Pomóżcie proszę !!!
Moderator: modTeam
Pomóżcie proszę !!!
witam wszystkich jestem tu nowy i prosze was o pomoc,
Jestem bardzo niesmialy jesli chodzi o dziewczyny.
Pewna dziewczyna ktora bardzo mi sie podoba uczy mnie tanczyc (nadodatek chodzimy ze soba do jednej klasy) i niewiem jak jej pokazac ze zalezy mi naniej, niewiem co robic pomozcie!!!
Pewna dziewczyna ktora bardzo mi sie podoba uczy mnie tanczyc (nadodatek chodzimy ze soba do jednej klasy) i niewiem jak jej pokazac ze zalezy mi naniej, niewiem co robic pomozcie!!!
- Sir Charles
- Weteran

Porad materialnych Ci albo nie udzielimy, albo ich nie zastosujesz. Dlatego udzielam porady formalnej - w danej sytuacji zrób coś, co przyszlo Ci do głowy, ale zasadniczo nie zrealizowalbys tego przez niesmiałość. Po prostu zaciśnij zęby i zrób to. Potem powinno być juz latwiej.
Tylko się nie odsłaniaj calkiem - masz intrygowac, a nie wywalic wszystkie karty na stół
Tylko się nie odsłaniaj calkiem - masz intrygowac, a nie wywalic wszystkie karty na stół
soul of a woman was created below
- kot_schrodingera
- Weteran

- Weteran

- Weteran

- Weteran

http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... php?t=5695
Pocztaj sobie tam, takich tematów było juz tysiące
Pocztaj sobie tam, takich tematów było juz tysiące
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Tak to jest jak przypięty jest tylko "poradnik zrywania", a nie ma "poradnika zarywania"
kolego przeznacz trochę czasu na czytanie i poczytaj sobie troche postów na tym forum, podobnych lub takich samych pytań jak Twoje było już tu trochę zadanych <browar>
kolego przeznacz trochę czasu na czytanie i poczytaj sobie troche postów na tym forum, podobnych lub takich samych pytań jak Twoje było już tu trochę zadanych <browar>
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
poczytasz kilka z nich i zrozumiesz, ze po pierwsze wiele osob ma takie problemy i po drugie: hmmm wyciagniesz jakies wnioski z postow, np. czego nie wolno robic bo cie oleje, albo jak poznac, ze ma zamiar cie olac tylko nie chce ci robic przykrosci.
i w miare mozliwosci staraj sie podawac wiek: twoj i tej drugiej osobki
pozdrawiam
i w miare mozliwosci staraj sie podawac wiek: twoj i tej drugiej osobki
pozdrawiam

"polakom gratulujemy .... mnie
"
"- takisobiegosc
- Bywalec

kolega pisze:witam wszystkich jestem tu nowy i prosze was o pomoc,
czas sie przelamac !! jeszcze z nia tanczysz to nie wiem dlaczego masz "hamulce" w postaci strachu do niej, uwierz mi ze jak sie bedziesz staral to ona zauwazy sie Ci na niej zalezy...
pozdrawiam
- takisobiegosc
- Bywalec