opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Pegaz, swojego czasu prawie codziennie rozmawialismy na gg a teraz? "(
nio ale strasznie przesympatyczny pan! i bardzo bardzo go cenie
a ze pesymista... hm troszke moze i tak, ale i tak jest kochany 
nio ale strasznie przesympatyczny pan! i bardzo bardzo go cenie
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Elspeth jest bardz subtelna, wrażliwa na sytuacje otoczenia, jednak kiedy znajdzie się w trudnej sytuacji, potrafi sama sobie świetnie poradzić. Z uwagi na swoją silną osobowość, ceni wolność myśli, sumienia i działania. Była nieszczęśliwe zakochana, czyli śmiem sądzić, że bywa niedoceniana.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Cubasa,
Choć mu nie wierzę, iż do trumny zabrałby słownik poprawnej polszczyzny ... cenię Go za kulturę języka właśnie
Przypomina mi kogoś bliskiego ze starych lat, kiedy to jeszcze uczył w szkole j. polskiego. Chyba przez to mam sentyment.
Mądry, ale idealista
Ma tutaj swój fan club, nie mylić z TAW
. I rzeszę innych wielbicieli, niekoniecznie płci żeńskiej, których zaskarbił sobie cierpliwością i skutecznością w szukaniu tego, co niby znaleźć się nie da.
Mógłby być moim "młodszym bratem"
Ciekawa jestem jaki będzie za kilka lat
Przypomina mi kogoś bliskiego ze starych lat, kiedy to jeszcze uczył w szkole j. polskiego. Chyba przez to mam sentyment.
Mądry, ale idealista
Ma tutaj swój fan club, nie mylić z TAW
. I rzeszę innych wielbicieli, niekoniecznie płci żeńskiej, których zaskarbił sobie cierpliwością i skutecznością w szukaniu tego, co niby znaleźć się nie da. Mógłby być moim "młodszym bratem"
Ciekawa jestem jaki będzie za kilka lat

Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- Wstreciucha
- Weteran

Zasadniczo esensje tego co mysle o niej zawarlam w poprzednim poscie ale tyle co jeszcze bym dodala, to mam wrazenie czasami iz odkrywa sie na forum dokladnie w polowie. Jej druga polowa jest cieplejsza i wrazliwsza . Tutaj jej stanowisko mocno stapajace po ziemi. Wciaz mam ogromna ochote pojsc z nia na browara
Zasadniczo esensje tego co mysle o niej zawarlam w poprzednim poscie ale tyle co jeszcze bym dodala, to mam wrazenie czasami iz odkrywa sie na forum dokladnie w polowie. Jej druga polowa jest cieplejsza i wrazliwsza . Tutaj jej stanowisko mocno stapajace po ziemi. Wciaz mam ogromna ochote pojsc z nia na browara

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran

Imperator, fajny gosc, gdzie bym go nie czytala to zawsze cos z sensem. Ma swietne poczucie humoru i tryska jakas "normalnie" niedostrzegalna energia. Zagadalabym go prywatnie ale zdaje sie jest emocjonalnie zajety , no i jest znienacka, a ja nei wiem czy bym sie tam pofatygowala w celu poznania go osobiscie. Wyczuwam w nim przyjazna dusze 

- ksiezycowka
- Weteran

Kobita z jajem. Uwodzi jak moze, ale w jej sposobie bycia tu na forum coś mnei od niej odpycha czego nie moge zidentyfikować. Mimo, ze czesto na racje bardzo ciezko mi sie jej posty czyta jak i wpieniaja mnei jakos ponad przeciętnie jej OT.
Nie wiem dlaczego chołelcia
ALe moge powiedzieć, że ją lubie i ciesze sie ze nas nie opuściła. Kobieta z dużymi pokładami energii i dobrym podejściem do dzieci
Kobita z jajem. Uwodzi jak moze, ale w jej sposobie bycia tu na forum coś mnei od niej odpycha czego nie moge zidentyfikować. Mimo, ze czesto na racje bardzo ciezko mi sie jej posty czyta jak i wpieniaja mnei jakos ponad przeciętnie jej OT.
Nie wiem dlaczego chołelcia
ALe moge powiedzieć, że ją lubie i ciesze sie ze nas nie opuściła. Kobieta z dużymi pokładami energii i dobrym podejściem do dzieci

