UpadłamMysiorek pisze:Każdy z nas jest tu moderatorem, bo od niego zależy co napisze sam i co odpowie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Miltonia pisze:Tak, tylko ze tutaj ten hydepark staje sie istota forum, dlatego reszta lezy i kwiczy.
No ale co robić? Ja już wszystko, co miałam do powiedzenia, napisałam w działach tematycznych. Problemy się powtarzają, a mi się powtarzać nie chce, bo to nie ma sensu - jest w archiwum. Dlatego wpadam dla towarzystwa, ale staram się udzielać też i w topikach tematycznych. Czego nie mogę powiedzieć o większości starych bywalców. Mav się nie udziela, Mysiorek z przyzwoitości, Koko jak Mysiorek się udzieli, to pisze. O reszcie szkoda gadać. No, Miltonia...Miltonia pisze:Tak, tylko ze tutaj ten hydepark staje sie istota forum, dlatego reszta lezy i kwiczy.
Andrew pisze:toscie mnie wszyscy zjechali , Ty też
mrt pisze:Mysiorek z przyzwoitości
A co ja - moderator? Ja tylko użytkownik.Mysiorek pisze:Widocznie nie czytasz wszystkiego
A Ty masz jakieś zrywy?
mrt pisze:Ale zaraz czytam: "Po co taki elaborat?"
mrt pisze:Ale zaraz czytam: "Po co taki elaborat?".
mrt pisze:Ja tylko użytkownik.
mrt pisze:Zapytaj Mysiorka. Zaczyna być w tym biegły.
Ty nie, i stąd frustracja Twa
Tyle zrozumiałam, ale wkurzyło mnie sformułowanie.Mysiorek pisze:Tłumaczenie: gdybyś zrozumiała sens mojego posta, to nie musiałabyś produkować "elaboratu" Bo był on zgodny z moim
Tak.Mysiorek pisze:Ja muszę Ty nie, i stąd frustracja Twa
Dzindzer pisze:Mysiorek wiec pytam o ten jezyka
mrt pisze:Nie jest to warte aż tyle.
Tylko ja bardzo proszę we właściwym kierunku tę moją frustrację odczytać!
Jak czasem tak wejde i poczytam z okresu kiedy forum raczkowalo bo mialo 3 miesiace (a i ja sie wowczas zaczalem udzielac) to sie lezka w oku kreci
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 415 gości