opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:nie podoba mu sie mój avart
podoba..ja napisałem o majteczkach że fajne
Dzindzer pisze:czasami zbyt unosi sie na swoich skrzydełkach i patrzy na ludzi z góry, ale jest to wgranicach zdrowego rozsadku
ja Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Sir Charles
- Weteran

- Uzależniony

Eisenritter, nie podoba mi się jego avatar. Po postach - może miec ze 3 dychy na karku 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Eisenritter
- Uzależniony

Cubasa: człowiek-wyszukiwarka multiinstrumentalistyczny z miasta, które w 1337-5p33ku wygląda na Warszawę. Nie podoba mu się mój awatar - oh well, jakoś to przetrwam
- i spudłował co do wieku. <browar>
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
-
AlfaRomeo1939
- Pasjonat

AlfaRomeo1939, raczej to nie ze mna byl ten zaklad
Co moge napisac o Tobie? hmm... jakos bardzo nie wryles mi sie w pamiec, moze dlatego ze wiekszosc Twoich postow jest krotka
P.S. A co do mojego avatarka to... tygryski lubia sie tak preeeezyc <aniolek2>
P.S. A co do mojego avatarka to... tygryski lubia sie tak preeeezyc <aniolek2>
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Elspeth, widać -nie tyle po jej postach, co po postach innych forumowiczów - że darzą ją ponad przecietnym szacunkiem.
No bo jak dziewczyna już coś powie, to z sensem. <aniolek2>
No bo jak dziewczyna już coś powie, to z sensem. <aniolek2>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- Eisenritter
- Uzależniony

Robinho: nie wiem dlaczego, ale mi się z piłką kojarzy, mimo że awatara ma... żużlowego? Crossowego? Nie wiem. Tak mi jakoś idzie... Ale człowiek z sensem pisuje.
A do zachwytów nad awatarkiem El też się podłączam. Lubie prężące się kotki.
A do zachwytów nad awatarkiem El też się podłączam. Lubie prężące się kotki.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

- Weteran

- Weteran

Pegaz , specjalista od gwary. Bardzo fajny gosc i podoba mi sie jego nowy avatar. Inteligentny, bardzo rzeczowy - rzadko kiedy rozwodzi sie nad tematem dlatego lubie jego riposty. Mam wrazenie ze bardzo mlody ale dosc dojrzale ocenia rzeczywistosc. Czasem sie myli , ale to swiadczy o jego czlowieczenstwie 
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Sir Charles
- Weteran

forumowy symbol seksu
Bezpośrednia, bezpruderyjna. Wydaje sie zawsze miec czas, by napisać coś więcej. Raczej nie wypowiada sie, gdy nie jest czegos pewna / gdy nie jest w stanie obronić swojej pozycji. No i cudowny podpis, ktory powinien być mottem calego forum i odpowiedzią na olbrzymią ilość durnych tematów 
forumowy symbol seksu
Bezpośrednia, bezpruderyjna. Wydaje sie zawsze miec czas, by napisać coś więcej. Raczej nie wypowiada sie, gdy nie jest czegos pewna / gdy nie jest w stanie obronić swojej pozycji. No i cudowny podpis, ktory powinien być mottem calego forum i odpowiedzią na olbrzymią ilość durnych tematów soul of a woman was created below
sir charles
no coz, pewne jest ze facet jest wygadany,napisanie tylu postow to nie lada sztuka, ciekawe tylko czy wszystkie swoje mysli przelewa na posty internetowe czy tez jest rownie aktywny live, ogolnie nie zgadzamy sie w kwestiach politycznych,mimo to szanuje jego poglady,szanuje rowniez to ze nie atakuje mnie za moje pilkarskie sympatie hehe, licze ze ten weteran forumowych batalii da sie przekonac ze tylko PiS nas moze uratowac:))
(L)
no coz, pewne jest ze facet jest wygadany,napisanie tylu postow to nie lada sztuka, ciekawe tylko czy wszystkie swoje mysli przelewa na posty internetowe czy tez jest rownie aktywny live, ogolnie nie zgadzamy sie w kwestiach politycznych,mimo to szanuje jego poglady,szanuje rowniez to ze nie atakuje mnie za moje pilkarskie sympatie hehe, licze ze ten weteran forumowych batalii da sie przekonac ze tylko PiS nas moze uratowac:))
(L)
- Wstreciucha
- Weteran

inteligentny i niezwykle uparty, lubi dobrze zjesc chociaz nie widac tego po nim
fan Legii i generalnie pilki , nie lubi slaska za co nastepnym razem jak go spotkam dostanie baty
, jesu musze to napisac - ma sliczny usmiech <aniolek2>, bardzo wrazliwy
, optymista, ceni sobie wiezi rodzinne i sam w przyszlosci liczy na cieplutkie gniazdko u boku kobiety ktora bedzie kochal i szanowal ponad wszystko. Moglabym jeszcze wiele napisac bo mam ta przewage ze znam go osobiscie, ale zostawie cos nie cos do odkrycia dla forumowiczow 
inteligentny i niezwykle uparty, lubi dobrze zjesc chociaz nie widac tego po nim
fan Legii i generalnie pilki , nie lubi slaska za co nastepnym razem jak go spotkam dostanie baty 
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
hihi wstreciucha:))
zaczne od tego ze to dziewczna wyjatkowa i piekielna, wyjatkowo piekna i piekielnie inteligentna, z taka osoba nie mozna sie nudzic. ma zdecydowane poglady ale mimo to bierze pod uwage zdanie innych w dyskusji, troszku niesmiala:PPlubi dobre alkohole i jest na ogol bardzo wesola,lubi jesc pyszne kanapki i pizze z boczkiem
PP
niektorzy ludzie myla sie w stosunku do niej jesli sadza ze jest zboczona, nie jest:)natomiast jest barzo otwarta jesli chodzi o dyskusje o sexie:)
ma mnostwo zalet a najcudowniejsza jest to ze jest przylepa:))
moglbym pisac i pisac ale i tak forumowicze chyba znaja jej posty na tym forum lepiej niz ja:PP
(L)
zaczne od tego ze to dziewczna wyjatkowa i piekielna, wyjatkowo piekna i piekielnie inteligentna, z taka osoba nie mozna sie nudzic. ma zdecydowane poglady ale mimo to bierze pod uwage zdanie innych w dyskusji, troszku niesmiala:PPlubi dobre alkohole i jest na ogol bardzo wesola,lubi jesc pyszne kanapki i pizze z boczkiem
niektorzy ludzie myla sie w stosunku do niej jesli sadza ze jest zboczona, nie jest:)natomiast jest barzo otwarta jesli chodzi o dyskusje o sexie:)
ma mnostwo zalet a najcudowniejsza jest to ze jest przylepa:))
moglbym pisac i pisac ale i tak forumowicze chyba znaja jej posty na tym forum lepiej niz ja:PP
(L)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”