Jesli Wam cos "nie dziala" to...
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran

Nic z tego pojawia się komunikat:"Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum.
Pojemność twojej prywatnej skrzynki na załączniki została przekroczona. Usuń kilka starych plików i spróbuj ponownie."
Pojemność twojej prywatnej skrzynki na załączniki została przekroczona. Usuń kilka starych plików i spróbuj ponownie."
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Blazej30 pisze:Nic z tego pojawia się komunikat:"Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum.
mi tez tak pisze.
- kot_schrodingera
- Weteran

- Weteran

Cholera - cos mi licznik szwankuje chyba........nie wiem od czego to zalezy.......
Wpisuje post w dziale 1 i 3 a nic mi nie idzie - caly czas stoi na 175-176.......
mimo iz pisze a ogolnie moich postow jest okolo 200 czy cos ponad to....
Cos musze dodac czy co??
A i niech ktos wytlumaczy o co z tym chodzi w profilu:
Wpisuje post w dziale 1 i 3 a nic mi nie idzie - caly czas stoi na 175-176.......
mimo iz pisze a ogolnie moich postow jest okolo 200 czy cos ponad to....
Cos musze dodac czy co??
A i niech ktos wytlumaczy o co z tym chodzi w profilu:
Poziom: 12
HP: 15 / 319
5%
MP: 152 / 152
100%
EXP: 9 / 27
33%
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Maverick pisze:Juz sie tak nie martwcie tym licznikiem. Dziala dobrze. teraz masz 177
A wyjasnienie tych skrotow juz bylo. W tym dziale, musisz poszukac (bylo to dawno).
Tak, tylko ze wpisujac post w dziale "Wszystkie inne tematy" - i to juz kolejny - po wyslaniu go moj licznik nadal stoi......tak klika razu juz bylo
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
- Wstreciucha
- Weteran

Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (10) na twoje konto, na Forum ...u Agnieszki
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Nie 12. Mar, 2006 21:14:30
Jeśli to nie Ty próbowałeś się logować, powinieneś skontaktować się z administratorem Forum i poinformować go o zdarzeniu.
takiego maila dostalam, konto mam wciaz aktywne i mialam, nie wiem jednak co to znaczy i nie wiem gdzie wcisnac tego posta, zatem pisze tutaj . Zapewne jakis blad, alem kobieta - zatem ciekawa
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (10) na twoje konto, na Forum ...u Agnieszki
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Nie 12. Mar, 2006 21:14:30
Jeśli to nie Ty próbowałeś się logować, powinieneś skontaktować się z administratorem Forum i poinformować go o zdarzeniu.
takiego maila dostalam, konto mam wciaz aktywne i mialam, nie wiem jednak co to znaczy i nie wiem gdzie wcisnac tego posta, zatem pisze tutaj . Zapewne jakis blad, alem kobieta - zatem ciekawa

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

Również to dostałam i mówiac szczerze mie si eto nie podoba. Pytałam mojego i mowi ze pewnei błedy forum bo mamy sredniowieczna wersje i w ogole przeładowanie niez <wsciekly> łe. Apel o aktualizacje wiec kieruje do adminów.
I druga sprawa to ze... MULI!!!!!!!!!Szlak mnie dzis trafia i nic poza tym pisać chyba dziś nie bede. Zróbcie ze cos z tym. Nie wiuem co. Wywalcie z tysiac ludzi 10 tys. postów nie wiem, ale zróbcie! <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
Wróć do „Sprawy techniczne forum”