Kolor włosó
Moderator: modTeam
Kolor włosó
Czy prawdą jest, że kolor włosów łonowych jest taki jak kolor włosów na głowie?
Słyszałem takie powiedzenie, że aby się przekonać czy dziewczyna jest np. prawdziwą blondynką należy sprawdzić jakiego koloru ma włosy łonowe (to samo dotyczy brunetek, rudych itp.)
Słyszałem takie powiedzenie, że aby się przekonać czy dziewczyna jest np. prawdziwą blondynką należy sprawdzić jakiego koloru ma włosy łonowe (to samo dotyczy brunetek, rudych itp.)
Re: Kolor włosó
Jarek pisze:Czy prawdą jest, że kolor włosów łonowych jest taki jak kolor włosów na głowie?
Wydaje mi sie ze raczej prawda. Ale lepiej sie spytac jaki ma naturalny kolorek A poza tym co to za roznica?
A no po to , że czasem dziewczyny chcąc się przypodobać, zmieniają sobie kolor włosów na głowie, ja np. gustuję w blondynkach i chciałbym naprawdę wiedzieć czy jest naturalną blondynką czy tlenioną Te co do tej pory miałem zarzekały się, że są naturalne, a na dole miały czarne, więc chcę wiedzieć ile w tym powiedzeniu jest prawdy. a przy okazji pozdrawiam wszystkie blondynki...
Student pisze:Nie koniecznie musza sie kolory włosow na gorze i dole zgadzac Kiedys byłem z naturalną blądynka i włoski łonowe miała ciemne. Ale jakie znaczenie ma kolor włosów łonowych Jeżeli sie kogoś kocha to chyba to nie jest takie ważne
Nawet jak sie nie kocha to wazne nie jest, byle tylko nie rudy...
Ja jestem w 100% pewna - z wykladow z biologii, ze przewaga kobiet wlosy lonowe ma ciemne(jest to ok. 90% kobiet) takze te co mowily ze sa naturalnymi blondynkami nie klamaly - tzn. mogly klamac ale nie musialy hehe, sama jestem naturalna blondynka - nie taka jasna ale blondynka i mam ciemne wloski lonowe - wiec jak mowie - nie ma zasady. pozdrawiam
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
Asiula - nie wiem co wspólnego, ale podobno ma i to sporo. Tak mi powiedział jeden mężczyzna, a czy to prawda to trzeba by naszych panów zapytać?Ale sądząc po ilości kobiet farbujących włosy na rudo to chyba jednak coś w tym jest...
Stunt - a może my się znamy??? Nie lubię o sobie mówić, ale podobno jestem wyjątkowa...Fakt mam rude włosy, ale oczy ciemne i żadnego piega!!!
Pozdrawiam wszystkie rude!!!!
Stunt - a może my się znamy??? Nie lubię o sobie mówić, ale podobno jestem wyjątkowa...Fakt mam rude włosy, ale oczy ciemne i żadnego piega!!!
Pozdrawiam wszystkie rude!!!!
że rude są inne to potwierdze - niekoniecznie wszystkie wyjatkowe, ale sporo pozytywnych i właśnie "temperamentnych" <brawo1>
a wracając do tematu, to racja że włoski łonowe większości pań są ciemne!!
pozdrawia brunetka <browar>
a wracając do tematu, to racja że włoski łonowe większości pań są ciemne!!
pozdrawia brunetka <browar>
Piękno to pojęcie zbyt popularne. Ja jestem...
nieprzeciętnie brzydka...
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
A ja tam lubie rudy kolor włosków. No i z tego co mi wiadomo ruda to na pewno będzie miała rude włoski na dole tyż bo jej brakuje pigmentu
Mam kobiete która jest blądynka i namawiam ją aby się na rudo machnęła, ale cośnie jest skora do tego Ciekawe dla czego??:>?
Mam kobiete która jest blądynka i namawiam ją aby się na rudo machnęła, ale cośnie jest skora do tego Ciekawe dla czego??:>?
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mów mi co mam robić
Albercik pisze:Mam kobiete która jest blądynka i namawiam ją aby się na rudo machnęła, ale cośnie jest skora do tego
A jaki ma kolor oczu? Mi do rudego najbardziej pasuja zielone. Sama mam zielone i ruda dluuuuugo bylam(oczywiscie farbowana - bardziej to przypominalo czerwien). Teraz jestem czarna i tak juz zostanie .
Yasmine pisze:A jaki ma kolor oczu? Mi do rudego najbardziej pasuja zielone.
a ma zielone:D to ją chyba namówie jeszcze troszkę, albo ej tego posta dam przeczytać, jak tylko wróci :D
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
-
- Bywalec
a ja się nie zgodzę że kolor nie mówi nic o człowieku <jasne> mówi i to dużo dlatego dziewczyny malują włosy, obcinają itd. patrzysz na laskę i wiesz co nieco o niej na sma widok fryzury. może nie wszystko, ale zawsze coś się domyślisz. bynajmniej ja hihi
no.
no.
Piękno to pojęcie zbyt popularne. Ja jestem...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”