Mam takie dość nietypowe pytanie,czy istnieją jakieś środki medyczne ( bez recepty) ew.naturalne na zmniejszenie popędu seksualnego
. W moim przypadku "chcica" stała się dużym problemem i zaczyna przeszkadzać w normalnej egzystencji . 
Moderator: modTeam
. W moim przypadku "chcica" stała się dużym problemem i zaczyna przeszkadzać w normalnej egzystencji . 

) a 2 to ze troche "podpakujesz" a dziewczynki tez na to leca 
. Jak tak dalej będzie to z torbami pójdę na zieloną trawkę . Nie moge się na niczym skupić ciągle chodzę rozkojarzony i zaczyna mnie to już wnerwiać. <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
poproszę to nie wstanie .......przychodzi wieczór i cale napięcie ze mnie schodzi. Natomiast rano wszystko zaczyna się od początku !! <wsciekly>
) i daj mu odczuć istnienie twojego libido. Po pół roku jak ręką odjął 
"Może posunęlibyśmy nasza znajomość trochę dalej , widzę ze masz na mnie ochotę a ja w sumie nie mam nic przeciwko " <walka> <-czy cos w tym stylu już nie pamiętam ale sens zachowałem.(tak mnie parło ze trudno było wytrzymać)

lepiej nie <boje_sie> to psedukatolickie forum. Jeśli wierzysz w uzdrawiające działanie samobiczowania i leżenia krzyżem to podam adres.Incognito pisze:FAT podaj mi adres tego forum może tam znajdę swoje panaceum.
nawet nie próbujIncognito pisze:Co do tego bromu to można to kupić w aptece bez recepty i podpowiedz mi jakieś dawkowanie?
brom jest toksyczny !!!! nie dostaniesz skutecznego leku na obniżenie potencji. Tylko na receptę. Droga po takową wiedzie przez gabinet seksuologa. Myślę że generalnie są to leki z grupy uspokojających. Możesz więc spróbować z tymi bez recepty (persen np).Incognito pisze:Potrzebuje tylko jakiś lek tak tylko żebym przez Ok 3mc nie czuł pociągu do kobiet.Mam ważny projekt do zrealizowania i nie chialbym tego zawalić.
jak się chce to można. Osobniki takowe chodzą samopas po ulicach. Szukać pod latarniamiIncognito pisze:żeby przygarnoc sobie jakiegoś osobnika ( w moim przypadku płci przeciwnej ) to zadurzo zachodu a i tak wynik nieznany a czas stracony
aleś wypalił!! Nic dziwnego że dziewczyna posuneła się do działań przymusu bezpośredniego. Trzeba było bez pytania zbadać jej migdałki językiem i powiedzieć raczej:"jeśli nie jesteś gotowa to mogę zaczekać"Incognito pisze:Co do straceń to sam omal oka nie straciłem jak na 3-spotkaniu wywaliłem do dziewczyny cos takiego "Może posunęlibyśmy nasza znajomość trochę dalej , widzę ze masz na mnie ochotę a ja w sumie nie mam nic przeciwko " <-czy cos w tym stylu już nie pamiętam ale sens zachowałem.(tak mnie parło ze trudno było wytrzymać)

a jak nie to będzie trzeba schować wstyd do kieszeni i iść do lekarza.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1200 gości