Moon...nareszcie ją dopadłem
Cały czas mam wrażenie, że jest całkowicie inną osobą niż jest forumowe "alter ego"
Że to swoista poza, albo pewnego rodzaju "mroczna strona duszy", która tutaj często wylewa to, "co najgorsze", a w rzeczywistości Ania jest zupełnie inną osobą....
Ostra...bardzo ostra, często nie przebiera w słowach, umie jasno precyzować swoje poglądy..... początkowo bardzo negatywnie Ją oceniałem (pewnie z wzajemnością
), ale aktualnie wypośrodkowałem swoją ocenę 
Cały czas mam wrażenie, że jest całkowicie inną osobą niż jest forumowe "alter ego"
Ostra...bardzo ostra, często nie przebiera w słowach, umie jasno precyzować swoje poglądy..... początkowo bardzo negatywnie Ją oceniałem (pewnie z wzajemnością
), ale aktualnie wypośrodkowałem swoją ocenę http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Wstreciucha
- Weteran

na poczatku irytowal mnie jak malo kto. jego podejscie do zycia niekompatybilowalo z wiedza - powierzchowne . Ewoluowal na moich oczach . Jest inteligentny i ma specyficzne poczucie humoru. Jest dzentelmenem, ale mam wrazenie ze wybiera dla kogo. Jest uparty. Lubi wypic w dobrym towarzystwie i pogadulic nie tylko o politycznych namietnosciach. powiem wiecej, ostatnio ma chyba romantyczny poglad na "inne namietnosci" . mimo tego ze tworzy pewna bariere przed soba, to przyciaga. Lubie Teda za wiele cech. No i mamy umowiona kawe ktora przepadla z mojej winy

na poczatku irytowal mnie jak malo kto. jego podejscie do zycia niekompatybilowalo z wiedza - powierzchowne . Ewoluowal na moich oczach . Jest inteligentny i ma specyficzne poczucie humoru. Jest dzentelmenem, ale mam wrazenie ze wybiera dla kogo. Jest uparty. Lubi wypic w dobrym towarzystwie i pogadulic nie tylko o politycznych namietnosciach. powiem wiecej, ostatnio ma chyba romantyczny poglad na "inne namietnosci" . mimo tego ze tworzy pewna bariere przed soba, to przyciaga. Lubie Teda za wiele cech. No i mamy umowiona kawe ktora przepadla z mojej winy

Wstreciucha,
Na samym początku podeszłam do Niej z dystansem. oOOOgromnym dystansem
Bo raz, że dział w którym się najczęściej wypowiadała, "moim" działem nie jest, a dwa wydawała się mieć zbyt luźne podejście do życia. Ale teraz mam to.. w głębokim poważaniu i spuszczam tam, gdzie król chodzi piechotą
. Jej celne riposty nieraz przysporzyły mi śmiechu. Sarkazm też lubię. Jej osobę lubię.
Przebiegła. A jeśli już coś pisze to od siebie, bez ściemniania. Ekspresyjna. Wie czego chce
Zacieram ręce na browarka, tak się Jej dostanie, że ała
A później będziemy jak najlepsze "przyjaciółki", kiedy wyjdzie z Niej prawdziwa Wstręciucha, Wstrętna tylko w słowach. I do białego rana. Z powtórką z rozrywki.
[ Dodano: 2006-01-15, 00:12 ]
TFA,
Ma więcej postów ode mnie a nic konkretnego o Nim nie potrafię powiedzieć.
Może tyle, iż ma poczucie humoru, lubi Wstręciuchę, a Jego kot z poprzedniego avatara był.. zajefajny. Czasami jawi się dość radykalnym podejściem do pewnych spraw, ale to Mu się wybaczy. W rzeczywistości na pewno inny jak tutaj. 
Na samym początku podeszłam do Niej z dystansem. oOOOgromnym dystansem
Bo raz, że dział w którym się najczęściej wypowiadała, "moim" działem nie jest, a dwa wydawała się mieć zbyt luźne podejście do życia. Ale teraz mam to.. w głębokim poważaniu i spuszczam tam, gdzie król chodzi piechotą
Przebiegła. A jeśli już coś pisze to od siebie, bez ściemniania. Ekspresyjna. Wie czego chce
Zacieram ręce na browarka, tak się Jej dostanie, że ała
A później będziemy jak najlepsze "przyjaciółki", kiedy wyjdzie z Niej prawdziwa Wstręciucha, Wstrętna tylko w słowach. I do białego rana. Z powtórką z rozrywki.
[ Dodano: 2006-01-15, 00:12 ]
TFA,
Ma więcej postów ode mnie a nic konkretnego o Nim nie potrafię powiedzieć.
Wiem słowo jak krem
- Wstreciucha
- Weteran

