opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 26 sty 2006, 14:59

Yasmine pisze:Tylko z papierosem mu nie pasuje

właśnie, że pasuje! ;PP
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sty 2006, 11:05

lollirot, musi trzymac swoj ciety jezyk za zębami,bo bedzie ban i co wtedy ;(.
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 29 sty 2006, 11:10

Yasmine - wg gawiedzi, najsympatyczniejsza użytkowniczka forum. Właściwie trudno się nie zgodzić, w końcu nigdy nie zalazła mi za skórę :) Nigdzie nie mogę dorwać jej zdjęcia, choć pamiętam jedno, w awatarze (obecny av swoją drogą wymiaaata). Otwarta na ludzi, ciepła, ale potrafi pokazać pazury jeśli coś jej się nie spodoba. Wydaje sie ciut płaczliwa, choć mogę się mylić :) Emotikony bywają zwodnicze ;)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 29 sty 2006, 11:10

Yasmine może i nie ma ciętego języka ale czerwony paseczek miała z powodu offtopów w ważnych i poważnych tematach. :)
Ale chyba jej przeszło, bo jest czysta. A pani na jej avatarze fajnie się patrzy.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sty 2006, 11:12

Ciekawski, coraz bardziej sie do niego przekonuje :). Baczny obserwator.
Ciekawski pisze:choć pamiętam jedno, w awatarze

nigdy nie mialam zdjecia w avatarze :).

Ciekawski pisze:Wydaje sie ciut płaczliwa

ale tylko ciut :P

Ciekawski patrz priv :)

[ Dodano: 2006-01-29, 11:14 ]
Imperator, juz tyle razy pisalam :D.
Wczoraj jedzac zelke w ksztalce osmiornicy pomyslalam o nim :D
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 29 sty 2006, 11:16

Yasmine pisze:nigdy nie mialam zdjecia w avatarze :).

No to zonk, aaaale cóż :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 29 sty 2006, 13:04

no i co ja moge napisac :P rany zazadko tu wchodze :PCiekawski, hmmm i wszystko jasne :P nie czytalem wszystkich postow ale niektore tak i chyba jestes czlowiekiem ktory znajdzie odp na kazde pytanie :P moze sie myle :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 sty 2006, 22:33

Żuber.
Nie moge nic pozytywnego powiedziec chyba. Wydaje sie strasnzie dziecinny jak na swój wiek, ale tak ze sie pochlastac mozna :/Na jego problemy nawet nie odpisuje bo ręcę załamuje. Nigdy chyba nie napisał tu nic sesnownego, z jasnym ciekawym przesłaniem i sensownym tokiem rozumowania. za to pełno u niego "chichoczacych" postów nei wiadomo po co.
Wesołek owszem ale taki zdziecinnialy własnie. Generalnie ani postac barwna ani błyskotliwa ani warta uwagi. I śmiesnzy nie jest wcale. Kojarzy mie sie z termien "głupawka". On jakby ja wiecznie miał.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 29 sty 2006, 23:33

moon - nie mogę jednoznacznie nic napisać. czasem zgadzam się jak cholera, czasem jest zbyt radykala zupełnie nie w tę stronę. i dalej: czasem pisze bardzo dojrzale i wtedy ją cholernie lubię, czasem przeciwnie, nieco infantylnie i wtedy mnie irytuje. poza tym czasem mam wrażenie i to mnie drażni, że próbuje komuś na siłę jego głupotę udowodnić - a jak ktoś głupi to i tak tego nie pojmie.
wbrew temu co może się wydawać po opisie - cenię i całościowo bardzo in plus jak dla mnie. z ciekawości chciałabym poznać osobiście <browar>
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Shaq
Bywalec
Bywalec
Postautor: Shaq » 29 sty 2006, 23:56

lollirot uzytkowniczka forum, ktora jako pierwsze wraz z moon zapadla mi w pamiec :) Nie wiem, byc moze w pewnym sensie przyczynil sie do tego kierunek naszych 'zainteresowan' , nas obie laczy niejako wschod. Przede wszystkim sprawia wrazenie osoby niebzbyt konfliktowej, ale jak dojdzie co do czego mysle, iz nie da sobie w kasze dmuchac. Jako studentke widze ja jako osobe ambitna i naprawde szczera pasjonatke tego, czym sie ma w przyszlosci zajmowac. Wiecej takich ludzi! Do tego kochana, poniewaz przetlumaczyla mi text ukrainskiej piosenki! <przytul>
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 30 sty 2006, 00:04

