Fantazje erotyczne
Moderator: modTeam
-
- Weteran
Witam wszystkich..... zakaladam nowy temat.
Skoro nie mam z kim uprawiac seksu, i wiekszosc z was odradzilo mi znalezienie sobie kochanka, pozostalo mi tylko pofantazjowac...
to chyba moge?
Czego pragniecie w seksie? O czym myslicie w czasie masturbacji? Na co macie ochote, ale boicie sie poprosic partnera?
Tu mozecie napisac wszystko...
ZAPRASZAM
Skoro nie mam z kim uprawiac seksu, i wiekszosc z was odradzilo mi znalezienie sobie kochanka, pozostalo mi tylko pofantazjowac...
to chyba moge?
Czego pragniecie w seksie? O czym myslicie w czasie masturbacji? Na co macie ochote, ale boicie sie poprosic partnera?
Tu mozecie napisac wszystko...
ZAPRASZAM
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
krzyniu pisze:no tak ale to ty;lk osfere mentalna normalnie pewnie byscie sie nie zgodzily ale ogolnie zauwazylem ze dziewcyzny kreca tez rzeczy ktore moga wydac sie takie hmm zbye nikogo nie obrazic ale"zdzirowate " znaczy no wiecie o co mi chodiz zeby poczuc sie tak zerznieta, nie jes ttak?
jakbys zaproponowal mi to 2 lata temu, na pewno bym ci nie odmowila
-
- Weteran
- Weteran
- Weteran
agna 24 pisze:Na co macie ochote, ale boicie sie poprosic partnera?
Nie mam z tym problemu. Mam co chce i prosić nawet nie muszę
A jakieś zawsze tam są fantazje które zostanę tylko fantazjami, bo po prostu na takim grunice mi sie podobają.
krzyniu pisze:chodiz zeby poczuc sie tak zerznieta, nie jes ttak?
To ja swojemu mówię żeby mnie zerżnął bez litości i to robi ;P
- Wstreciucha
- Weteran
sophie pisze:Mi czasem chadza po glowie trojkacik z 2 facetami
Mi nie chodzi odkad sprobowalam
agna 24 pisze:Mnie to nie kreci.
bo ciebie na razie kreca lody i hulahop
Moich fantazji wystarczy na dobrze poczytnego bloga, pytanie czy chce by ktos o tym czytal Mam ich tyle, ze przyprawia mnie to o hedejk
[ Dodano: 2006-01-14, 23:32 ]
albo chulachop *
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Ja kiedys mialam doswiadczenie typu trojkat ale nie doszlo do zetkniec czlonkowo-pochwowych ze tak powiem.Bylam z przyjaciolka i naszym wspolnym kolega.Smiesznie bylo bo wypilsmy sobie po piwie ,wzielismy sztacha substancji niedozwolonej.Nie zrozumcie mnie zle,zadne z nas nie bylo pijane ani najarane, w pelni swiadomosc itp. Poza tym kumpela jest typowa bi wiec wiadomo ocb. Troche tam zesmy sie pocalowali,podotykali(motyw dzial sie w samochodzie na rozlozonych siedzeniach ) Kiedy jednak zaproponowalismy z kumplem ,zeby isc do hotelu przyjaciolka odmowila(zdawalo mi sie,ze byla zazdrosna o kolesia ). Mimo wszystko z nia sama mialam jeszcze pare przejsc typowo homseksualnych, nie powiem, fajnie bylo i zdecydowanie twierdze, ze mimo wszystko wole byc strona aktywna jezeli chodzi o pieszczoty ponizej.Aha, jeszcze cos-tylko raz robilysmy to po pijanemu, zawsze bylo na trzezwo. Obecnie nie zdecydowalabym sie na trojkat, bo z zadna sucza sie mezem nie podziele, zreszta on nie ma takich potrzeb(przynajmniej jak na razie )
O,jeszcze.Mialam wtedy chlopaka i jak mu powiedzialam o tym to on byl tylko zazdrosny, jak zapytalam czy chce popatrzec ,powiedzial, ze nie. Nienormalny byl jakis? Mi sie zdaje, ze tak.
One more: czy myslicie,ze seks kobiety z kobieta to zdrada na mezczyznie?Zakladajac oczywiscie, ze kobiet nie laczy milosc typowo psychologiczna. Mi nigdy nie wydawalo sie, ze seks homoseksualny kobiet to zdrada. Czemu? Brak penetracji w jakikolwiek otwor, ze tak powiem(bo mi zaraz wyskocza:'a co jak laska innemu kolesiowi loda robi?'). I ta sama plec, wiec nie ma konkurencji.
Oraz:prosze nie masturbowac sie przy tym poscie, post postniety dla dobra nauki
O,jeszcze.Mialam wtedy chlopaka i jak mu powiedzialam o tym to on byl tylko zazdrosny, jak zapytalam czy chce popatrzec ,powiedzial, ze nie. Nienormalny byl jakis? Mi sie zdaje, ze tak.
One more: czy myslicie,ze seks kobiety z kobieta to zdrada na mezczyznie?Zakladajac oczywiscie, ze kobiet nie laczy milosc typowo psychologiczna. Mi nigdy nie wydawalo sie, ze seks homoseksualny kobiet to zdrada. Czemu? Brak penetracji w jakikolwiek otwor, ze tak powiem(bo mi zaraz wyskocza:'a co jak laska innemu kolesiowi loda robi?'). I ta sama plec, wiec nie ma konkurencji.
Oraz:prosze nie masturbowac sie przy tym poscie, post postniety dla dobra nauki
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- Wstreciucha
- Weteran
runeko pisze:czy myslicie,ze seks kobiety z kobieta to zdrada na mezczyznie
bylo gdzies juz takie pytanie. Dla mnie bez znaczenia co sie i czym penetruje. Dzielenie sie moim cialem z innym czlowiekiem to zdrada tego ktorego sobie umilowalam
runeko pisze:prosze nie masturbowac sie przy tym poscie, post postniety dla dobra nauki
nie ma nad czym, slaby jest
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:
nie ma nad czym, slaby jest
Aj,wiesz dobrze, ze nie jest to adresowane do Ciebie czy innych kobiet ale w przypadku jak wpadnie tu nabuzowany 14-to latek
A tak swoja droga Wstreciucha,co Ty robisz na necie o tak poznej godzinie?
Ainsi sera, groigne qui groigne.
- Wstreciucha
- Weteran
moon pisze:Nie mam z tym problemu. Mam co chce i prosić nawet nie muszę
A jakieś zawsze tam są fantazje które zostanę tylko fantazjami, bo po prostu na takim grunice mi sie podobają.
mam tak samo
mam pare fantzazji, o seksie z 3 facetami rownoczesnie... jak leze sama w lozku i mam ochote to mi takie rzeczy chodza po glowie ale wiem ze to pozostanie tylko moja fantazaja i tak jest dobrze
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Lubie sie dzielic swoimi fantazjami z moim ukochanym, on sie dzieli ze mna. zawsze mnie zaskoczy tym, ze wszystko skubany pamieta i wie kiedy i jak ta wiedze wykozystac .
Inna sprawa sa fantazje które nimi zostana. Zwyczajnie w realu straciły by ta magie, ta wyjatkowośc. To czesto sa dośc subtelne marzenia lub ostre jazdy- których pewnie nie chciała bym przezyc w realu.
Inna sprawa sa fantazje które nimi zostana. Zwyczajnie w realu straciły by ta magie, ta wyjatkowośc. To czesto sa dośc subtelne marzenia lub ostre jazdy- których pewnie nie chciała bym przezyc w realu.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”