nie ufa mi a nie ma do tego podstaw

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

martynka171
Początkujący
Początkujący
Postautor: martynka171 » 09 lut 2006, 22:49

no ja sie przyznam - mloda jestem mam dopiero 17 lat a on 20 lat. i wczesneij myslalm troche ze to wszystko wynika tez troche z tego ze mloda jestem i chcialbym sie jeszcze wyszalec jeszcze a nie siedziec ciaglwe w domu, spotykac sie ze znajomymi, chodzic na imprezy itp no i przyanje sie bez bicia- boje sie cholernie byc sama!!! boje sie samotnosci chyba
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 09 lut 2006, 23:00

martynka171 pisze:no ja sie przyznam - mloda jestem mam dopiero 17 lat a on 20 lat. i wczesneij myslalm troche ze to wszystko wynika tez troche z tego ze mloda jestem i chcialbym sie jeszcze wyszalec jeszcze a nie siedziec ciaglwe w domu, spotykac sie ze znajomymi, chodzic na imprezy itp

E... a on to niby taki stary jest? :| Nie odczuwa potrzeby rozerwania sie w towarzystwie, na imprezie?

no i przyanje sie bez bicia- boje sie cholernie byc sama!!! boje sie samotnosci chyba

Ale Ty masz dopiero 17 lat :| Czego się boisz? Że już nikogo sobie nie znajdziesz?
Sama przyznajesz - młoda jesteś, lubisz zabawę, towarzystwo. A on Cię ogranicza. I to przez swoje chore wymysły :| Uważaj, żebyś za dużo na tym nie straciła.
Ciekawe ile jeszcze wytrzymasz... Ale skoro wolisz się dalej z tym męczyć...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 lut 2006, 10:51

martynka171 pisze:boje sie cholernie byc sama!!! boje sie samotnosci chyba

To oznaka straszliwej słabości. Jesteś słaba!! Albo jesteś masochistką.

Strasznie mnie wkurzyłaś. "Boję się samotności" to jest wada, z tym trzeba walczyć. I przede wszystkim przestań oglądać telewizyjne bzdety o "miłości", ktore się nijak do rzeczywistości mają.

<wsciekly>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lut 2006, 11:19

Przypomnij sobie czas kiedy nie miałas faceta, mialas znajomych, mase czasu dla siebie. Nie daj sie wpedzic w sztuczna potrzebe bycia z kims bo inni sa. To zwiazek bez przyszłości. On cie nie szanuje, on chce cie miec, toba rzadzic, chce byc dla ciebie całym swiatem wyrocznia
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 lut 2006, 12:08

Sir Charles pisze:"Boję się samotności" to jest wada, z tym trzeba walczyć. I przede wszystkim przestań oglądać telewizyjne bzdety o "miłości", ktore się nijak do rzeczywistości mają.

<browar> <browar> <browar> <browar> moje całkowite poparcie dla powyższej wypowiedzi... <evilbat>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
martynka171
Początkujący
Początkujący
Postautor: martynka171 » 10 lut 2006, 15:19

latwo wam tak mowic zeby odejsc ale mnei z nim duzo laczy - bo to jest tak ze on jest pierwszym w moim zyciu "powaznym chlopakiem" jesli mozna to tak ujac tak samo jak ja jego. pierwszym ktory mi sie naprawde spodobal od samej chwili jak go zobaczylam i od samego poczatku zaczelo mi zalezec. ale przemyslalam pozadnie to wszystko i dzis sie z nim umowilam i porozmmawiam z nim i powiem co mnie boli co i jak i chce sie rozstac odpoczac od niego, by to wszystko przemyslec bo to nie ma sensu.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 lut 2006, 15:46

martynka171 pisze:atwo wam tak mowic zeby odejsc ale mnei z nim duzo laczy - bo to jest tak ze on jest pierwszym w moim zyciu "powaznym chlopakiem" jesli mozna to tak ujac tak samo jak ja jego. pierwszym ktory mi sie naprawde spodobal od samej chwili jak go zobaczylam i od samego poczatku zaczelo mi zalezec.

i w imie tego chcesez sie meczyc. w imie tego pozwalasz mu by dysponował Twoja osoba jk mu sie podoba.
tez miałam taki zwiazek, długo rady nie dałam. Otrzasnij sie dziewczyno.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 lut 2006, 20:58

atwo wam tak mowic zeby odejsc ale mnei z nim duzo laczy - bo to jest tak ze on jest pierwszym w moim zyciu "powaznym chlopakiem" jesli mozna to tak ujac tak samo jak ja jego. pierwszym ktory mi sie naprawde spodobal od samej chwili jak go zobaczylam i od samego poczatku zaczelo mi zalezec. ale przemyslalam pozadnie to wszystko i dzis sie z nim umowilam i porozmmawiam z nim i powiem co mnie boli co i jak i chce sie rozstac odpoczac od niego, by to wszystko przemyslec bo to nie ma sensu.
Czyli przejdzie szybciej niż przyszło. Nie bój żaby i nie daj soba paprać. Jak trza to po ryju!No!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”