Jak być z nią bliżej.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

nowy1986
Początkujący
Początkujący
Jak być z nią bliżej.

Postautor: nowy1986 » 20 lut 2006, 14:53

Witam. Nie wiem co mam robić. Poznałem dziewczyne na której zalezy mi jak na zadnej innej. Znam juz ja jakies 4 miesiace lecz nadal nie wiem czy mam u niej jakies szanse. Cały czas robie co tylko moge aby sie do niej bardziej zblizyc, lecz bez wyraznych efektów. Nie wiem moze ona sie mnie po prostu wstydzi. ona ma 16 lat a ja 19 i moze w tym jest cały problem. Nurtuje mnie tez jeszcze jedno pytanie czy jesli dziewczyna nie puszcz w ogóle chłopakowi sygnałków to znaczy ze ma spadać ( nie puszcza, ale odpuszcza).
Nie wiem czy mam nadal sie o nią starac i czy dac sobie spokój, tylko ze z tym ostatnim nie bedzie łatwo bo jak ją widze to po prostu trace głowe i o zapomnieniu nici.
czy ktos z was tak miał ze starał sie o dziewczyne a ona na początku nie była zainteresowana a po pewnym czasie sie wam udało.
Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 20 lut 2006, 14:56

nowy1986 pisze:Nurtuje mnie tez jeszcze jedno pytanie czy jesli dziewczyna nie puszcz w ogóle chłopakowi sygnałków to znaczy ze ma spadać ( nie puszcza, ale odpuszcza).

ja tez nie puszczam. Nic tak nie drazni jak sygnaly <chory> .
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 20 lut 2006, 16:54

jak mnie ktoś nie interesuje/drażni/nie lubię go, to też nie odpuszczam sygnałów...
myślę zatem, że niestety Twój obiekt zainteresowań nie odwzajemnia Twoich uczuć :( ...
ale kto wie? to tylko przypuszczenia...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 20 lut 2006, 19:20

Yasmine pisze:ja tez nie puszczam.

Ani ja... <browar>
nowy1986 pisze: ona ma 16 lat a ja 19

Jeszcze jest młoda, pewnie nie wie, czego chce... ;)
Awatar użytkownika
miś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: miś » 20 lut 2006, 19:26

Gdy oblężenie nic nie daje trzeba zdobycz brac szturmem :) Chyba ,ze ma innego to juz inna sprawa.

Jak mi jakas dziewczyna puszcza sygnaly to nigdy nie odpuszczam a wrecz wydaje mi sie to dziecinne.
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
nowy1986
Początkujący
Początkujący
Postautor: nowy1986 » 20 lut 2006, 20:52

miś pisze:Gdy oblężenie nic nie daje trzeba zdobycz brac szturmem :) Chyba ,ze ma innego to juz inna sprawa.
Nie ma innego na oku,

Jak mi jakas dziewczyna puszcza sygnaly to nigdy nie odpuszczam a wrecz wydaje mi sie to dziecinne.

Dlaczego? Chyba trzeba jakos utzrymywac kontakty?
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 20 lut 2006, 21:05

miś pisze:Gdy oblężenie nic nie daje trzeba zdobycz brac szturmem

A w życiu! Szturmem mozesz Jej tylko zaszkodzić; zaszkodzić mozesz takze swojej "reputacji". Nie wiesz, że panie nie lubią natretów?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
miś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: miś » 20 lut 2006, 21:26

Chodzilo mi raczej ,ze trzeba isc na calosc i zaryzykowac a nie bawic sie w podchody
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 20 lut 2006, 21:30

miś pisze:isc na calosc i zaryzykowac a nie bawic sie w podchody

No to tak. Ale pisanie 100 sms-ów dziennie i koczowanie pod domem nie powinny mieć miejsca :]
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
cajmer

Postautor: cajmer » 20 lut 2006, 22:32

Jeśli chodzi o mnie to przy tej róznicy wieku bym sie za nią nie brał. To tylko moja opnia wiec nie musicie sobie jej brać do serca ; ]

Moze to dziwne ale kiedyś postanowiłem sobie że nie bede sie brał za dziewczyny młodsze niż rok. Raz złamałem to postanowienie i sie przejechałem. Teraz już mocna trzymam sie tej zasady i jestem heppi ; p
Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 21 lut 2006, 19:11

a od kiedy SYGNALKI to jest utrzymywanie kontaktu?
<hahaha>
Awatar użytkownika
gargando
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: gargando » 21 lut 2006, 21:51

KAROLA pisze:a od kiedy SYGNALKI to jest utrzymywanie kontaktu?

no wlasnie ja tez nie wiem :|:|:|:|

qrde no.... takie drobiazgi to moim zdaniem o niczym nie swiadczą!!!!
Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 21 lut 2006, 23:31

nowy1986 pisze:Nurtuje mnie tez jeszcze jedno pytanie czy jesli dziewczyna nie puszcz w ogóle chłopakowi sygnałków to znaczy ze ma spadać ( nie puszcza, ale odpuszcza).

Sygnał to chyba najbardziej dziecinna sprawa na świcie.
Weś chłopie, dorosły juz jesteś, zaproś ja na kawę i pogadaj jak dwoje normalnych ludzi. Bedziesz wiedział na czym stoisz. Brak Ci odwagi? Bez niej nic nie zdziałasz :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Noise

Postautor: Noise » 22 lut 2006, 18:37

Komórka to najbardziej badziewny sposób w jaki można się zorientować, czy dziewczynie zależy na chłopaku czy nie. GG brat komórki, niemal to samo :D Nie ma nic lepszego (ile jeszcze trzeba będzie to pisać?) jak prosta, szczera rozmowa. Taką rozmową można zdziałać bardzo, ale to BARDZO wiele. A kobiety w tym wieku są DZIWNE (nieprzewidywalne i zmienne jak azjatyckie tsunami), więc uważaj co by CIę nie zmyło. cYa <aniolek>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 22 lut 2006, 19:54

Yasmine pisze:ja tez nie puszczam. Nic tak nie drazni jak sygnaly

dokładnie, cholery mozna z nimi dostac.
Chociaz ja czasami sie nimi posługuje gdy
* nie moge rozmawiac, a ktos o tym wie, to wysyłam kiedy moze zadzwonic
* gdy za 5 minut bede na przystanku by facet po mnie wyszedł
innych zastosowań nie rozumiem za cholere

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”