duzyyyyyyyyyy , lubie duzych co powala mnie bez reszty , Gdyby nie to ze molestuje mnie non stop na gadu , dalabym mu szanse, ale niestety jest zbyt natretny
nadajemy na tych samych falach bo mamy podobne doswiadczenia, gdyby nie to ze bzyka wszystkie inne dookola to dalabym mu sie usidlic w realu , a tak to nam przyszlo bzykac sie z innymi
A tak calkiem serio cenie TFArdziela za jego wrazliwosc, za to jak wyraza siebie, za to ze czasem bladzi i nie wstydzi sie do tego przyznac, za to iz tak bardzo chce byc dobry , ze go to przerasta, za to ze jest dla mnie forumowym przyjacielem
nadajemy na tych samych falach bo mamy podobne doswiadczenia, gdyby nie to ze bzyka wszystkie inne dookola to dalabym mu sie usidlic w realu , a tak to nam przyszlo bzykac sie z innymi
A tak calkiem serio cenie TFArdziela za jego wrazliwosc, za to jak wyraza siebie, za to ze czasem bladzi i nie wstydzi sie do tego przyznac, za to iz tak bardzo chce byc dobry , ze go to przerasta, za to ze jest dla mnie forumowym przyjacielem

Wstreciucha - na początku była ogromnie irytująca, miałam wrażenie, że jest trochę pustawa. ale z biegiem czasu zupełnie zmieniłam zdanie - pieprzna i sympatyczna, bardzo często się zgadzam z tym co pisze. bezpruderyjna, czasem na granicy wulgarności, ale przy tym delikatna i uczuciowa. pełna energii i wiecznie pozytywnie nastawiona do świata, chociaż ma nie najłatwiej - podziwiam tę postawę.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Sir Charles
- Weteran

"Lepsza", nie wdająca się w dłuższe, bezsensowne polemiki na zasadzie "szkoda mi mojego czasu na takie bzdury". W pewnych kwestiach (zazwyczaj ideologicznych) twarda, pewna siebie i swoich racji, w innych (zazwyczaj mniej poważnych,
) niezdecydowana. Gdy opowiada o ktorejs ze swoich pasji lepiej zamilknąć i podziwiać wyrzucanie zachwytów i zapewnień z prędkością karabinu maszynowego. Bez najmniejszego zarzutu jeśli chodzi o skracające tok myślenia operacje kodem kulturowym. Gdyby siły i energię jaką przeznacza na balangowanie poświęciła w jakimś nieco konkretniejszym celu... to wlasciwie nie wiem co wtedy.
Konkretna w obejściu, czasem nawet troszeczke szorstka, ale z wdziękiem. Osoba nieprzywiązująca szczególnie wagi do jakichs stalych zależności między porą dnia a snem.
Jak na odległości warszawskie, to jesteśmy sąsiadami
PS. To oczywiscie dopelnienie mnóstwa slusznych spostrzeżeń poczynionych wczesniej, pewne uzupelnienie, a nie opis stanowiący zamkniętą całość
"Lepsza", nie wdająca się w dłuższe, bezsensowne polemiki na zasadzie "szkoda mi mojego czasu na takie bzdury". W pewnych kwestiach (zazwyczaj ideologicznych) twarda, pewna siebie i swoich racji, w innych (zazwyczaj mniej poważnych,
) niezdecydowana. Gdy opowiada o ktorejs ze swoich pasji lepiej zamilknąć i podziwiać wyrzucanie zachwytów i zapewnień z prędkością karabinu maszynowego. Bez najmniejszego zarzutu jeśli chodzi o skracające tok myślenia operacje kodem kulturowym. Gdyby siły i energię jaką przeznacza na balangowanie poświęciła w jakimś nieco konkretniejszym celu... to wlasciwie nie wiem co wtedy.
Jak na odległości warszawskie, to jesteśmy sąsiadami PS. To oczywiscie dopelnienie mnóstwa slusznych spostrzeżeń poczynionych wczesniej, pewne uzupelnienie, a nie opis stanowiący zamkniętą całość
soul of a woman was created below
Yasmine, w przeciągu krótkiego czasu "nastukała" więcej postów niż ja w dłuższym czasie. Czasem zdarza jej się zaplotkować ostro, przez co zresztą ma ostrzeżenie ale raczej pisze na temat. Choćby jedno zdanie.
Miałem zaszczyt ujrzeć jej facjatę na fotce. Fajna i ładna z niej dzioucha. Tak, moi mili - wstępnie po fotce można poznać czy ktoś jest fajny czy nie.
<browar>
Wypiłbym z nią małe co-nieco. <browar>
Miałem zaszczyt ujrzeć jej facjatę na fotce. Fajna i ładna z niej dzioucha. Tak, moi mili - wstępnie po fotce można poznać czy ktoś jest fajny czy nie.
Wypiłbym z nią małe co-nieco. <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Sir Charles
- Weteran

