.
Zapewne gdyby była w wojsku, to najszybciej z całej kompanii by rozłożyła na części i złożyła kałacha, albo nawet czołg rudy 102.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
.

Zadziwiające, chyba nigdy nie słyszałam z Jego ust cięższego przekleństwa, ale i tak wiadomo kiedy jest zdenerwowany, czy ekhem ekhem wq..urzony.

Koko pisze:skąd Jej wrodzona "zdolność" do pisania dlaczego jako "dla czego"
kiesys zamiat jest jakos tak bezwiedie pisałam jesteKoko <browar> sie bidulka dzisiaj nie wyspała

Wydaje się fajaną osobą
Jedyna stała w życiu to zmianaDzindzer pisze:jasne, że u mnie wywołujesz. coraz bardziej cie lubie, wcale nie uwazazłm cie tylko za miła, bo mała diabliczka w Tobie siedzi

Blazej30 pisze:kobieta dojrzała
, ostatnio w katalogu wylookalam juz kosmetyki ktore stosuej sie od mojego wieku, to znaczy ze ja juz jakis specjalnych potzrebuje...
a ja przeciez 2 miechy temu 19 skonczylam.... <boje_sie>

. Szkoda, bo wtedy już nie będzie mogła zedytować posta powyżej ;P (Moon, uwielbiam Cię
) zdarza, no ale...
- kiedy jednak wyciągnie się do niej łapę na zgodę to wybacza niepotrzebne sprawy. Jest jedna troszkę pamiętliwa - więc trzeba uważać - żeby nie wykorzystała tych spraw w przyszłym czasie.Koko pisze:Wyciągnęła rękę na zgodę

.. ale niestety dopiero za dobrych kilka lat będę mogła.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 497 gości