Shaq - początkowo, nie wiem czemu (może ze względu na nick), myślałem że to mężczyzna jednak szybkie przestudiowanie paru postów wykazało, że byłem w wielkim błędzie. Atrakcyjna kobieta (szczególnie z grzywką, hehe), wypowiada się sensownie - jest do tego spokojna, nie widziałem aby się unosiła. No i przebija przez nią optymizm - nie taki typowo ekstrawertyczny, lecz zwyczajna radość życia. Poza tym, ma kapitalny avatar i wiecznie podpisuje się "S.".
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 sty 2006, 00:06

Shaq - od razu ją polubiłam, bo szybko dowiedziałam się co studiuje ;-) wydaje się spokojna, delikatna i jakaś taka... krucha - pozytywnie bardzo :-) dzięki niej polubiłam ja tebe ljublju, bo tłumacząc jej tekst przesluchałam to z 1500 razy. jak coś jeszcze będziesz mieć to uderzaj śmiało, zawsze się kilku nowych słówek nauczę.
osoba, którą chętnie poznałabym na privie i utrzymywała kontakt.

no i bogini, zaliczyła scs ;-D

[ Dodano: 2006-01-30, 00:11 ]
oj, Ciekawski mi się wepchnął w kolejkę :P
im dłużej go czytam tym bardziej in plus oceniam. zgadzam się ze znakomitą większością tego, co pisze, a dodatkowo robi to w sposób interesujący i ze sporą dawką odpowiadającego mi poczucia humoru. jedna z osób, z którymi od razu chce się iść na piwo, niewiele o nich wiedząc nawet. ma przeuroczy avatar, o czym już go zresztą informowałam ;-)
sympatyczny, widać też, że szkoda mu czasu i nerwów na babranie się w konliktach, ma ciekawsze rzeczy do roboty. pozytywnie nastawiony do życia i zapewne uśmiechnięty cały czas :-)
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 30 sty 2006, 08:43

Lollirot: sympatyczna, dość poukładana, aczkolwiek ostatnio z problemami zdrowotnymi. Nie wiem dlaczego jej nick kojarzy mi się z Nabokowem, awatar zaś z jednym osobiście znanym mi kotem. Ale to chyba zbieg okoliczności...
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 30 sty 2006, 10:17

Eisenritter, na poczatku twierdzilam, ze jak dla mnie to za powazny i ma beznadziejny avatar.
Do avatara sie troche przyzwyczailam(choc dalej uwazam,ze nie jest "zbyt ladny"), a co do powaznosci to chyba sie mylilam. Lubie czytac jego posty. Inteligentny. I wiem dlaczego myslalam,ze sie nigdy nie usmiecha - nie uzywa nigdy emotikon(matko, jak mozna nie uzywac emotikon <boje_sie> ;) ).

Ale jednego nie zniose. Tych niemieckich wstawek. Niemiecki beee <belt>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 30 sty 2006, 12:53

Znów Jas:) wydaje mi się mało konflikową osobą - to zarówno argument in plus jak i in minus...Czasami brak własnej skonkretyzowanej opinii, czasem zbyt mało wyrazista:) Ale z drugiej strony czasem sytuacja zmienia się o 180 stopni:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 30 sty 2006, 13:11

Jest osobą popadającą ze skrajności w skrajność.Egocentryk.Odrobinę przewraźliwiony na swoim punkcie.Ale w w gruncie rzeczy nieszkodliwy.Jest szczery.Inteligentny.Wyrazisty osobowościowo.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 sty 2006, 13:27

Blazej30 lubi uzalac sie nad soba, uwaza, ze zadna kobieta go nie zechce. a ja uwazam, że jak zmieni nastawienie do swiata to znajdzie wreszcie kogos kogo pokocha. Często zadaje dziwne pytania
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 30 sty 2006, 18:03

Dzindzer: całkiem ciekawie można się z nią poglądami powymieniać... zauważyłem, że na pewne rzeczy ma baaardzo podobne do moich. Ogólnie potrafi oczywiście wysunąć pazurki kiedy ktoś ją wkurzy, ale tak to do rany przyłóż. No i ma smakowitego awatara. :D
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 sty 2006, 18:15

Eisenritter - rozmijamy się w tematyce wątków, do których najczęściej zaglądamy, poza tym jest tu krótko, więc nie poznałam jeszcze dobrze. ale zwrócił moją uwagę sposobem, w jaki pisze o swojej kobiecie, i który bardzo mi się podoba ^^ do tej pory miły i bezkonfliktowy, mądry i dojrzały facet.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 30 sty 2006, 19:13

lollirot, co za dziewczyna! <aniolek> odczuwam Ją podobnie jak Koko, ale w zupełnie innej sferze. Przypomina mi trochę siebie spoza forum. Chyba goni za hałasem, jest trochę awangardowa, prowadzi fajne studenckie życie, które codziennie daje Jej coś nowego. Patrzy w przyszłość szukając Jedynego nr 2, ale jeszcze nie uporała się z tym co zostawiła za sobą. Nie otula słów w dźwiekoszczelne materiały, lubi ekspresje :). Kruszyna z duszą jak stodoła :).
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 sty 2006, 19:32

<wtrącenie> gracja w kolejce do bycia opisaną, ja tylko skomentować muszę -
gracja pisze:Kruszyna z duszą jak stodoła

piękne :D:D:D </wtrącenie>
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 30 sty 2006, 21:29

Gracja> Nie pamiętam, czy już o niej pisałam, czy nie, ale chyba nie. Jest w niej coś ujmującego, czego nie potrafię określić. Do pewnego czasu kojarzyła mi się z typowymi panienkami z dyskoteki, ale w realu zupełnie zmieniłam zdanie. Niesamowicie sympatyczna, ale myślę, że trudno poznawalna. Wkomponowuje mi się w rzeczywistość dookolną idealnie i nie wywołuje zgrzytów żadnych. Troszeczkę nie moja bajka, co nie zmienia faktu, że miło mi ją widzieć o każdej porze dnia i nocy.
Na moje oko posiada dość sztywny kręgosłup moralny, co mi się bardzo podoba. I to nie taki na pokaz, bo pozory w jej przypadku mogą mylić. Ona go posiada naprawdę, głęboko w środku. I to w taki sposób, że nie wali nim po oczach, a bardzo subtelnie zaznacza. Niesamowicie rzadko spotykana cecha.
I jako jedna z nielicznych otrzymała kindersztubę bez zarzutu. Odnajdzie się i na imprezie, i na bankiecie.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 30 sty 2006, 21:36

gracja, cholernie inteligentna, oczytana osoba z duza dawka humoru (ktory dopiero niedawno moglam dostrzec :) ) . Ma slabosc do blondynow :). Wydaje mi sie pewna siebie i otwarta osoba. Coraz czesciej zaglada na forum, wiec coraz bardziej ja poznaje. Dlugo, dlugo miala - jak myslala- tego Jedynego. Mimo,ze dluzszy czas juz z nim nie jest, to jednak na dzwiek jego imienia, w jej sercu powstaje jakis zamet.
Haslem o Maciusiu z klanu powalila wszystkich na kolana :D.
Zawsze myslalam,ze jest bardzo wysoka i ma czarne wlosy, a tu taka niespodzianka :D.
I zastanawia mnie od dluzszego czasu jedno - ile ma lat :).
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 30 sty 2006, 22:23

Yasmine, bardzo miła osoba w moim przekonaniu jeszcze nie widziałem zeby sie z kims kłóciła. zawsze usmiechnieta i sypmatyczna :] czasem lubi postawic na swoim :P chociaz moge sie mylic i zawsze ma najładniejsze avatry :P :)
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 30 sty 2006, 22:33

ostatnio tu nie zagladał
pamietam tylko ze milo kojarzył mi sie jego nick <browar>
i ze bywał tu kiedy ja tez czesciej tu zagladałam
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 sty 2006, 22:38

Kojarze kolezanke, chyba byla swego czasu bardzo zaprcowana ale tez towarzyskie zycie prowadzila - coz taka praca :D

A teraz opisujta mnie :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 30 sty 2006, 22:43

Hyhy-wulgarny, to pierwsze słowo przychodzące na myśl. Na żywo na początku sprawiający wrażenie niepozornego, rozwija z czasem skrzydła. Potrafi jednym zdaniem rozwalić na łopatki. Ostatnio rzadziej bywa, niestety...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 30 sty 2006, 22:45

Hyhy> Nie taki z niego cham, jak mi się wydawał na początku. W rzeczywistości normalny. I chwała Bogu. Żywy przykład na to, że można się wyleczyć z miłości - powinien być tu delegatem do topików zakładanych przez rzuconych, rzucanych czy mających być rzuconymi.

Zaliczam do towarzystwa Cubasy, Olivii, Yas itd.

Aha, przy bliższej rozmowie wychodzi facet, który ma uczucia. Tu na forum dawniej wydawał mi się cyborgiem ;)
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 sty 2006, 22:46

e tam wulgarny co za farmazon :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 30 sty 2006, 22:51

Hyhy - rzeczywiscie po Twoich wypowiedziach tu na forum wydajesz sie byc facetem ktory nie zwraca uwagi na slowa, uzywajacy ostrego jezyka i czasami wydawalo mi sie ze Twoje wypowiedzi sa takie "ni przypial ni wypial". Ale podobno zupelnie inny w realu. Moze kiedys uda mi sie doswiadczyc tej Twojej "innosci".
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !

Wróć do „Wszystkie inne tematy”