Yasmine - taki ciepły, dobry człowiek. Życzliwa, uczynna, silnie związana emocjonalnie z Forum jako takim (tak jak ja <browar> ). Osobiście odczuwam do niej bardzo wiele sympatii i jest jedną z naprawdę niewielu osób tutaj, ktorych staram się nie łapać za słówka i w stosunku do ktorych nie pozwalam sobie na żadne złośliwości. 
soul of a woman was created below
-
złotooka kotka
- Weteran

Sir Charles, ma niesamowity avatar. Przyjemnie zlosliwy, o cietym jezyku co ogromnie lubie. Czasem sie nie zgadzam z jego pogladami, ale potrafi dyskutowac rzeczowo, bez glupich przepychanek, dla mnie na ogromny plus.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Złotooka kotka - bardzo sympatyczny nick i "kocie" avatary:) to już zasługuje na plus (przynajmniej ode mnie)
Sympatyczna, trochę refleksyjna, wrażliwa osoba - tak ją odbieram. Może się mylę, może nie:D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Ted-kojarzy mi się z komunizmem, ale boję się Go już komunistą nazywać. Na początku mnie denerwował, a teraz jak czytam Jego niektóre posty, to uśmiecham się-potrafi coś trafnie i celnie skomentować... Mało się udziela na temat nie dotyczących polityki. Można się z Jego zdaniem nie zgadzać, można je zjechać, ale przejść obojętnie się nie da! Potrafi bronić swego jak lew.
I oby takich ludzi więcej...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
sadi, dyskryminuje ludzi z powodu wieku,a sam czesto zachowuje sie jak szczeniak.
Nie lubie jego pseudo zartow. Na pytania forumowiczow ma glownie jedna rade - czuc ją/jego w cholere.
Ma beznadziejny podpis.
Jedna z niewielu osob na forum, ktora mnie niesamowicie denerwuje.
Chociaz czasem zgadzam sie z jego pogladami (ale to czaaaasami).
Nie lubie jego pseudo zartow. Na pytania forumowiczow ma glownie jedna rade - czuc ją/jego w cholere.
Ma beznadziejny podpis.
Jedna z niewielu osob na forum, ktora mnie niesamowicie denerwuje.
Chociaz czasem zgadzam sie z jego pogladami (ale to czaaaasami).
sadi, czesto ma dosc ostre wypowiedzi, wydaje mi sie ze ma swoje zasady i sie ich trzyma. Z tego co kojarze to bywa zamkniety na rozne zdania, mam wrazenie ze najlepiej by chcial zeby wszyscy zgadzali sie z jego zdaniem, tzn zeby wyznawali te same zasady co on. Widzi chyba tylko jeden punkt widzenia, nie potrafiac czasami zobaczyc odcieni szarosci. Ale wiadomo moja ocena moze byc zupelnie nie trafiona
<browar>
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Wróć do „Wszystkie inne tematy”