Imperator pisze:Już drugi
...Aaaa... już kiedyś pisałem, że moja ortografia się TU rozsypała
Dzindzer pisze:raczej chetne
Też tak sądzę. Można sobie dorobić "chwilową" ideologię do zamiarów.... i tyle.
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:tu wychodzi stereotyp łatwej, czyli najczęściej wyzywajaco ubrana blondi z pasemkami, tipsami i w kozaczkach
TedBundy pisze: sęk w tym że większość z tych panienek tak się nie ubierała, nie wyglądały na takie:)
TedBundy pisze:Problem w tym, że moja brygada nigdy tego nie zrozumie, co najwyżej skwituje rżącym śmiechem
mrTea pisze:Myślę, że tym zdaniem wyjątkowo trafnie podsumowałeś „swoich kumpli”. Ciekawe czemu obracanie się w śród takich osób sprawia Ci przyjemność. Nie stać Cię na lepsze towarzystwo?
Zresztą zobacz na inne wypowiedzi, raczej niewiele osób popiera „Twoją brygadę”...
Mysiorek pisze:Np. Ciebie? Co Tedowi zaproponujesz w zamian?
mrTea pisze:A czemu pisałem o „lepszym towarzystwie” ? Po to, żeby uświadomić Tedowi ( i nie tylko ) że będąc pod wpływem niewłaściwych ludzi, człowiek może zmienić swoje poglądy i dojść do wniosku, że wszyscy tacy są. TACY – czyli każdy myśli tylko o tym, żeby zaliczyć najładniejszą pannę w lokalu, a prawdziwy związek jest dla niego mitem.
mrTea pisze:Wiele osób wypowiadało się na temat wymienionej brygady i raczej nie były to opinie pochlebne.
Mysiorek pisze:Czyżbyś był lepszy od kogoś? Czym? Czemu? Po co?
mrTea pisze:Myślę, że tym zdaniem wyjątkowo trafnie podsumowałeś „swoich kumpli”. Ciekawe czemu obracanie się w śród takich osób sprawia Ci przyjemność.
TedBundy pisze:a ja złośliwie wytykam im "emocjonalny kur.wizm"
1 to wyrachowanie i cheć zabawy innymi, 2 zwykła głupota + jakieś kompleksy
baca pisze:robinho napisał/a:
Dlaniektórych kobiet, w szczególności seks jest wabikiem na facetów i postępują zgodnie z komunikatem "Mieliśmy razem seks, więc teraz bądź ze mną na stałe"...
oj dziwne to twoje rozumowanie nie spotkałem sie jeszcze z taką dziecinada
Cytat:
Mały japoński chłopiec
bez sensu takie myslenie moim zdaniem. Moze dla nich seks bez zobowiazan to jest seks co tydzien na dyskotece w kiblu??Nola pisze:i zawsze pada jeden i ten sam argument : kobieta uprawiająca seks bez zobowiązań = dziwka
Kermit pisze:P.S kazda dziewczyna z ktora sie przespalem jest ZUPELNIE inna, inaczej sie podnieca inaczej szczytuje, ma inne punkty erotogenne,
Nola pisze:jak tak sobie pomyślałam o moim otoczeniu - koleżankach, znajomych, to sporo(jeśli nie większość) jest na nie. i zawsze pada jeden i ten sam argument : kobieta uprawiająca seks bez zobowiązań = dziwka
Nola pisze:kobieta uprawiająca seks bez zobowiązań = dziwka
nadia pisze:się podniecił (początkowa faza) to oprócz erekcji, kichał i smarkał, tzn. leciał mu taki wodnisty katar z nosa.
tommi pisze:pewnie, zdrowo i przyjemnie, polecam
oczywiście że tak! żeby tylko ludzie w związkach mieli tak zdrowe i szczere relacje,
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości