Nie wiem co robić , i jak Robić :(
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

Pawel 16 pisze:wystarczy jedno jej słowo a pojawia sie uśmiech na mojej twarzy, chociarz nie wiem co będzie , i o co chodzi to sie ciesze
Aj stary , stary...
Cieszysz sie jak dziecko z jednego SMSa, w sumie tylko tyle Ci pozostało. Tej radości odbierał Ci nie będę.
moon pisze:Ludki moje drogie a co wy sie tak zapieracie z tym odpuszczeniem?A co on ma do stracenia?A czemu ma nie próbowa
On juz wystarcazjąco jest pokęcony, wieć na złe to mu nie wyjdzie.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
-
diVinne
Muj świat stał sie bardziej kolorowy
, może coś wyjdzie , zdaje mi sie że potrzeba tylko czasu
, możę nie mam racji ,odbija mi
, Ludzie już wiem czego chce
, nie musimy być razem , wystarczy mi jej uśmiech , spojrzenie , słowo , wszystko przyjdzie z czasaem
) , kurde tak w nawiasie , umcie nam zawrucić w głowie
dziewczynki

Qra pisze:Wejdziesz do liceum to bedziesz szorowal jezykiem posadzki
Aaaa, nie ma aż tak źle
Qra pisze:(masz niesamowiata ta dysleksje..)
To cię nie zwalnia z obowiązku myślenia co piszesz.
Paweł napalony jestes jak mysz na ser, życzę Ci jak najlepiej. Obys się nie przejechał na tym...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
spooko , pożyjemy zobaczymy
[ Dodano: 2006-03-29, 20:38 ]
słuchajcie jeszcze raz
no więc gadaliśmy se na gg i ona mówi żę nie spała całą noc , pytam dlaczego ? , ona na to że miała warzną rozmmowe z kumplem i musiała przemyśleć pare spraw , no jak myślicie może ktoś ją poprosił o codzenie ///??? mi odrazu na myśl sie taki motyw wysówa , druga sprawa , zgodziła sie ze mną iść do kina , jak mam sie zachowywać , co zrobić żeby czuła sie bezpiecznie , fajnie itd , po prostu żeby było fajnie
no i może bym coś pomyślał o jakimś buziaku
jka myślicie
:)
, nom trzecia sprawa czy dziewczyny mają takie zmiany nastroju z dnia na dzień??? , wczoraj była taka miła , ciepła , itd.. a dzisiaj jakoś tak już normalni
( co sądzicie o tym
?
[ Dodano: 2006-03-29, 20:38 ]
słuchajcie jeszcze raz
, nom trzecia sprawa czy dziewczyny mają takie zmiany nastroju z dnia na dzień??? , wczoraj była taka miła , ciepła , itd.. a dzisiaj jakoś tak już normalni
( co sądzicie o tym Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”