Ja jestem taka jaka byłam majac lat 16ście. tzn mam takie samo podejscie i zdanie na wiekszosc spraw. Też typowe 16? No nie przesadzaj
Różnie bywa choc wiekszosc jest jaka jest fakt.
Moderator: modTeam

Mia pisze:jasne tylko ja akurata z pesrpekstywy czasu takiego przykladu nie znam zadna milostka czy milosc w tym wieku ani u mnie ani u moich znajomych nie przetrwala nawet dlugo, nie mowiac juz o bardzo dlugo czy na zawsze
moon pisze:Mia nie ganeralizuj tak strzanie.
Ja jestem taka jaka byłam majac lat 16ście. tzn mam takie samo podejscie i zdanie na wiekszosc spraw. Też typowe 16? No nie przesadzaj Puscic oko Różnie bywa choc wiekszosc jest jaka jest fakt.

Niunia_16 pisze:
Ej no sorry... ale ili ludzi, par jest na swiecie, a Ty jestes przykladowo jedna, i tych znajomych masz kilkorga i u Was w waszym grnie nic takiego si enie przytrafiło, ale popatrz ile jeszcze jest par na swiecie, ile takich sytuacji sie zdarza... MILOSC NIE ZNA GRANIC... Milosc nie wybiera....
Kazdy natomiast wypowiada sie na podstawie wlasnych doswiadczen a nie tego co oglada w romantycznych komediach

I zostala nam od tego pierwszego naszego wspolnego razu ta mania wspolzycia do teraz , ja bylam dziewica, on nie byl juz prawiczkiem. Nie zapomniane przezycia do dzis....az milo wspominac 

Niunia_16 pisze:Haro a cio Cie obchodzi ile ja mam lat? hmmm.... co? Moze i wiem wiecej od ciebie... bys sie zdziwil... ale oko nie chce sie klocic
Niunia_16 pisze:Jaką stosujecie antykoncepcje? Czy zdarzaja Wam sie wpadki? Ja wspolzyje z moim 4 miechy i robimy to bez, i do srodeczka... i jestesmy bezdzietni...

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Niunia_16 pisze:Ja skoncze niedługo 17 lat i mozesz sie ze mnie nabijac, ale przeszlam tyle.... ze ho ho... nawet sobie nie wyobrazasz,
aniulka102 pisze:sama jestem zdumiona czasami ze takie milosci mogą wytrzymac baardzo dlugo albo i jeszcze dluzej
Dzik pisze:Teraz robimy to zawsze bez gumki i jest cudownie... no poza tym ze jeszcze nie finiszowalem w niej (prawie zawsze w ustach)... ale z czasem bedzie brac pigulki i bedzie sympatycznie:)
Dzik pisze:(problemow z ekekcja nie ma zupelnie, jest wrecz ponad norme

Dzik pisze:spoko, ale panuje nad tym i jak jest pozycja lub ruch ktory bardziej mnie nakreca to zmieniamy... a finiszuje i dochodze zawsze oralnie... nie mam obaw o dzidziusia
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
A przyn przedejakulacyjny to sie teleportuje w kosmos? Masz mój drogi szanse swobodne na dzidziusia ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 614 gości