Co z tym forum nie tak?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 kwie 2006, 15:30

Wiesz przecież, Marta, o co mi chodzi :) Po co od razu przyjmować negatywne nastawienie w stosunku do nowych forumowiczów? Bo mają mało postów? Bo muszą się od razu dać zglajszachtować, dopasować do większości? Jeżeli nie łamią regulaminu, a piszą ciekawie, chociaż kontrowersyjnie, to nie mam nic do zarzucenia. Dają więcej kolorytu temu miejscu. Na tym właśnie polega pluralizm <evilbat>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 kwie 2006, 15:49

TedBundy pisze:Wiesz przecież, Marta, o co mi chodzi Po co od razu przyjmować negatywne nastawienie w stosunku do nowych forumowiczów? Bo mają mało postów? Bo muszą się od razu dać zglajszachtować, dopasować do większości? Jeżeli nie łamią regulaminu, a piszą ciekawie, chociaż kontrowersyjnie, to nie mam nic do zarzucenia. Dają więcej kolorytu temu miejscu. Na tym właśnie polega pluralizm
A czy ja mam coś do takiej Dzindzer np.? Czy ja mam coś nawet do takiego Haro? Czy ja coś do nich mam? Nie!

Ale powiedz uczciwie: ile takich osób tu przyłazi na 10 nowych?
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 08 kwie 2006, 18:17

mrt pisze:Może coś ze mną nie tak, ale mam nieodparte wrażenie, że posty Unicka to posty Andrew

To nie Andrew. Widziałam Unicka na zdjęciu i jest za młody na Andrew ;) Zresztą Unick też mnie widział na zdjęciu <aniolek>

mrt pisze:A modzi niech będą od tego, żeby trzymać klimat forum. A jak ktoś nie pasuje, to wypadka. Pod byle pretekstem

Niezły klimat, prawie klimakterium <hahaha>

mrt pisze:Nie zgadzam się na demokratyczne wybory modów!!! Nie zgadzam się, żeby jakiś idiota/ -ka zostawał modem tylko dlatego, że sobie tak większość życzy. Bo ta większość może być nawiedzona jak taka Jabłoń np. i tacy potem będą tu rządzić. Po moim trupie!!!

No niestety Mrt... z czasem oliwa na wierzch wypływa.... a poza tym z Twych ust ja słyuszę takie niewyważone i kontrowersyjne poglady.... A cos mi się przypomina, że Ty ETYKĄ sie zajmujesz.... jakies prace doktorskie... czy cuś....

To na etyce się nauczyłaś mówić na ludzi "nawiedzeni idioci" ? ;P i nie szanować wyborów demokratycznych ??!!! <evilbat>

Oj, oj.... dziwnie.... <pijak> <glaszcze> Ty MRt ! A może to nie eytka a ESTETYKA była.... ale wiesz chyba, że to nie to samo ? ;)
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 08 kwie 2006, 18:22

jabłoń pisze:i nie szanować wyborów demokratycznych ?? !!

Jeśli większość ma być Twojego pokroju, to chcę tu folwark zwierzęcy z jednym knurem na czele. I żadnej demokracji! <banan>
jabłoń pisze:z czasem oliwa na wierzch wypływa.

Ode mnie proszę się odczepić. :]
jabłoń pisze:prawie klimakterium

Z tego, co mi wiadomo, to niezłą karierę robisz na onanizm.pl Więc może klimat tamtej strefy klimatycznej bardziej Ci odpowiada?
Dziwi mnie, wciąż narzekasz a nadal tu jesteś. Ja nie przebywam w miejscach, gdzie mi się nie podoba. <evilbat>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 kwie 2006, 18:37

jabłoń pisze:a poza tym z Twych ust ja słyuszę takie niewyważone i kontrowersyjne poglady.... A cos mi się przypomina, że Ty ETYKĄ sie zajmujesz....
<hahaha>
jabłoń pisze:To na etyce się nauczyłaś mówić na ludzi "nawiedzeni idioci" ?
Nie, wcześniej :) Myślisz, że każdy etyk jest wyważony i bezpłciowy? Podając przypadki skrajne - zapoznaj się z biografią Rousseau i takiego Sartre'a np. ;) Poczytaj, czym w ogóle jest etyka - polecam. A to dlatego, że napisałaś:
jabłoń pisze: i nie szanować wyborów demokratycznych !
Tym mnie rozłożyłaś na łopatki. Od kiedy to etyka ma uczyć szacunku dla demokracji? :D

P.S. Zajmuję się pracą fizyczną. Ciężką, fizyczną pracą. I żadne filozofowania, reinkarnacje i onanizmy mi nie głowie. Jak się weźmiesz do roboty, też Ci przejdzie ;)

[ Dodano: 2006-04-08, 18:51 ]
I jedna uwaga: nigdy nie napisałam, że jesteś idiotką. Bo tak nie uważam i dlatego nie mogłam tego napisać. Uważam, że jesteś nawiedzona albo na taką się kreujesz, przejaskrawiając celowo niektóre swoje poglądy. Ale za idiotkę Cię nie uważam.

