Mam pytanie szczególnie do panów-czy lubicie być związani?
Związany mężczyzna :)
Moderator: modTeam
Związany mężczyzna :)
Hey, to moja pierwsza wiadomosc
lubicie czuć czasem jak kobieta dominuje nad wami? albo czy bawicie sie czasem z waszymi partnerkami w ten sposób, że Wy jesteście związani, nie możecie zrobić nic, tylko patrzeć, a one pieszczą sie na Waszych oczach? Co myslicie o takich zabawach?
- ksiezycowka
- Weteran

Owszem lubie, ale do tego nie potrzebuje zwiazania rak ;DD
Ja tam jestem wytrwaly
Jak przestane ich uzywac bo ona bedzie chciala sie mna pobawic to przestane ich uzywac do momentu w ktorym sama bedzie chciala ich powrotu ;DD
Jesli zdarzy sie juz ze jednak nie bedzie chciala zebym ich uzywal w ogole, to przeciez to 100% raj ;DD Lezec, nic nie robic i jeszcze dostac orgazmu ;DD
Ja tam jestem wytrwaly
Jesli zdarzy sie juz ze jednak nie bedzie chciala zebym ich uzywal w ogole, to przeciez to 100% raj ;DD Lezec, nic nie robic i jeszcze dostac orgazmu ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
- kot_schrodingera
- Weteran

lady.26
No, podkrecic, podniecic, zwiazac i isc z chlopakami na piwo. Mrrau
NIE!
hehe
hum... ja tam jestem za tym zeby sprobowac wszystkiego
Hotoke-no kao-mo san.
(Cierpliwość ma swoje granice)
jedno zdanie a wszystko wyjasnia
Haro pisze:No, podkrecic, podniecic, zwiazac i isc z chlopakami na piwo. Mrrau
Znałem kiedyś taki jeden przypadek. Kumpel nie wiedział w co się pakuje i okazało się, że poszedł do łóżka z dziewczyna lubującą w s/m. Kiedy usłyszał od niej "A teraz mnie zwiąż i zaknebluj" zrobił to i poszedł na szlugę - jedną, drugą, trzecią. Wreszcie gdy ona się porządnie wpieniła, wrócił, powiedział że to kara za to, że była niegrzeczną dziewczynką i momentalnie jej humory przeszły

Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
czego to ludzie nie wymyślą 
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Wstreciucha
- Weteran

lady.26
Nie, to nie przestępstwo, ale nie każdy facet lubi patrzeć jak kobieta sama się doprowadza na szczyt. Zresztą pytałam sie mojego fceta czy podobałby mu się taki widok i powiedział, ze nie. Zapytam się o to za jakiś czas, bo preferencje z czasem u ludzi się zmieniają
.
Ja np nie lubiałam dominacji a teraz jak najbardziej mi to odpowiada
.
Ja np nie lubiałam dominacji a teraz jak najbardziej mi to odpowiada

- Wstreciucha
- Weteran

lady.26
- Wstreciucha
- Weteran

lady.26 pisze:Wiem,,ze teraz jest taka moda ale zauważyłam, że wielu z nich taki pokaz odbiera jako sygnał, ze nie umieją dogodzić kobiecie ,uraża po prostu w ich męskie ego.
pod warunkiem ze o seksie w zwiazku sie nie rozmawia
lady.26 pisze:Nie dla wszystkich to co modne jest podniecajace
co to za wymysl ze ludzi kochaja sie dla "mody" ? kto temu ulega? szum wokol sexu jest jednym, a to co wybierasz dla siebie - drugim.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- kot_schrodingera
- Weteran

no chyba cię pogieło.Czułbym raczej że kobieta czuje się ze mna tak dobrze że chce realizować ze mną swoje fantazje. Czułbym sie zaszczyconylady.26 pisze: ale zauważyłam, że wielu z nich taki pokaz odbiera jako sygnał, ze nie umieją dogodzić kobiecie ,uraża po prostu w ich męskie ego.
onanizm.pl się kłanialady.26 pisze:Nie dla wszystkich to co modne jest podniecajace
wtedy realizuje się kolejna fantazjęlady.26 pisze:a fantazja po realizacji okazuje się całkiem letnim doswiadczeniem.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
-
lady.26
Hmmm słuchajce , ja szanuje wasze zdanie, więc wy szanujcie moje.
Blazej 30 , realizuje z moim facetem różne nasze fantazje i uwaga moja dotyczy tego, że nie zawsze była tak fantastyczna jak w naszych marzeniach.
Co do Mody. Mówie tutaj o filmach erotycznych, ktore kreują określoną sposób kochania się. Nie miałam tu na myśli "kochania się dla mody".
Blazej 30 , realizuje z moim facetem różne nasze fantazje i uwaga moja dotyczy tego, że nie zawsze była tak fantastyczna jak w naszych marzeniach.
Co do Mody. Mówie tutaj o filmach erotycznych, ktore kreują określoną sposób kochania się. Nie miałam tu na myśli "kochania się dla mody".
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

