? A mówiłam, żeby testy wprowadzić?
I jak to forum ma trzymać poziom? A mówiłam, żeby testy wprowadzić?
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

Myślę se, że kiedyś jak ludzie trafiali na forum to chcieli wbić się w pamięć dzięki swoim postom. A teraz mamy nowego użytkownika, na koncie przy dobrych wiatrach kilka postów, i oglądamy już Jego facjatę lub tyłek.
Na twarze i dupy mogę se na ulicy popatrzeć. Tu wolę czytać ciekawe wypowiedzi użytkowników.
Myślę se, że kiedyś jak ludzie trafiali na forum to chcieli wbić się w pamięć dzięki swoim postom. A teraz mamy nowego użytkownika, na koncie przy dobrych wiatrach kilka postów, i oglądamy już Jego facjatę lub tyłek.
Na twarze i dupy mogę se na ulicy popatrzeć. Tu wolę czytać ciekawe wypowiedzi użytkowników.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Maverick pisze:A niby skad biedne forum ma wiedizec ile lat ma dany osobnik? hmm?
Po postach. Poza tym chłopak sam się przyznał.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Maverick pisze:Tutaj dochodzimy do cenzury
Cenzura nie sprawia, że dochodzę. Ach te perwersje, Mav.
Niech będzie i cfenzura, byle był spokój. ;P
"Miarkuj złość.
- ksiezycowka
- Weteran

Bo sam mowi?Maverick pisze:niby skad biedne forum ma wiedizec ile lat ma dany osobnik? hmm?
Nie no naprawde jak ktos wchodzi i mowi ze ma 14 lat i zaklda taki temat a raczje tematy sa dwie mozliwosci: albo to prowokator tu nie potrzebny, albo faktycznie to przygłupi dzieciak tez tu niepotrzebny. Wiec jaka roznica?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”