[ Dodano: 2006-04-08, 18:54 ]
I druga uwaga: uważam, że gdybyś była czasem sympatyczniejsza (bo nie ukrywajmy - każdy ma lepsze i gorsze dni), to Twoje towarzystwo na forum byłoby przeze mnie bardzo pożądane. Właśnie dzięki temu, że jesteś nawiedzona. Ale nie bywasz sympatyczna i nie rozumiem dlaczego. Dlaczego wchodzisz na forum z zamiarem bycia taką, jaką się prezentujesz?
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 09 kwie 2006, 04:45

jabłoń pisze:To jest właśnie "żydowska" metoda. Najpierw kogoś zniszczyć a później ukraść mu pomysły i jeszcze się nimi szczycić.

Antysemityzm zostaw u siebie w domu.
jabłoń pisze:Kto decyduje, o tym kto jest modem ? Agnieszka czy insi jakowyś sponsorzy ?

A co? Napiszesz petycje, zeby go wyrzucili? Nie sadze, zeby to cos dalo. Ludzie lubia Mysiorka! Czemu tego nie rozumiesz?
jabłoń pisze:Charlie, a Ty już mydła nie potrzebujesz.... ale może jednak się schylisz jeszcze raz

Boje sie schizofrenikow....
jabłoń pisze:I coś (dla siebie) pracowita Panienko osiągnąłeś dzięki ww. topikowi ?

Ponownie, kierujesz slowa sama do siebie czy jak? Nie rozumiem.
jabłoń pisze:Niezły klimat, prawie klimakterium

Dzizas....no sorry za te nieustanne objazdy na Ciebie stara ale ja po prostu nie moge patrzec jak ktos uzywa terminow bezrozumnie bo wydaje mu sie, ze beda lepiej na niego patrzec. Klimat ma sie do klimakterium jak Ty do Mysiorka.
TedBundy pisze:Bo muszą się od razu dać zglajszachtować, dopasować do większości?

No wlasnie. Jak jus ktos wspomnial to jest forum dyskusyjne. Dyskusja= wymiana zdan. A tu powoli dzieje sie jakies dziwne darzenie do tego, aby wszyscy pisali tak samo, mieli te samo zdanie co cala reszta. Nie na tym ta zabawa polega.
jabłoń pisze:To na etyce się nauczyłaś mówić na ludzi "nawiedzeni idioci" ?

Tak, jak mrt przychodzi do domu to dalej jest pania profesor itp. Toz ona zwyklym czlowiekiem jest. Myslisz, ze jak czlowiek studjuje etyke czy religioznawstwo to od razu przemienia sie w Matke Terese? Troche wyobrazni, prosze.
mrt pisze:Dlaczego wchodzisz na forum z zamiarem bycia taką, jaką się prezentujesz?

Nie chce byc zla ale moze ona wlasnie taka jest. Przeciez tacy ludzie istnieja. No i zrobil nam sie tutaj taki maly Matrix...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 kwie 2006, 15:37

NIE NO MYSIOR MNIE ROZWALA SWYMI BANAMI DLA JABłONI a opis daczego to juz w ogóle jest do dupy ! jak za komuny , normalnie zadnej róznicy
"Za wichrzycielstwo i podważanie autorytetu władzy forumowej.
No i... RECYDYWA w robieniu wiatru. "
Kazdy moze powiedziec co mu lezy na watrobie ! kazdy !
tak wlasnie sobie Panie Mysiorku autorytet papramy
Mrt ... ja i Unick ? juz wiem dlaczego sie nie rozumiemy <aniolek>

Mrt pisze:. Zajmuję się pracą fizyczną. Ciężką, fizyczną pracą.

co robisz ?

Runeko pisze:Dzizas....no sorry za te nieustanne objazdy na Ciebie stara ale ja po prostu nie moge patrzec jak ktos uzywa terminow bezrozumnie bo wydaje mu sie, ze beda lepiej na niego patrzec. Klimat ma sie do klimakterium jak Ty do Mysiorka.

to ze Ty Runeko nie załapałaś , to Twoja sprawa <aniolek>
BY NIE BYłO ZE LUBIE JABłON ..... ALE NIE WIDZE POWODóW DO BANOWANIA

ZABANUJCIE I MNIE , wszak stary osioł co to zdradza zone ma kochanke o 20 lat młodszą która strzyze jego dzieci itd. nosz to szok , taki gosc ? WON STąD ! <mlotek> <hahaha> <hahaha>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 kwie 2006, 15:50

Andrew pisze:która strzyze jego dzieci

A to jakaś nowość. :]

Ale to, że robi wiatry to akurat prawda i dobrze Anfrew o tym wiesz. :]
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 kwie 2006, 16:03

nowosc , jak dla kogo ! <aniolek>

wiatry ...to ja mam jak grochówki pojem , bez przesady
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 kwie 2006, 16:04

Andrew pisze:to ja mam jak grochówki pojem

Ja to raczej jak zjem fasolową. Masakra <zalamka>
<hahaha>
Andrew pisze:bez przesady

A właśnie, że to jabłoń wielokrotnie przesadza. :]
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 kwie 2006, 16:08

a i owszem , ale nie tak by ja banować <browar>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 kwie 2006, 16:10

Andrew pisze:ale nie tak by ja banować

Widać nic innego na Nią nie działa. A tak jest chociaż spokój. <pijaki>
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 09 kwie 2006, 16:14

Olivia pisze:Ja to raczej jak zjem fasolową. Masakra

Ja jak zjem fasolke po bretonsku :D

Z tym forum jest wszystko dobrze, przynajmniej narazie. <browar>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 kwie 2006, 16:19

tak , spokój ? to ja chce spokoju w postaci durnego topiku "wyraz to " <aniolek>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 09 kwie 2006, 22:51

Andrew pisze:tak wlasnie sobie Panie Mysiorku autorytet papramy

Autorytet mam głęboko w sobie. Ten zewnętrzny nie jest mi potrzebny.
Andrew pisze:ZABANUJCIE I MNIE

Daj powód :D
Andrew pisze:jak za komuny , normalnie zadnej róznicy

Przejdzie CI.
Andrew pisze:to ja chce spokoju w postaci durnego topiku "wyraz to "

Już tam jest 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 kwie 2006, 23:40

A ja się wiążę z takim problemem...
Czemu pozwala się na takie nicki, jak "ruchacz"? No ludzie, wprowadźcie jakieś zasady w tym kierunku, bo jakoś nazwa nicka mnie uprzedza np...
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 10 kwie 2006, 00:20

Olivia pisze:Czemu pozwala się na takie nicki, jak "ruchacz"? No ludzie, wprowadźcie jakieś zasady w tym kierunku, bo jakoś nazwa nicka mnie uprzedza

A co? Działa na Twą wyobraźnię, zbytnio? :|
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 10 kwie 2006, 00:44

Mysiorek pisze:Działa na Twą wyobraźnię, zbytnio?

Wręcz nastawia negatywnie. Bo kto stwarza takie nicki sobie? Jakoś mnie odtrąca...
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 kwie 2006, 01:00

Wybory na modow... No zebyscie nie pomysleli czasem, ze ja anty-demokrata jestem, czy cos :D To nie powiem nie :)

Ale jakies zasady musza byc, nawet w d...kracji :)

Wiec ustalam:

- Topik gdzie wybiera sie nowego moda musi miec ankiete z konkretnymi propozycjami personalnymi na moda czy tez modow (w tym wypadku trzeba w ankiecie wybrac ile opcji mozna max zaznaczyc).
- Mod bedzie wybrany wiekszoscia glosow (lub modowie) przy frekwencji minimum 50% +1 uzytkownikow forum :D No zeby nie bylo ze 30 userow decyduje o tym kto ma byc modem, no nie? Wszak mamy ponad 2600 uzytkownikow wiec sprawiedliwym jest wymog minimum jakies 1300 glosow :D :D :D :D <diabel>
- ankieta moze trwac max 7 dni

No to by bylo na tyle <evilbat>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 10 kwie 2006, 01:14

