bielizna
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Noise pisze:Ja lubię damskie bokserki, strasznie mi się podobają pupcie w tych majteczkach.
O tak, tak! Ja je wprost kocham

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ForsakenXL
- Maniak
Uświadomcie mnie, bo nie jestem do końca pewien. Czy chodzi o coś takiego?
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ksiezycowka
- Weteran
Forsakuś> http://photos.allegro.pl/photos/orygina ... 9/85444966 to w wersji koronkowej niestarwnej dla mnie.
A ja mówie o czsyms takim: http://photos.allegro.pl/photos/400x300 ... 86362333_1
A ja mówie o czsyms takim: http://photos.allegro.pl/photos/400x300 ... 86362333_1
- ForsakenXL
- Maniak
A to w takim razie podobają mi się takie majtusie tylko w wersji koronkowej (lub jakiejś innej, bardziej klimatycznej niż "sportowe"), choć i tak pozostają lata świetlne za stringami ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
Yasmine pisze:W stringach to taka cala gola - nic specjalnego ;P
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Yasmine pisze:pupcia lepiej wyglada w takich bokserkach. W stringach to taka cala gola - nic specjalnego
też mi się zdecydowanie bardziej podoba w bokserkach, chociaż stringi bywają wygodniejsze. a co do bokserek - ja lubię i koronkowe i bawełniane ^^
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Ja wolę bawełniane. Za to bokserki uważam za najlepszy komercyjny wynalazek bieliźniany ostatnich lat
Jeszcze niech kobieta ze zgrabną pupcią sie wypnie w takich bokserkach to masakra
A jak koronkowe majtki to only stringi, bo się super prezentuję. Najlepiej w komplecie z takim samym stanikiem. A może teraz kobiety wypowiedza się na temat meskiej bielizny. Temat skarpetek chyba raczej sie pominie... 

- ryba chyba
- Bywalec
No jak widzę zdania sa podzielone..i dobrze, świat jest ciekwaszy;)
No a chyba chyba woli figi;) Nie ma to jak komfort, koniecznie bawełniane, jakieś fikusne, z koronkami, we wzorki itd, byleby nie były 'nudne' (choć biała czy czarna bielizna niewątpliwie ma swój urok, nie wspominająć CZERWONEJ;))
No a chyba chyba woli figi;) Nie ma to jak komfort, koniecznie bawełniane, jakieś fikusne, z koronkami, we wzorki itd, byleby nie były 'nudne' (choć biała czy czarna bielizna niewątpliwie ma swój urok, nie wspominająć CZERWONEJ;))
ćśśśśśśśśśś...
ryby głosu nie mają;))

Jeśli chodzi o szorty, czy damskie bokserki jak kto woli, to muszą być mocno wyciete na pupie, wtedy ładnie wyglądają i oczywiście zrobione z delikatnego materiału.
Stringi jak najbardziej, są mi najwygodniejsze i najseksowniejsze.
Figi zupełnie odpadają.
Kolory biały żołty, czerwony, niebieski.
Czarnego jak najmniej.
Stringi jak najbardziej, są mi najwygodniejsze i najseksowniejsze.
Figi zupełnie odpadają.
Kolory biały żołty, czerwony, niebieski.
Czarnego jak najmniej.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Maniak
moon pisze:Ja mam takie fajne coś. Dwie pary boxerko-stringów. Z przodu jak boxerki z tyłu tak do połowy a potem paseczek
Widziałem takie ustrojstwo, całkiem całkiem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- Wstreciucha
- Weteran
miś pisze:Po co zakrywac to co doskonałe?
No tak. Ale bielizna może dodać troszkę pikanterii

Poza tym to takie fajne opakowanie

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/