Blazej30 pisze:co innego w stanie skrajnego podniecenia
ale mnie sie nie chce sikac w stanie skrajnego podniecenia. Nie odczuwam potrzeby oddawania moczu.
Moderator: modTeam

Yasmine pisze:ale mnie sie nie chce sikac w stanie skrajnego podniecenia. Nie odczuwam potrzeby oddawania moczu.
,
Nibeneth pisze:w koncu znalazl sie ktos realny, to zrobil mi tak dobrze, ze nie musialam fantazjowac
Ciekawski pisze:Niezłym pomysłem, chodzącym mi po głowie (lecz z jego realizacją musiałbym jeszcze poczekać) jest to, aby podczas gdy kobieta będzie robić śniadanie, podejść do niej, stanowczym ruchem złapać za biodra i przyciągnąć do siebie. Rozgrzać i wziąć od tyłu dociskając jej gorące ciało do blatu
Lub
Przyjść z pracy do domu, bez słowa rzucić ją na łóżko, zerżnąć i zostawić dyszącą z rozkoszy na łóżku.

Martyna pisze:M.in. żeby go przywiązać za nadgarstki do krzesła z tyłu do oparcia a potem powolutku sie do niego dobierac, różne warianty do wyboru...sama najpierw na jego oczach robic sobie dobrze a potem zajać sie nim, albo odrazu, albo z zasłoniętymi oczami
ForsakenXL pisze:Czuję jak coś mnie budzi i kiedy powoli wraca świadomość orientuję się, że to moja partnerka.
rzecz sama w sobie banalna, ale pojawia sie w moich fantazjach z uwagi na brak miejsca w realu . Ciekawski pisze:zerżnąć i zostawić dyszącą z rozkoszy na łóżku.
Wstreciucha pisze:albo w przedpokoju na podlodze
(chociaż nie do końca, bo nie miałbym serca tak po prostu zostawić i se pójść) Imperator pisze:(chociaż nie do końca, bo nie miałbym serca tak po prostu zostawić i se pójść)
Wstreciucha pisze:mam w glowie cos podobnego. Jak leze w cieplutkiej poscieli zupelnie naga, na brzuszku , z rozchylonymi na boki nogami , a on skrada sie od stop i zaczyna wnikliwe lizanie wszystkich zakamarkow i zagiec na moim ciele . W koncowej scenie wsuwa mi rece jak wozek widlowy pod moje biodra i oczywiscie zatapia sie z jezykiem w mojej cipeczce rzecz sama w sobie banalna, ale pojawia sie w moich fantazjach z uwagi na brak miejsca w realu .
lollirot pisze:a to właśnie o to chodzi, żeby sprawę po męsku doprowadzić do końca
;)Martyna pisze:Kurde jak Wstreciucha opisuje już któreś marzenie z rzędu to normalnie ciepło mi się robi między nóżkami... aż wszystko to czuję.
<browar>Imperator pisze:A nie zostawić dyszącą z rozkoszy, niedokończoną niewiastę na pralce, dać jej różowe dildo i rzec "dokończ się sama, musze spadać na konferencję"
Imperator pisze:Wstręciucha powinna być autorką książek erotycznych.
lollirot pisze:to TY masz ją dokończyć i spadać na konferencję ;-)
;);)

Imperator pisze:Jak nie dostanie na czas orgazmu to jej wina - niech sie wypalczy albo wydilduje. Co mnie to obchodzi.;);)
no cóż, zawsze możesz powiedzieć: miałaś tyle samo czasu co ja, nie zdążyłaś, twój problem ehehehh Eisenritter pisze:Ostatnio odnoszę nieodparte wrażenie, że blat kuchnny w mojej kuchni będzie używany nie tylko do przyrządzania posiłków. Jest na bardzo dobrej wysokości.
lollirot pisze:dostanie, dostanie - jak zostanie dorwana własczo, nagle i z zaskoczenia, to dostanie jak cholera, o ile ją to kręci. ja dostanę

Eisenritter pisze:A ty, Wstręciucho, wstydź się.
Eis, no wiesz , nie zaglebiam sie w detale ale zaloze sie ze w naszych fantazjach jest mnostwo roznic
Imperator pisze:Wstręciucha powinna być autorką książek erotycznych.

Wstreciucha pisze:da sie na tym zrobic jakis konkretny kesz

Wstreciucha pisze:mimo to nie czuje ani "misji" ani kompetencjimoze za 20 lat

lollirot pisze:dostanie, dostanie - jak zostanie dorwana władczo, nagle i z zaskoczenia, to dostanie jak cholera, o ile ją to kręci. ja dostanę

gracja pisze:2:
Też most. Tym razem nowoczesny. Samochodów brak. Gorąca noc. W dole rzeka. Masa świateł. Chłodna okrągła barierka. Sex od tyłu z zaciśniętymi dłońmi na barierce, aż kostki bieleją, a kamyczki osuwają sie spod stóp i chlupoczą o wodę. mmm...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 574 gości