To ja jestem za Endrjułem w topiku : "Wraź se to...", czy jak tam to leci...
<diabel>
Dam 1000 głosów z rana.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 kwie 2006, 08:44

dajcie spokój z wyborami , to ze Jabłon , sie Mysiorek nie podoba nie znaczy jeszcze nic , wiekszosci sie podoba i koniec kropka !
mnie tez ! ale są rzeczy które sie mi nie podobają , ale to tez normalne , wiec pozostawmy jak jest , ale wyciagnijmy wnioski
Endrjuł nigdy modem nie bedzie , nie znam sie na tym to raz , nie chce mi sie to dwa <aniolek>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 kwie 2006, 11:01

a mnie bardzo interseuje na czym tak dokladnie polaga bycie modem, co nalezy do jego obowiazkuów, jak to jest w praktyce. Pytam z czystej ciekawości, nie po to by kogos rozliczac. Jak mi ktos odpowie ( moze btyc na priva) to beda baaardzo wdzieczna
Awatar użytkownika
Kageki
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kageki » 10 kwie 2006, 11:33

Kod: Zaznacz cały

Kim jest moderator.
Moderator to osoba która od dłuższego czasu wypruwa z siebie flaki aby w centrum sypiących się wciąż wiadomości panował ład i porządek. Zwykle to stworzenie obdażone nadprzyrodzoną wiedzą na temat sprzętu/oprogramowania/mające chody lub sklep alkoholowy wink.gif (Prawidłową odpowiedź zaznaczyć markerem na monitorze). Aby zostać moderatorem trzeba mieć nienaganną aparycję, emanować inteligencją (po tym punkcie większsość może sobie odpuścić starania wink.gif ), posiadać nietypowy urok osobisty, umieć pić wink.gif.

Jak zostać moderatorem.
Kiedy dostatecznie zasłużysz się dla forum a twoje osiągnięcia obiegną świat i gdy novy otwierając lodówkę będzie widział w niej twój nick zorganizuje zlot masterów. Na tajnym spotkaniu w jego kanciapie w piwnicy odprawimy czarną mszę na której spalimy dziewicę (chętne PW wink.gif i wypijemy kratę wina "zielony granat", zrobimy głosowanie a karteczki z głosami spalimy w serwerze. Wszyscy moderatorzy i admini wyciągnął swoje "gejki" i zacznął pocinać aż z GADa poleci siwy dym a kłębiąca chmura ułoży się w nick nowego władcy.
Wtedy nowo wybrany może się spodziewać, że wysłany do niego zostanie nasz tajny wysłannik Chuck Norris. Wyciągnie do niego rękę z N-Gage'm i drugą z całorocznym biletem wstępu do domu błogiej roskoszy zwanego burdelem. Będziesz miał tylko jedną szansę...
Jeśli poprawnie wybierzesz to wszyscy usłyszą: Habemus moderato i nastanie światłość i era panowania nowego członka przedwiecznych.

Co robi moderator (w razie jakichkolwiek zarzutów w naszym kierunku)
1. Moderator nie nabija postow - moderator ma wiele do przekazania
2. Moderator nie myli sie - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija sie - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych waznych sprawach
5. Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraza swoje mysli
7. Moderator nie wykloca sie - moderator szkoli forumiakow
8. Moderator nie zaklada glupich tematow - moderator sprawdza czujnosc forumiakow
9. moderator nie pije - moderator rozjaśnia umysł dla efektywniejszej pracy społecznej

tekst skopiowalem z nng-team.pl na którym kiedys bylem modem. autor "Pepies"

P.S.
te wstawki o piciu pomincie :] hehe
i w ogule srodkowa czesc... -.-'
Obrazek
Hotoke-no kao-mo san.
(Cierpliwość ma swoje granice)
jedno zdanie a wszystko wyjasnia :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 kwie 2006, 11:56

dla tytch obowi.azków mogła bym modem byc <hahaha>
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 10 kwie 2006, 23:47

Przeczytalam calosc, ufff, ale poza kilkoma postami, znow bicie piany.
Z forum rzeczywiscie cos trzeba zrobic. Po prostu pilnowac poziomu. Co to poziom kazdy chyba wie. Nie chodzi o "glupie" pytania. Pytac mozna glupio, odpowiadac trzeba madrze. I grzecznie.
Mnie razi wulgaryzm, mnozenie watkow, ktore zupelnie nie sa zwiazane z forum. Jest tego zdecydowanie za duzo. po co tu polityka? Po co gadanie o wszystkim? To chyba jest forum tematyczne? Zeby sobie pogadac, powinien byc czat, jak kiedys i tyle. Ze sie nie sprawdzil? Trudno. Moze jeszcze jakis jeden topic wyraz to czy ze zdjeciami i na temat spotkan. I wszystko. Jak sie zaczelo mnozenie tematow nie na temat forum, zaczelo sie wszystko rozlazic, zaczelo przyciagac ludzi, ktorzy tu sa nie z powodu tematow, ale zeby gdziekolwiek byc i robic cokolwiek.
Nie mozna tolerowac chamstwa. Przeciez nie trzeba byc wulgarnym, zeby wyrazic swoje zdanie, ani niegrzecznym.
Co do moderatorow. Powinni probowac byc obiektywni, pilnowac porzadku i nie kierowac sie emocjami!!! Jak dla mnie, tego ostatniego czasmi brakuje. Aaaaa i dawac szanse, uczyc, probowac tlumaczyc. Byc takim tatusiem bardziej - surowym i wymagajacym, ale sprawiedliwym :)
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 kwie 2006, 00:01

