zaczynam miec dosc....

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 mar 2006, 08:51

A na informatyce to nie ma ? na prawie tez nie ? <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 10 mar 2006, 09:00

TedBundy pisze:raz przeczytanie materiału guzik daje

no to dwa ;P.
Nigdy nie rozumialam, jak ktos moze kuc na pamiec. To nie ma sensu Nigdy tak nie robilam, zawsze wszystko bralam na zrozumienie.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 mar 2006, 09:20

Yasmine pisze:zawsze wszystko bralam na zrozumienie

pewne pojęcia, daty, terminologie trzeba czasami wykuć na blachę :) innego wyjścia na studiach nie ma :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 10 mar 2006, 09:28

ja sie przez 5 lat studiow niczego nie uczylam na pamiec, a jakos wiekszych problemow nie bylo. a co do ambitnych i wiecznie zapracowanych facetow, to znam ten bol. trzeba przeczekac albo zmienic. innego wyjscia nie ma.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 mar 2006, 14:00

Ja, jak się dużo uczę, to nawet częściej potrzebuję wychodzić z domu, bo inaczej mi odbija tak konkretnie. Poza tym jeżeli pracuję z maksymalną koncentracją, to po prostu fizycznie nie dam rady dłużej niż 4-5 godzin dziennie. Po tym czasie jest już tylko tępe ślęczenie i żadne kawy nie pomogą. Nienawidzę tracić czasu przy nauce gapiąc się w okno. Zakładam sobie, co mam danego dnia zrobić, robię to jak najintensywniej i jak najszybciej, a potem jestem wolny.

Na pewno inni mają trochę inaczej, ale nigdy nie wierzę w opowieści o 12-godzinnej nauce. To jest po prostu strata czasu. Ciekawe, gdyby tak policzyć "efektywny" czas :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 10 mar 2006, 15:13

Sir Charles pisze:ale nigdy nie wierzę w opowieści o 12-godzinnej nauce.

ja tez nie. po prostu mozg pozniej wysiada. Trzeba dac mu odpoczac.
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 11 mar 2006, 00:20

przyszedl dzisiaj...o 16....wyszedl przed chwila...chyba tyle milosci i czulosci to on mi juz dawno nie dal. Nie mowie tu tylko o kontakcie fizyczny ale tez psychicznym. Zobaczymy jak to bedzie dalej. Wniosek wysmulismy jeden. Ja chce go tylko przytulic zobaczyc aon uwaza ze to glupie jak wpadnie na 5minut czy 30 i pojdzie. Ale bedziemy z tym fantem walczyc. Dzieki wszytskim buziaczki!

[ Dodano: 2006-03-11, 00:25 ]
A na informatyce to nie ma ?

Jest. Ale ja tez che isc na medycyne i to naprawde nie jest latwa sprawa. Do medycyny nie mozesz podchodzic tak jak do informatyki. Pomylisz sie w czyms padnie ci program komp czy cos w medycynie sie pomyslisz i mozesz czlowieka wyslac na inny siwat. Muszisz to zrozumiec a nie walic pamieciowe -moja osobista dygresja.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 11 mar 2006, 11:47

Lagartija pisze:Kiedys mi mowil ze jego poprzednie zwiazki walily sie przez to ze dziewczyna nie potrafila zrozumiec ze musi sie uczyc

No to przecież wiedziałaś, co Cię czeka. Nie z nim jest problem, tylko z Tobą. Bo to Tobie zaczęło przeszkadzać, mimo że on się nie zmienił. Faceta chcesz zmieniać? Swoje podejście zmień, bo to Tobie zaczęło przeszkadzać coś, co zawsze było takie samo.
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 13 mar 2006, 13:23

Niestety, tak już jest, że wiele rzeczy pochłania nam czas. Medycyna jest cholernie zajmująca, i z bardzo dobrego powodu. Nie każdy to zniesie, tak samo jak nie każdy partner takiego kogoś to wytrzyma. Porozmawiajcie... zresztą widzę, że już jesteście na dobrej drodze. Jedno bym mu tylko z głowy wybił - nawet kilka minut z tą drugą, ukochaną osobą to raj. Kiedy moje kochanie jeszcze chodziło do szkoły średniej spotykaliśmy się niemalże co rano. Ja spóźniałem się do pracy, ona czasem do szkoły. To było cudowne, od razu miałem naładowane baterie na cały dzień - i ona zresztą też. Nawet nie wiecie, jak mi tego piekielnie brakuje...
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”