Ona nie lubi...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Re: Ona nie lubi...

Postautor: MKV » 04 lut 2006, 01:44

Tilia pisze:wiesz co...według mnie to:
1.większość kobiet musi nauczyć się osiągać orgazm "pochwowy"-tzn. przez samą stymulację pochwy. Jak wiadomo jest to trudne i wymaga dużo ćwiczenia, a i zdarza się procent kobiet które nigdy go nie zaznają.jedyna rada na taki przypadek to cierpliwość, czas i praktyka.

2. może ona jest niedostatecznie nawilżona i przez to odczuwa tylko nieprzyjemne tarcie? spróbujcie jakichś srodków nawilżających.

1. to fakt zgadzam sie z tym i o tym wiem
2. o nawilzanie bm sie nie martwil... na szczescie umiem sprawic z ejest dobrze nawilzona.. a te preparaty do nawilzania tez sa niezle ale jesli jzu uzywamy to troszke inaczej ;)

dzis z nia rozmawialem i zawsz ejak sie kochalismy to ona chciala.. tzn na poczatku nie chciala ale za kazdym razem tak ja rozgrzewalem ze wkoncu chciala... to teraz dopiero widze ze na maxa bed emusial "dac do pieca" ;)
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 04 lut 2006, 02:05

Mia pisze:
tanebo pisze:Andrew dobrze prawi, chodzi po prostu o to że kobiety mają mniejszy popęd i to całą filozofia.

<lol> bardzo ciekawa hipoteza ;) ale nieprawdziwa :P

to zadna hipoteza przeciez to oczywiste rany
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 lut 2006, 16:57

tanebo pisze:to zadna hipoteza przeciez to oczywiste rany

skoro juz 2 kobiety sie z tym nie zgadzaja, a na tym forum znajdzie sie takich wiecej, wiec to chyba nie jest takie oczywiste
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 04 lut 2006, 17:06

dziwna jesteś, próbujesz mi wmówić że ziemia jest płaska a nie okrągła - do tego przynajmniej można to porównać, bądź poważna
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 lut 2006, 17:08

tanebo pisze:dziwna jesteś, próbujesz mi wmówić że ziemia jest płaska a nie okrągła - do tego przynajmniej można to porównać, bądź poważna

no przykro mi bardzo ze nie spotkales kobiety o duzym popedzie seksualnym, naprawde wspolczuje, ale kur.wa daj spokoj z tymi szmiesznymi porownaniami, bo tego sie juz czytac nie da! <wsciekly> <wsciekly>
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 04 lut 2006, 17:22

Mia pisze:
tanebo pisze:dziwna jesteś, próbujesz mi wmówić że ziemia jest płaska a nie okrągła - do tego przynajmniej można to porównać, bądź poważna

no przykro mi bardzo ze nie spotkales kobiety o duzym popedzie seksualnym, naprawde wspolczuje, ale kur.wa daj spokoj z tymi szmiesznymi porownaniami, bo tego sie juz czytac nie da! <wsciekly> <wsciekly>
buahaha ja nie mówie ze nie ma kobiet o duzym popedzie seksualnym (w tym dziale tego form same takie sie wypowiadają szkoda ze w rzeczywsitosci juz tak fajnie nie jest) tylko mowie że faceci mają wieksz co jest chyba oczywiste
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 lut 2006, 17:26

tanebo pisze:faceci mają wieksz co jest chyba oczywiste

nie to nie jest oczywiste wlasnie! niby dlaczego maja miec wiekszy??
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 04 lut 2006, 17:28

Mia fajna jesteś.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 04 lut 2006, 17:38

Ziemia nie jest okrągła, jest elipsoidalna - to idealnie pasuje do sytuacji, bo jej okrągłość to tylko pozór <diabel>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 lut 2006, 17:41

tanebo pisze:Mia fajna jesteś.

:P kloce sie, bo wiem ze ja mam poped wiekszy lub rowny popedowi moich kolegow :P a z moim facetem mamy po rowno tez ;) wiec to ze faceci "oczywiscie" maja wiekszy to stereotyp ;)
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 04 lut 2006, 18:24

Że ty taka jesteś to niestety wyjątek potwierdzający regułe w kazdym razie twoj chlop to szczesciarz.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 lut 2006, 18:36

tanebo pisze:Że ty taka jesteś to niestety wyjątek potwierdzający regułe w kazdym razie twoj chlop to szczesciarz.

no ale ja mowie, ze na tym forum to wiele takich jest :) prawdziwe kobietki :) <diabel>
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 04 lut 2006, 18:48

tanebo pisze:Mia fajna jesteś

za to Ty nie. nie lubię, jak mi ktoś usiłuje wmówić, że nie wiem, jakie mam potrzeby, tylko dlatego, że ma pecha w życiu <pijak>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 lut 2006, 19:24

Mysle ,ze skala popedu sexualnego u obu płci jest porównywalna , pamietajmy jednak, iż meżczyzn jest wiecej .Ja bym sie jednak skłonił wyrazic to tak ... 10 mezczyzn = 7-iu kobietą .Znam zwiazki gdzie to zony skarzą sie na swych mezów , i odwrotnie , wiec nie mozna powiedziec jednoznacznie iz kobiety mają mniejszy poped , fakt natomiast jest taki ...One bardziej sie boją uprawiac sex (jesli chodzi o młode kobiety ) ale to w zadnym razie nie moze byc odbierane jako mniejszy ich poped ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 05 lut 2006, 03:28

A ja wracajac do teamu "ona nie lubi" w sumie to sie moze troche mylilem... dzis bardzo jej sie podobalo... wypowiedzi dziewczyn troszke pomogly no i super bylo <browar>
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”