Miltonia pisze:dawac szanse, uczyc, probowac tlumaczyc. Byc takim tatusiem bardziej - surowym i wymagajacym, ale sprawiedliwym

Widzisz... userzy nie widzą wszystkiego, całej pracy modów właśnie w tym stylu o jakim piszesz. Widzicie tylko efekt w postaci warnów, bądź banów. Na takie "cudo" składają się różne operacje... w sumie te, o których piszesz.
Jeśli jest warn lub ban --> decyzja jest przemyślana.

Nie dziwię się, że tak to odbieracie, bo nie widzicie wszystkiego: privów, upomnień słownych, kasowania postów z prośbami i pouczeniami, konsultacji... itd., itp.
Ale dziwię się, że jednak nie wszyscy ufają nam.

Mod-Team nie składa się z głupców, odszczepieńców bądź szczeniaków. Wiemy co robimy. A robimy to nie dla własnego ego, tylko dla FORUM 8)
Awatar użytkownika
Hela Bertz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Hela Bertz » 11 kwie 2006, 00:05

Ech Mysiorek a już myślałam, że się odwdzięczę i będę miała z głowy. <przytul>
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 11 kwie 2006, 00:09

Ale ja wierze, ze tak jest wlasnie. Moderator nie musi sie tlumaczyc calej gawiedzi, nawet nie powinien. Dyskusje sa zbedne. A tworza sie wlasnie dlatego, ze nakreca sie spirala po tym, jak mod udziela publicznie wyjasnien. Mysle, ze mozna to robic w wyjatkowych sytuacjach, dla przestrogi.
Uzytkownicy, o czym mowila wczesniej w jakis sposob mrt, powinni sami rowniez pilnowac porzadku i nie dac rzadzic tym, ktorzy robia tylko ferment.
Mniej tych dyskusji o decyzjach! Wiecej stanowczosci i konsekwencji. Wiecej, nie mniej.

Mysiorku, co myslisz o reszcie moich postulatow? Nie pisalam tylko o modach, a wlasciwie o nich niewiele... <evilbat>

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 kwie 2006, 09:37

Miltonia pisze:Co do moderatorow. Powinni probowac byc...

No sorki, ale to brzmi jak pouczenie i ma wydźwięk braku takich działań.
Miło mi, że masz zaufanie <browar>
Co do reszty Twego posta --> jestem za. Poziom forum zależy od jego użytkowników i tego co piszą. Każdy z nas jest tu moderatorem, bo od niego zależy co napisze sam i co odpowie.
Może również zgłosić post do moderacji. Dziękuję tym, którzy aktywnie wspomagają moderację, poprzez "zgłaszanie postów do moderacji". To pozwala na zdecydowanie szybszą interwencję.
Ale żadne moderowanie nie zastąpi kultury osobistej użytkowników.
Poziom forum, to suma poziomów każdego z userów. 8)
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 11 kwie 2006, 10:15

Dlatego wlasnie chodzilo mi o to, ze sami uzytkownicy powinni pilnowac innych. Nie godzic sie na pewne rzeczy, nie dawac mozliwosci, pokazywac, uczyc. W tym mrt ma racje, ze sie jakies takie looby wytworzylo, ktore nadaje ton nie taki jak trzeba. Jakis taki wulgarno-kretynski czasami.
No i jeszcze raz chce podkreslic rozmienienie sie forum na drobne przez zbyt duza ilosc postow nie na temat, a usankcjonowanych przez moderatorow, tez tworzonych przez nich. Moim zdaniem miejsce polityki, gadania o dietach, studiach itd jest gdzie indziej. Juz sa takie fora. Nie da sie robic wszystkiego dobrze i to jest efekt.
Regulaminy,reguly tworzone na nowo daja tylko zludzenie dzialan. Jak dla mnie, nic to nie zmienia. Liczy sie atmosfera, ona wymusza reszte. O nia powinnismy dbac.
Precz z tematami odbiegajacymi od tematyki forum!!!!!!!

Wróć do „Wszystkie inne tematy”