w życiu nie słyszałem o takiej argumentacji.lady.26 pisze:Co do Mody. Mówie tutaj o filmach erotycznych, ktore kreują określoną sposób kochania się. Nie miałam tu na myśli "kochania się dla mody".
ja odebtałem to jako genarlizcję. każda fantazja gdy doczeka się realizacji blednie. Ale po to mamy następne fantazje.lady.26 pisze: realizuje z moim facetem różne nasze fantazje i uwaga moja dotyczy tego, że nie zawsze była tak fantastyczna jak w naszych marzeniach.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
-
lady.26
w życiu nie słyszałem o takiej argumentacji.
No to teraz usłyszałeś i nie jest to tylko moja opinia.
realizuje z moim facetem różne nasze fantazje i uwaga moja dotyczy tego, że nie zawsze była tak fantastyczna jak w naszych marzeniach
ja odebtałem to jako genarlizcję. każda fantazja gdy doczeka się realizacji blednie. Ale po to mamy następne fantazje.
Broń Boże nie generalizuje i nie chciałam zostac tak odebrana tak odebrana.
No to teraz usłyszałeś i nie jest to tylko moja opinia.
realizuje z moim facetem różne nasze fantazje i uwaga moja dotyczy tego, że nie zawsze była tak fantastyczna jak w naszych marzeniach
ja odebtałem to jako genarlizcję. każda fantazja gdy doczeka się realizacji blednie. Ale po to mamy następne fantazje.
Broń Boże nie generalizuje i nie chciałam zostac tak odebrana tak odebrana.
-
Noise
jest taka stronka - man in pain
co prawda platna ale sa screnschoty filiszczy - a na oslach sa te filmy
podstawowa kwestia - zaufanie - no chyba ze facet to pies co chce tresury
zniewolenie czesto kojarzone jest z SM - jednak nie zawsze
mozna sie w to bawic - jednak ze strony faceta - pelne zaufanie do partnerki
a ze strony kobiety - pelna delikatnosc (z tym jest ciezko)
wtedy jest to forma zabawy/fantazji/odmiany
i moze byc przyjemna dla obojga - o ile oboje sie na to godza, chca oboje sprobowac (kreci ich to) a nie "poswiecaja sie bo on/ona tego chce"
kobieta moze dominowac niekoniecznie poprzez krepowanie - wystarczy agresywne obmacywnie partnera/ przewracanie go na lozko/ ujzdzanie na jezdzca/ agresywne/wulgarne slowa
wiazanie - bondage - powinno byc przeprowadzone umiejetnie - zeby zminimializowac ryzyko obtarc, uszkodzenia skory, krwiakow siniakow czy po prostu zatrzymania krazenia !
pomijam ekstremalne zabawy jak wiaznei moszny i zawiesanie odwaznikow czy wiazanie do mebli i gwalt dildo przymocowanym do specjalnego pasa
tak czy siak - zabawa wymaga akceptacji obojga, a przy zachowaniu pewnych regul ( slowo-klucz oznaczajace "dosyc") i ostroznosci ( nie wiazac mocno i na dluzej niz godzine) moze byc calkeim interesujacym eksperymetem
BTW = nie lubie SM - takiego ostrego - pejcze, maski skorzene obroze - tgraktowanie jak zwierze, sluzenie i tym podobne bzdury
co innego zwiazenie i pouzywanie sobie a co innego zadawanie bolu partnerowi i ponizenie go i czerpanie z tego przyjemnosci - that's sick
co prawda platna ale sa screnschoty filiszczy - a na oslach sa te filmy
podstawowa kwestia - zaufanie - no chyba ze facet to pies co chce tresury
zniewolenie czesto kojarzone jest z SM - jednak nie zawsze
mozna sie w to bawic - jednak ze strony faceta - pelne zaufanie do partnerki
a ze strony kobiety - pelna delikatnosc (z tym jest ciezko)
wtedy jest to forma zabawy/fantazji/odmiany
i moze byc przyjemna dla obojga - o ile oboje sie na to godza, chca oboje sprobowac (kreci ich to) a nie "poswiecaja sie bo on/ona tego chce"
kobieta moze dominowac niekoniecznie poprzez krepowanie - wystarczy agresywne obmacywnie partnera/ przewracanie go na lozko/ ujzdzanie na jezdzca/ agresywne/wulgarne slowa
wiazanie - bondage - powinno byc przeprowadzone umiejetnie - zeby zminimializowac ryzyko obtarc, uszkodzenia skory, krwiakow siniakow czy po prostu zatrzymania krazenia !
pomijam ekstremalne zabawy jak wiaznei moszny i zawiesanie odwaznikow czy wiazanie do mebli i gwalt dildo przymocowanym do specjalnego pasa
tak czy siak - zabawa wymaga akceptacji obojga, a przy zachowaniu pewnych regul ( slowo-klucz oznaczajace "dosyc") i ostroznosci ( nie wiazac mocno i na dluzej niz godzine) moze byc calkeim interesujacym eksperymetem
BTW = nie lubie SM - takiego ostrego - pejcze, maski skorzene obroze - tgraktowanie jak zwierze, sluzenie i tym podobne bzdury
co innego zwiazenie i pouzywanie sobie a co innego zadawanie bolu partnerowi i ponizenie go i czerpanie z tego przyjemnosci - that's sick

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”