Hyhy pisze:I np ja, dluzej niz 6 miesiecy czekac nie bede
i tak sobie wysoko granicę postawiłeś, tak swoją drogą
<browar>
Moderator: modTeam
Hyhy pisze:I np ja, dluzej niz 6 miesiecy czekac nie bede
<browar>
;DD
A ja bede nudna i marudna, korzystaj, autorko posta, bo farta masz
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
Even in death pisze:Ja swoj podobny problem juz gdzies kiedys przedstawialem na tym forum. Ja dziewczyne zaspokajam na wszystkie sposoby, a ona nawet reka nie chce nic mi zrobicOstatnio zaczelismy sie kochac... Myslalem ze cos sie przelamie, ale nadalmowi, ze chcialaby mnie tak zaspokoic, ale nie moze. Tak, wiem - dziwne tlumaczenie. Jakies 3 lata wczesniej jeden koles 2 lata od niej starszy wykorzystywal ja przez 10 miesiecy, do orala tez ja zmuszal, wiec po czesci rozumiem takie zachowanie.
te]
Po czesci ?!![]()
[ Dodano: 2006-04-07, 09:53 ]sadi pisze:Jak napisal hyhy: wszystko ma swoja granice. I niech nikt nie wyskakuje tu zaraz ze skoro nie poczekal to to nie byl ten! Bo skad wiadomo ze to akurat ta druga polowka popelnila blad odchodzac?
Eeee...a swoja droga jakby mi kiedys dziewczyna powiedziala po tym jak ja cala wypiescilem ze nie jest gotowa to dalbym jej zabawki i wypier.dolil ja do piaskownicy;DD
A ja bede nudna i marudna, korzystaj, autorko posta, bo farta masz
A cierpisz na samotnosc czy co?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 408 gości