Biore tabletki anty ale i tak sie boje :(

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

NODI_19
Początkujący
Początkujący
Biore tabletki anty ale i tak sie boje :(

Postautor: NODI_19 » 08 kwie 2006, 16:44

Mam jakieś takie zachamowanie :/ boje sie seksu bez gumki kiedy on kończy we mnie nawet mimo tego, że łykam tabletki. Wiem, może sie to wydac dziwne....nawet bardzo. Ale przecież zdażaja sie wypadki ciąży nawet jak dziewczyna zabezpiecza sie pigułką. Nie wiem jak mam sie pozbyć tego strachu :( no i jeszcze cos-jakie czynniki moga obniżac skutecznosc tabletek?
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 08 kwie 2006, 16:52

Skoro się boisz, to korzystajcie też z gumek. Prawdopododnieństo, ze zajdziesz w ciąze w braniu tabletek jest nikłe. Poczytaj sobie FAQ, tam o antykoncepcji jest bardzo duzo.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 08 kwie 2006, 16:59

ostatnio byo sporo tamatow takich, poszuakj na forum bo juz w tej sprawie radzilismy tu wiele razy

na obnizenie skutecznosci dzialania tabltek moze wplywac przyjmowanie innych lekow doustnych, chorby...poczytaj ulotke :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”