TFA pisze:jakbym zalozyl nowy temat to by wszyscy marudzili.
prawdopodobnie masz rację, ale dlatego, że dyskusja o tym przewijała się już wiele razy w różnych tematach ^^ wyszukiwarka!
Moderator: modTeam
TFA pisze:jakbym zalozyl nowy temat to by wszyscy marudzili.

ForsakenXL pisze:Ja się zastanawiam czy Ted robi z głupka z siebie (już nie wnikam czy celowo, może to takie BDSM) czy stara się zrobić z nas, ale poważny to on na pewno nie jest .hahaha. .hahaha. .hahaha.
czemu bdsm kojerzone jest tylko z bieciem? jest tyle innych wymyślnych technik

lollirot pisze:ja was blagam - macie caly swoj duzy dzial polityczny, naprawde nie musicie tego rozwlekac po calym forum...
Eisenritter pisze:Pamiętasz temat o Cosmo? To też była Kasia Szumlewicz z Lewicy.pl.

KyLu pisze: Tak btw to sie nazywa scat lub face shitting
jak to Honor śpiewał.. "gdzie zboczeń obłęd miarą jest modnego bytu"....
KyLu pisze:Kazdy robi to co chce, a innym nic do tego

TedBundy pisze:szpital/elektrowstrząsy/ w razie potrzeby napięcie zwiększyć
TedBundy pisze:KyLu napisał/a:
Kazdy robi to co chce, a innym nic do tego
wiesz co to wtedy jest? Nadmierna tolerancja. A nadmierna tolerancja=pochwała anarchii, czyli wbijanie sobie samemu noża w plecy...W zarodku....
ForsakenXL pisze:A wiesz Tedzie, że się wyjątkowo z Tobą zgodzę? TYlko się nie przyzwyczajaj

KyLu pisze:Chodzi Ci o te elektrowstrzasy i leczenie psychiatryczne?

TFA pisze:A czy robienie na siebie kupę jest dewiacją ?
TFA pisze:reszta mozna tez srac na kogos bedac przy tym agresywnym i tez bedzie to bdsm wiec ?
TedBundy pisze:KyLu napisał/a:
Kazdy robi to co chce, a innym nic do tego
wiesz co to wtedy jest? Nadmierna tolerancja. A nadmierna tolerancja=pochwała anarchii, czyli wbijanie sobie samemu noża w plecy...W zarodku.... .mlotek.
TFA pisze:A czy robienie na siebie kupę jest dewiacją ?
zielona pisze:przeca on sie mizia jak moja kocica do mnie :lol:
Ciekawski pisze:Zrozumcie wreszcie, że bdsm jest grą, zabawą, którą obie strony doskonale kontrolują i udzielają się w niej czerpiąc z niej korzyści, bez strat. Popadacie ze skrajności w skrajność.
Zboczenie pozostaje zboczeniem, a "milczenie jest znakiem zgody".....osobiście nie chciałbym żyć w kraju, gdzie każda perwersja czy wynaturzenie jest uważana za coś normalnego..TFA pisze:Zreszta mozna tez srac na kogos bedac przy tym agresywnym i tez bedzie to bdsm wiec ?
TedBundy pisze:Zboczenie pozostaje zboczeniem, a "milczenie jest znakiem zgody".....osobiście nie chciałbym żyć w kraju, gdzie każda perwersja czy wynaturzenie jest uważana za coś normalnego..
robinho pisze:a jak by tak miział miział i nagle przeruchał Cię tak ostro, żebyś poczuła orgazm w kóńcówkach włosów

TedBundy pisze:Zboczenie pozostaje zboczeniem
Ciekawski pisze:Ted, ale uzasadnij do jasnej cholery, co zboczonego jest w bdsm?
Ciekawski pisze:Nigdy się z dziewczynkami w doktora w piaskownicy nie bawiłeś?
Ciekawski pisze:Z całym szacunkiem, może lewicowe dziewczyny są inne, wtedy współczuje, ale tu właśnie o zabawę chodzi

Koko pisze:Taka prawda, iż Tedziu dopiero zaczyna, wchodzi w arkana seksu. Czego oczekujecie po... nowicjuszu?
Blazej30 pisze:zupełnie jak Rydzyk
ForsakenXL pisze:Ot, humanizm Teda w całej okazałości
Koko pisze:Taka prawda, iż Tedziu dopiero zaczyna, wchodzi w arkana seksu. Czego oczekujecie po... nowicjuszu?
ForsakenXL pisze:to nie zdziwiłbym się gdyby w życiu żadnej przyjemności poza "misjonarzem" nie skosztował 'dla zasady'...
TedBundy pisze:Nie widzę tu potrzeby zestawienia pojęć nowicjusz/stary wyjadacz, bo tutaj zupełnie nie o to chodzi...chodzi o pewne ZASADY.....tylko tyle, lub aż tyle..
TedBundy pisze:Nie widzę tu potrzeby zestawienia pojęć nowicjusz/stary wyjadacz, bo tutaj zupełnie nie o to chodzi...chodzi o pewne ZASADY.....tylko tyle, lub aż tyle...
TedBundy pisze:Koko napisał/a:
Taka prawda, iż Tedziu dopiero zaczyna, wchodzi w arkana seksu. Czego oczekujecie po... nowicjuszu?
droga Koko:D......a co to ma do rzeczy..? Nie widzę tu potrzeby zestawienia pojęć nowicjusz/stary wyjadacz, bo tutaj zupełnie nie o to chodzi...chodzi o pewne ZASADY.....tylko tyle, lub aż tyle...

TedBundy pisze:długo by wymieniać - wszystko? Wiesz, przejrzałem tą chorą stronę, do której dałeś linka...zastanawia mnie jedno....Masa idiotów w mediach i prasie wrzeszczy, by pozbyć się z sieci stron ruchów takich jak np. Blood and Honour, NOP, Combat 18 i inszych radykalnych, a takie ohydztwo i promocja dewiacji najgorszego sortu egzystuje sobie spokojnie.....

TedBundy pisze:Ciekawski napisał/a:
Z całym szacunkiem, może lewicowe dziewczyny są inne, wtedy współczuje, ale tu właśnie o zabawę chodzi
chyba inaczej definiujemy pojęcie zabawy....co jest w tym zabawnego?
TedBundy pisze:Ciekawski napisał/a:
Nigdy się z dziewczynkami w doktora w piaskownicy nie bawiłeś?
Mimo swojej głębokiej sklerozy;) nie przypominam sobie takich sytuacji z dawnych lat..... coś straciłem?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 762 gości