"raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, daje rozkosz i rozpacz, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud..."
Yasmine pisze:sadi, dyskryminuje ludzi z powodu wieku,a sam czesto zachowuje sie jak szczeniak.
Nie lubie jego pseudo zartow. Na pytania forumowiczow ma glownie jedna rade - czuc ją/jego w cholere.
Ma beznadziejny podpis.
Jedna z niewielu osob na forum, ktora mnie niesamowicie denerwuje.
Nie spinaj sie tak bo jeszcze opuscisz to forum ...
Elspeth pisze:Widzi chyba tylko jeden punkt widzenia, nie potrafiac czasami zobaczyc odcieni szarosci.
Widze wszystkie tylko czesto sa tematy w ktorych nie ma tych odcieni

-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

bardzo wesoly gosc, zawsze z maximum entuzjazmu i dobrego humoru. Ma bardzo powazne podejscie do zwiazkow ale niekonserwatywne poglady. Jego avatar dziala na moja wyobraznie jak zaden inny
student , inteligentny, "szlifuje" charakter, czasem wydaje mi sie ze wszystko dla niego jest czarne lub biale. Chcialabym spotkac go za kilka lat i porozmawiac o zyciu i relacjach miedzy ludzmi .
Na dzien dzisiejszy jedyna osoba ktorej moge sie zwierzyc z tego co dusze w sobie przed ludzmi w realu. naprawde mi pomogla gdy przezywalem ciezki okres, wlasciwie to byla symbioza, bo oboje bylismy w podobnej sytuacji, inteligentna, wrazliwa kobitka, jednoczesnie z ogromnym temperamentem, az mi monitor paruje