Na świat przyszedłem niejako z przymusu, nie ukrywam dobrze mi było tam w środku. Jak większość z nas byłem niezaplanowany, to że chodzę po tym globie mogę zawdzięczać zakładom energetycznym (w tych latach często wyłączali prąd, rodzice siedząc po ciemku w chacie nie mieli co robić) i dziurawym gumką marki Stomil (te nie dziurawe eksportowane były na zachód). Pochodzę z małego miasteczka ,jestem kawał gnoja pije ,ale z umiarem ,robie dużo błędnów ortograficznych ,chociasz w szkole uważam ,ale pewnego razu gdy z niej wracałem zobaczyłem za oknem sklepowej wystawy wielki słoik soczystych ogórków kiszonych.Pomyślałem wtedy ogóreczki, wódeczka, fajne dziewczyny, cóż więcej do życia potrzeba. Kupiłem cały słój ogórasów, wódeczkę w pobliskim sklepiku i udałem się do akademika, już dawno kumpel mnie zapraszał, mówił że zamieszkują go śliczne kobitki już dawno kumpel mnie zapraszał, mówił że zamieszkują go śliczne kobitki. Akademik znajdował się 100 km od mieściny w której mieszkałem, pożyczyłem więc stojącą pod sklepem hulajnogę i ruszyłem w drogę Gdy tak jechałem zawineły mnie psiaki i na 48 chcialem ich przekupić wodką ale tak dostałem ze obudziłem się w szpitalu czekałem na zastrzyk od pielęgniareczki ... chcialem ja zarwac i zaprosic na imprezke, ale okazalo sie ze lezalem w tym szpitalu juz prawie 2 tygodnie. dupa tak mnie bolala od tych zastrzykow, ze dupa tak mnie bolala od tych zastrzykow, ze umówiłem się z tą piękną blond pielęgniareczką, żeby codziennie wieczorem masowała moje obolałe pośladki. Ale powiedziała że nie będzie masować w domu gdy tak siedział do moich drzwi zapukała listonoszka z przesyłką postanowiłem to wykorzystać, spytalem sie listonoszki czy te gladki i przepiekne dlonie ktore codziennie przybijaja po setki steplow dziennie, rowniez nadaja sie do pomasowania mojej seksownej dupci. W odpowiedzi otrzymalem z torby w twarz. A sexowna listonoszka szybko uciełka gubišc po drodze wszystkie listy. Pomyslałem może ją przeprosze pozbierałem wszystkie listy i pobiegłem za nią, nagle z za rogu wybiegł pies sąsiada i uwiesił mi się u nogi.Listy ponownie wysypały się z torby, a moja listonoszka odjechała rowerem.Ja leżałem na ziemi i szarpałem sie tym głupim kundlem, to ja bucik na nos i uciekł ale listonoszka odjechała postanowiłem zaprosić kumpli zaczeliśmy pić był panny ale nurtowała mnie listonoszka rano na wielkim kacu postanowiłem odwiedźić poczte zajeżdżam widzie listonoszke ale ta nie chce ze mną rozmawaiać i mnie unika czekam koło drzwi wpada na mnie i mówi "won, zboczeńcu! - nie zbliżaj się więcej do mnie, bo pożałujesz!" - wrzeszczy i odchodzi szybkim krokiem. Oniemiały strzeliłem karpia i patrzyłem mętnym wzrokiem w jej kierunku. Nagle ktoś chwyta mnie za ramie patrze a tu mój kolega odpier... na cacy i mówi szefem tu jestem piersióweczke wyciągnoł załyczyliśmy i mówi co Ola ci się sopodobała opowiedziałem całą i historie i umuwiliśmy się że jeszcze jedna paczka jutro do mnie przyjdzie i wtedy elegancko z nią porozmawiam rano się budze ktoś puka patrze a tu listonoszka piękna z paczką i mówi - przynioslam do ciebie paczke za pobraniem od
www.sex-zabawki.pl.
"Nareszcie, czekam na tę paczkę od tygodnia" - pomyślałem. Szybko zapłaciłem należne 99,99 złotych, zatrzasnołem drzwi i pobiegłem otworzyć paczkę w której był(y,o)...