Pokaż swoją twarz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Błażej będe szczery (sory jesli chamski ale nielubie ściemniać). Jesteś po prostu przeciętny i tyle. Są brzydsi (np ja), ludzie z poważnymi defektami, niepełnosprawni i żyją. Nie rozumiem twojego użalania sie nad sobą szczególnie że masz już 30 lat. W takim wieku wylewanie żali na swój wygląd jest niedojrzałe. Nie wiem, może zapisz sie do jakiegoś psychologa czy coś.
Ci brzydcy a na pewno przeciętni tez przecież mają żony, dziewczyny (przynajmniej tak mi sie zdaje). Jakoś ktos potrafił ich pokochać. Po to ludzie mają zróżnicowane gusta żeby i w tych nieatrakcyjnych ktoś mógł sie zakochać (choć wiem to ciężkie, ja bym chyba nie potrafił sie zakochać nawet w przeciętnej). Może masz taki problem jak ja. Czyli masz taki gust że podobają ci sie bardzo ładne dziewczyny a u takich przeciętniack kończy z tekstami o aborcji...
Albo może chodzisz obrażony na świat że nie jesteś Bradem Pittem? Dziewczyny to czują i ich odrzuca. Już dawno temu zostało udowodnione że najbardziej przyciągają ludzie szczęśliwi a od tych z problemami sie ucieka.
A jeśli nic z tych rzeczy to sory ale może po prostu coś z twoim wnętrzem nie tak? Chociaż po tym co piszesz na forum nie sprawiasz wrażaenia idioty, pustaka a nic z tych rzeczy (no może jedynie teksty o wyciąganiu dziewczyn na samochody mnie troche zastanowiły).
Tak więc rób coś z sobą żeby siebie ulepszyć (zewnętrznie jak i wewnętrznie) bo lata lecą. Przedewszytski skończ z tym umartwianiem sie nad sobą.
Ci brzydcy a na pewno przeciętni tez przecież mają żony, dziewczyny (przynajmniej tak mi sie zdaje). Jakoś ktos potrafił ich pokochać. Po to ludzie mają zróżnicowane gusta żeby i w tych nieatrakcyjnych ktoś mógł sie zakochać (choć wiem to ciężkie, ja bym chyba nie potrafił sie zakochać nawet w przeciętnej). Może masz taki problem jak ja. Czyli masz taki gust że podobają ci sie bardzo ładne dziewczyny a u takich przeciętniack kończy z tekstami o aborcji...
Albo może chodzisz obrażony na świat że nie jesteś Bradem Pittem? Dziewczyny to czują i ich odrzuca. Już dawno temu zostało udowodnione że najbardziej przyciągają ludzie szczęśliwi a od tych z problemami sie ucieka.
A jeśli nic z tych rzeczy to sory ale może po prostu coś z twoim wnętrzem nie tak? Chociaż po tym co piszesz na forum nie sprawiasz wrażaenia idioty, pustaka a nic z tych rzeczy (no może jedynie teksty o wyciąganiu dziewczyn na samochody mnie troche zastanowiły).
Tak więc rób coś z sobą żeby siebie ulepszyć (zewnętrznie jak i wewnętrznie) bo lata lecą. Przedewszytski skończ z tym umartwianiem sie nad sobą.
- kot_schrodingera
- Weteran
no to wracamy do tematu obnizania wymagań http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... +wymaga%F1
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Blazej30 pisze:dochodzę do wniosku że jestem nieoszlifowany klejnot
Może i jesteś, dla jakiejś kobiety w przyszłości na pewno.
Ale użalasz (łeś) się nad sobą i .. to mi się w Tobie nie spodobało.
Z wyglądu jesteś facetem jakich wielu. Nie ma się czym martwić.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
Yasmine pisze:pisze mi,ze wykorzystalam miejsce na zalaczniki a ja mam tylko 2 na 100 MB.
no ja ostatnio zaczelam kasowac swoje foty z tego tematu bo sa najciezsze z tych jakie tu zalaczylam. Z innych tematow nie chce kasowac, bo to jakis ciag logiczny, ale zaczyna mnie to troche wkurzac nie da sie tego problemu jakos rozwiazac ?
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
ja teraz jak cos dodaje to wklejam to na http://img380.imageshack.us/ i nie ma problemu.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Jesli obrazki zajmuja tyle miejsca i jest to obciazenie dla forum to ja bym proponowala wykasowac np. taki duzo zajmujacy a nic nie wnoszacy temat - "Pokaz mi obrazek".
W ogole Mav wykasowal w tamtym roku w styczniu cale "Wyraz to" i pisalismy od nowa. Moze cos podobnego zrobic. Znaczy zostawic tylko te od stycznia lub cos.
no nie wiem,ale forum mi sie jakos muli i to chyba nie tylko mi, wiec moze warto niektore stare tematy wyrzucic .
W ogole Mav wykasowal w tamtym roku w styczniu cale "Wyraz to" i pisalismy od nowa. Moze cos podobnego zrobic. Znaczy zostawic tylko te od stycznia lub cos.
no nie wiem,ale forum mi sie jakos muli i to chyba nie tylko mi, wiec moze warto niektore stare tematy wyrzucic .
- Wstreciucha
- Weteran
Yasmine pisze:no nie wiem,ale forum mi sie jakos muli i to chyba nie tylko mi, wiec moze warto niektore stare tematy wyrzucic .
bylabym za. nie znam sie jednak na sprawach technicznych i nie potrafie powiedziec czy to ma zwiazek z obciazeniem faktycznym dla forum. Ale w temacie -wyraz to....- ma to sens, bo przeciez to calkowicie luzny temat , nie specjalnie zachowujacy logiczna ciaglosc, wiec takie przyciecie go od tylu i pozostawienie od stycznia byloby niezle .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Sir Charles
- Weteran
Ja też bym poprosiła zdjecie Błażeja jeszcze raz, bo zapomniałam wczesniej podac adresu <palant> girlsa@tlen.pl
- FlyingDuck
- Pasjonat
Dobra, ja też sobie pozwolę... Co prawda ze strony aktywnej forum odszedłem, ale biernie ciągle Was czytam. Poniżej moje cztery fotki. Najbardziej zastanawia mnie jak sprawdziły się Wasze wyobrażenia mojej osoby (jeśli w ogóle mieliście jakiekolwiek wyobrażenia )
Raz
Dwa
Trzy
Cztery
( Możliwe że fotki za jakiś czas usunę coby mi zbędnego ruchu nie generowały )
Raz
Dwa
Trzy
Cztery
( Możliwe że fotki za jakiś czas usunę coby mi zbędnego ruchu nie generowały )
Jedyna stała w życiu to zmiana
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran