Wg Kinsleya
A co on z tym miał wsólnego?Ja go kojarze z jego 7stopniowa skala predzej.
Poza tym co z tego ze wytrysk ileśtam?Przy dobrym sexie to na żadne siłownie czy inen biegac nie trza
Piknie sie wszystko spala. 
Moderator: modTeam

moon pisze: A co on z tym miał wsólnego?Ja go kojarze z jego 7stopniowa skala predzej.

moon pisze:Nie, bo sperma była za słona.

Ciekawski pisze:o się bawić w jakieś skale
Ciekawski pisze:Momentalnie skojarzył mi się billboard "Bo zupa była za słona" .hahaha.
Blazej30 pisze:Ale zbok!!

moon pisze:Też mi sie nieco z jego biografii obiło o uszy ale zbokiem to bym go bynajmniej nie nazwałą.

poza tym kiedys wydawało mi sie tak jak teraz do tej pory nie którym ze "robienie loda " ( nie lubie tego słowa) upokarza w oczach faceta ,a le tearz wiem ze to po prostu bzdura i ze nie ma nic piekniejszego niz pokzanie drugiej osobie ze sie w niej wszystko kocha. Ale fajnie jest zauważyc jak ludziom moga sie poglady zmienic na pewne sprawy...
Dzindzer w sumie to nie wiem co mnie powtrzymuje,chyba niedoswiadczenie,obawa,ze sama nie wiem jak to zrobic itp. no i ze wcale moze nie bedzie mu dobrze

buzia kobiety jest taka cieplutka i mieciutka w srodku, że daje wiele rozkoszy

Ale sie przmogłam i teraz nie ma opcji żeby nie było sexu oralnego w stosunku do niego przynajmniej raz dzinnie. No ale czasem nie ma bo sie nie widzimy albo mówi ze jest zmaltretowany ze ja tylko o jednym i takie tam 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 675 gości