Dzindzer pisze:moze nie ma mozliwosci finansowych,
200 metrów od domu ... Nie czytałas dokładnie tematu
Moderator: modTeam
Bash pisze:Gargando ile masz lat ?
Dzindzer pisze:moze nie ma mozliwosci finansowych, kuzynka dziewczyny mojego brata rozstała sie niedawno z chłopakiem, zostawił ja bo za mało angazowała sie w zwiazek, a ona nie miała pieniedzy by jeździc do niego . . .
Ja tez do swojego obecnego dojezdzałam, kwestai odległosci nie zawsze jest wytłumaczeniem, bywa wręcz wymówka
gargando pisze:20 a moja byla 17 ..
gargando pisze:Dzindzer napisał/a:
moze nie ma mozliwosci finansowych, kuzynka dziewczyny mojego brata rozstała sie niedawno z chłopakiem, zostawił ja bo za mało angazowała sie w zwiazek, a ona nie miała pieniedzy by jeździc do niego . . .
Ja tez do swojego obecnego dojezdzałam, kwestai odległosci nie zawsze jest wytłumaczeniem, bywa wręcz wymówka
no sory.... ale przejsc sie okolo 200 metrow to naprawde nietrzeba miec sporo kasy...
gargando pisze:Może ją starsi z domu nie puszczali? Wsumie to juz nie ten wiek, ale kto wie...
Dzindzer pisze:ja nie lubie takich udawań, pozorów ze wszystko gra, takiego rozstawania sie po kawałeczku, a moze uczucia mu ostygn, sama sie rozejdzie.
czy jestes starszy czy młodszy tak samo cierpisz gargando pisze:.ale takie problemy to sa niezaleznie od wieku
gargando pisze:ze partner to jak chce skonczyc zwiazek...chce zerwac... to nie wie jak sie do tego zabrac....boi sie... nie chce wyjsc na tego zlego
gargando pisze:le mi sie wydaje ... ze partner to jak chce skonczyc zwiazek...chce zerwac... to nie wie jak sie do tego zabrac....boi sie... nie chce wyjsc na tego zlego i daje jakies znaki... albo robi wszystko zeby zniechcecic do siebie swoja drugą połowke
Dzindzer pisze:pewnie ludzie nigdy nie umieja sie zdobyc na odwage, szczerosc by powiedziec, koniec, nie odpowiadaszmi, nie kocham, nie chce dalej poznawac, co kolwiek bylwe szczerze i prawdziwie.

Dzindzer pisze:przestac kochac to nie zbrodnia, ale trzeba szanowac innych
skoro ma sie odwage zaczynac cos to terzeba miec jej choc troche by po ludzku zakończyc
ZEBY POWIEDZIALA PROSTO Z MOSTU I NIEOWIJALA W BAWELNE..... mozna w ten sposob zaiszczedzic bardzo duzo cierpienia drugiej osobie....................... Bash pisze:Moja mnie zniechęcała przez 1,5 miesiąca.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 351 gości